Şimdi Ara

Patos'da CS ( Chitin Shield ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roc +1 Giga 2H +7 .. Chitin SHell 4 parça +8 .. ve 21gb o kadar .. Ama inanın Ben Satmak İstemiordmm .. Adam o lafları Sayınca Vermek Zorunda kaldım .. Kim böyle bir iteMi satarki ? ..
  • Boşver GM leri karşına alırsan onu da silerlerddi sen iyi yapmışsın charın şimdi daha dayanıklı oldu kırılamıyacak defans yoktur en iyi defans saldırıdır boşver charını düzdün en azından
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeweRim

Roc +1 Giga 2H +7 .. Chitin SHell 4 parça +8 .. ve 21gb o kadar .. Ama inanın Ben Satmak İstemiordmm .. Adam o lafları Sayınca Vermek Zorunda kaldım .. Kim böyle bir iteMi satarki ? ..

Gene İyi İtemler Ama Gerçekten Kimse Vermek İstemezdi..
  • quote:

Roc +1 Giga 2H +7 .. Chitin SHell 4 parça +8 .. ve 21gb o kadar .. Ama inanın Ben Satmak İstemiordmm .. Adam o lafları Sayınca Vermek Zorunda kaldım .. Kim böyle bir iteMi satarki ? ..

kardeş itemleri çektikten sonra üzerine bi fotonu yollsana
  • ben olsam hayatta satmazdım.kral kimmiş banlatsa ne olur.
  • Evet Yerimde Kim olSa vermek İstemesDi .. Ama o Kadar Emek HarcıoRuz .. Adamın biri Çıkıor Bn Kralım VerecekSin yoksa BanneD! ... Alayına gideRim evini söyLE Gelecem Bnce böyle Bir İnsan Kralllıgın Adını LekeLer !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeweRim -- 29 Ağustos 2007; 12:00:42 >
  • quote:

Evt Kmse Satmazdı Ama Bir Anlık Korku işte o Kadar emek Harcıoruz adamın biri Çıkıor BanlatıRım Seni ben Kralım .. alaYına gideRim ... Evini Söyle dior bana Ben geLecem bnce Böyle bir İnsan Krallıgın Adını LEKELER !..

Kralın O Lafları Sölerken Fotosunu Çeksen Hem ReziL Olur Hem Krallıktan Alınır...Hemde Ban yiyebilirdi..!Yani Böle Diyo Ya Vercen Yada Vercen..Çok Açmış Gerçekten!..
  • satmasın zaten satılır mı o ya kral gibi dolaşırsın
  • Mrk etme Adam onuDa düşünmüi Bu Konuda Her hangi Bir Konu Veya SS duyarsam görecekSin dior Alın şmDi DuySun .. Yardım edebiLecek varmı Ticket AtaLım .. Ama nasıL inandıracam kndimi biLemioRm . SS yok eLimde ..:S
  • kral kimmiş ya nereye banlatıyor. Ben olsam hayatta vermezdiim
  • quote:

Mrk etme Adam onuDa düşünmüi Bu Konuda Her hangi Bir Konu Veya SS duyarsam görecekSin dior Alın şmDi DuySun .. Yardım edebiLecek varmı Ticket AtaLım .. Ama nasıL inandıracam kndimi biLemioRm . SS yok eLimde ..:S

Evime Gelcek Cafece OkuL Arkadaşlarımı ÇağırırıM.Bana Dokunsun Bizim Buranında Kim Kral Olduğunu Görürdü..!

---------------------------
    Şaka Bi Yana Ama Gerçeten Vermezdim Senin Adına Üzüldüm..

• krala de ki; KRAL OLSAN SOYTARIM OLURSUN AYRICA REEL YAŞAM GÖRÜŞELİM KİM KİMİ BANLATIYORMUŞ BANLATSIN YA Bİ İTEM İÇİN İNSAN ŞEFERİNİ HAYSİYETİNİ AYAKLARIMI ALSIN YAŞI 10-15 ARASI DAHA DOĞRU DÜZGÜN TÜRKÇE VE İNGİLİZCE YAZMASINI BİLMEYEN VELETLERİ KRAL YAPIYROLAR YA ÇOK SİNİR OLUYORUM ARES'DE VARDI ÖYLE BİRİ ÇOCUK DAHA YA TÜRKÇE KELİME YAZMAYI BİLMİYOR DAHA
  • VERMEYECEKTİN O İTEMİ HEMEN SIFIR KARAKTER AÇIP MEKTUPLA YOLLARIDN BU KARAKTERE BRİŞEY OLSA BİLE CS İLE DEVAM EDERİN BÖYLE LAVUKLARA İNANMAYIN ARKADALAR BUNLAR ŞEREFİZ ADİ İNSANALR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

quote:

kardeş itemleri çektikten sonra üzerine bi fotonu yollsana

+1
  • Aksama Doru SS atarım iş yerindeim Şu an konuşMak isteyenler varsa
    Sewerim_alee@hotmail.com eklesinler ...
  • şimdi maxi ban yedi açılmazsa cs ya yazık yaw.ama biraz akıllıysa başka chara atmıştır
  • ben öyle kralların ........ human kral işte nolcak
  • ıste sızın kendı oylarınızla sectıgınız kral.. sazan, acgozlu, tehditkar, dolandırıcı ayrıyetten daha ne tur ozellıklerı var bılmıorum duper bugcı vb. vs. vs. ! aferm sız bole bu kafayla dwm edın =P
  • şans işte nerede ne zmn kime düşeceüi belli olmuyor
  • KARDEŞ ÇOK BÜYÜK HATA YAPMIŞSIN Bİ DÜŞÜN BAK

serverda ilk cs sende var ve çok değerli bir item

onu oyun itemıyla takas etmen cok cok buyuk bi hata.

yerinde olsam başka bir id chara atardım ve ytl ile satardım. hemende satardı çünkü serverda ilk bi item

kralınızda afedersin çok puş.muş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.