Şimdi Ara

Patos'da CS ( Chitin Shield ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazık olmuş reel para ile satıp parasını yiyebilirdin
  • hayırlı olsun charını düzmüşsün
  • o charın senin olduğuna pek inanmasamda yorum yapayım bari . o cs +3 olarak satılmıştı eğer o itemlere alındıysa yinede iyidir cs+3 pek para etmez +6 ve üstü basmakta yürek ister oda biraz zor o serverda iken kimsede yoqqen bi sende var yanar korkusu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sérd@r -- 29 Ağustos 2007; 13:57:55 >
  • evt bu maksi denen adam tam bir ****** ve bu arkadaşın dedikleride doğrudur tehdit etmiştir kral

serverda olmayan itemler onda var lugias +8 shell +9 raptor +9 ve cs :S

keşke vermeseyin ben olsam banlanırdım yine vermezdim ne derse deseydi

+3"e basarken garantir basar yanma ihtimali yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4SteLLioS -- 29 Ağustos 2007; 13:31:20 >
  • cs +0 iken daha fazla para eder çünkü +3 te rogueler takamaz arkadaş +3 e basmış yazık aslında itemi elinden çıkarmış ama yinede +0 kalması itemi daha değerli kılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

o charın senin olduğuna pek inanmasamda yorum yapayım bari . o cs +3 olarak satılmıştı eğer o itemlere alındıysa yinede iyidir cs+3 pek para etmez +6 ve üstü basmakta yürek ister oda biraz zor o serverda iken kimsede yoqqen bi sende var yanar korkusu :)

akSam 9-10 gibi p1 de oL sana ispatliyayım şu an iş yerindeim .. İnanmıyan inanmasın inandırMak Zorunda diiLim . oLsun ben gene Charımız dizdim bu piyasaada gene Dizdiğim itemLeri satsam ytl İle gene para kazanıRım ama Cs iLe baya bi para kırarDIm o Ayrı ... Bana destek olacaGın Köstek oLuorSUn sen genede aksam 9-10 gibi p1 de charın varsa tabi yoksaDa gel Sana kanitlimm char Ac 9-10 gibi p1 de Bana Pm at ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeweRim

quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

o charın senin olduğuna pek inanmasamda yorum yapayım bari . o cs +3 olarak satılmıştı eğer o itemlere alındıysa yinede iyidir cs+3 pek para etmez +6 ve üstü basmakta yürek ister oda biraz zor o serverda iken kimsede yoqqen bi sende var yanar korkusu :)

akSam 9-10 gibi p1 de oL sana ispatliyayım şu an iş yerindeim .. İnanmıyan inanmasın inandırMak Zorunda diiLim . oLsun ben gene Charımız dizdim bu piyasaada gene Dizdiğim itemLeri satsam ytl İle gene para kazanıRım ama Cs iLe baya bi para kırarDIm o Ayrı ... Bana destek olacaGın Köstek oLuorSUn sen genede aksam 9-10 gibi p1 de charın varsa tabi yoksaDa gel Sana kanitlimm char Ac 9-10 gibi p1 de Bana Pm at ...

nerde köstek oldum anlayamadım. sadece charın sana ait olduğundan şüpheliyim o kdr.o charın sahibi ne diye +3 bastı onuda cok mrk ediyorum +0daha iyi ederdi =) bide knight cdsi yollarsan gelebilirim knightı yaklaşık 2ay önce bıraktım ne setup var pcde nede cd var illada inandırmak zorunda delisin ben kendi görüşümü bildirdim sadece

• çok kötü olmuş bunlar nası kral yaw
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: wrah

hahah aç krala bak hemen satılıkmı slm atıo baska zaman pm blocklu dolasır...

• HAYDİ HAYIRLISIYLA....!
  • YA GERÇEKTEN ÇOK UZULDUM KESKE SATMASAYDIN KRALDA PARA BOL ONU BİLİYORUM OYUNDA OLANLAR HEMEN OY VERİLEN YERİN Bİ SOLUNDA NPC VAR ORDAN KRALIN PARASINA BAKABİLİRSİNİZ 10 SANİYEDE NEREDEYSE 100K PARA GELİYOR KRALA
    TMM BÜTÜN KRALLAR KÖTÜ DEMİYORUM BAZI KRALLAR ÜSTÜNÜ DİZDİKTEN SONRA PARA DAĞITIYOR...AMA BÖYLE TEHDİT EDEREK ALMASI ÇOK ZORUMA GİTTİ...
  • ne korkak adammışsın ha

kral hiçkimseyi banlatamaz abi kanıtlaması lazım illegal bişey yaptığına
  • Ne yapim arkadaşLar vermek zorunda kaLdım işte iSTediğim şeyLeride verdi Yohsa vermicekTim ... Ama Satmamak daha ii ama Benmde kendime göre İhtiyaclarım vardı 63 lwl Dim iteme ihtiyacım vardıı .. Güzel bi clanada Clan içinde İtem lasımdı .. İhityacım oldugu için verdim yoksa kim VERİRKİ ? Düşünsenİze 1 lwl charıNız var item yok ! Charı kasacaksınız Sadece CS ne işe yaricak ?
  • Ya S.l.kmısın Arkaşım Nasıl Banlattırcak Alla Alla...
    Şimdi Adam Kral Oldu Diye Benden İtemi Zorla Almak Zorundamı...
    Gelsin Benden Alsın... Bakalım Alabiliyormu O İtemi Yakarım Genede Ona Vermem...
    Sende Akıl Yokmuş Çağır Adamı Mekanına Senmisin Beni Tehdit Eden...

Ver Allah'ım Ver...
    Allah Ne Verdiyese...
    Warmı Böyle Birşey Ya Adamı Yıkarım L.n Bende İtem Alcak He...
  • Arkadaşlar Maksi O CS yi YTL ile aldı..

Ben Maksi ile oynyan 2. Arkadaşın Yalancısıyım ama o item YTL ile alındı

Ayrıca Bu SS Coook Eskii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRock -- 29 Ağustos 2007; 14:52:32 >
  • Bırak kardeş Gözüm TOK Benim istedikLerimi verdi S..kTir oLup giTti ... Şmdide Banlanmış heralde .. İnş açIlMAZ BANIII ... ii cs onada Kalmadı banada ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

Arkadaşlar Maksi O CS yi YTL ile aldı..

Hellking sattı ona ben biliyorum ama ytl ile mi yoksa oyunda item karşılığımı onu bilemem ama ilk önce hellkingteydi o item.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

Arkadaşlar Maksi O CS yi YTL ile aldı..

Al bi bu eksikti...
    2. arkadaşın yardımcısı nasıl oluyor yaf?
    hem ytl ile aldıysa arkadaşa o itemler nerden geldi peki?
  • Lan kendi ellerimLe verdim Cs yi adam Sırf Tehdir Savurdu Bana Benden ii mi bilCekSin ben Sadece SS i koyDum Cs çıkTı die .. Tmm mı Biraz Geç olSada millet biLsİN DİE !!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.