Şimdi Ara

Patos'da CS ( Chitin Shield ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MSN konuşmalarımızdan hatırlıyorum

Maksi YTL ile Pathosda tek olan CS yi aldı dedi.

Arkadaş aldıgı itemalrın SS ini gondersin ozman.

Ben sadece duydugumu soyledim Konuyla uzaktan yakından bi ilgim yoktur !!!!
  •  Patos'da CS ( Chitin Shield )

bu resimde hava atmak için arenaya geliyor
  • 100. Keremi söyLicem .. İş yerindeiM .. akŞam inanmayanLar varsa p1 de Tam 10 da olSunlar Eger Yalan SöylüorSam herkeSin gözünün öNünde g1 Clanımı Patlatacam bu kadar Büyük KOnustum !...ßurda itemi veren Benim ... Sense Sadece Kulagına gelen şeyLeri söylüoRsUN !
  • quote:

Orjinalden alıntı: WariorTheLastt

Patos'da CS ( Chitin Shield )

bu resimde hava atmak için arenaya geliyor

serverda tek olan değerli bi itemim olsa bende takar gezerdim herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

O da senmisin
    şaka maka yazık olmuş ya cs ye çok iyi bir itemdir
    ayrıca char kiminse kimin sonuçta kral *****lik yapmış(herkes istediği küfürü koyabilir)
    ayrıca dam niye benim char ım desinki kendisinin değilse kralın adama yaptığına bakın derdi

• Evet beyler Şimdi Başka Bir Arkadaşıma Sordum MSN den

iron neck glass belt pe+1 giga+7 Verip almış..

Sürç-ü Lisan Ettiysek Affola..

Amacım herkesin gerçekleri bilmesidir..
  • Buyrun Size SS

Pathos'dan ve diger serverlardan en yakın arkadaşlarımdan biri
    DamnedDance[Nymphet4mine] Bu arada bende pathosdan DamnedS3xy..

Sadece herkesin dogruları bilmesini istedigim için bişeler yazdım..

• quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

Buyrun Size SS

Kulaktan dolma haberler hocam herkes başkasından duyduğunu söylüyor ama bu arkadaş yalan söylüyorsa çok rahat araştırır doğru mu yalan mı bulabilirim

• quote:

Buyrun Size SS

Dostum adam ben sattım dior.Hellking71 benim karakterim dior inanmazsan saat 10 da gel dior.Buraya inandıysan 2. ye gelelim.
    Maksi tabiki zorla aldım adamın elinden, tehdit ettim demez.Maksi yi bırak kim alsa ben böyle böyle yaparak aldım demez öyle değil mi?Diyeceği tabi ki ya şunları şunları verdim de aldım ya da YTL ile aldım.Bu durumda yalancı Maksi oluyor.Senin gösterdiğin SS de doğru bilmeyen bi adamla konuşmandan ibaret.Bence Sewerim haklı ama iş olmuş bitmiş.İtemini almışsın karakterini düzmüşsün.Bence bundan sonra pek de üstüne düşme onlar anca egosunu tatmin ederler.İnsanlıkları belli bi noktadadır.İster oyun ister reel hayat olsun o noktayı geçemezler.Sen gönlünü ferah tut.

• adam yalan söylesede doğru söylesede kimseyi ilgilendirmez çünkü konuyla alakası yoq. Konu patosta cs nin lesathdan cıktığı ve cs drobunun acıldı diye düşünüyorum...
  • hayır ben ona sen satmadın demiyorum ki sadece YTL ile aldıgını biliyordum dedim..

sonra yanlış oldugunu ogrendim..

ve bunu sadece kanıtlamak istedim arkadaşa karşı bir artniyetim yok burda

@ ŞakaAltıGerçek

MSN de ismi geçen Furkan Maksi zaten yani o arkadalımda 1. ağızdan duydugu şeyi soyledi bana
  • Lesathdan CS Olur Ama Maksi O Cs yi Aldı Sanırım
  • Bakın byLer .. Ben Hala Israr EdioRum İş yerinDeimm ... oYun olSa girecem Oyuna Ve Herkese KanitLicam DiOrmki madem İnanmıoR bazı inSANlar ! Bu Aksam 9 dan Sonra Saat Kaçta İsitorLarsa gelSinler ... Eğer Yalan ise Ben Clanı Patlatacam Ve İtemLeri Çöpe ataCamm ... Bu kadar büyük Konuştum . HODRİ MEYDAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

Buyrun Size SS

Dostum adam ben sattım dior.Hellking71 benim karakterim dior inanmazsan saat 10 da gel dior.Buraya inandıysan 2. ye gelelim.
    Maksi tabiki zorla aldım adamın elinden, tehdit ettim demez.Maksi yi bırak kim alsa ben böyle böyle yaparak aldım demez öyle değil mi?Diyeceği tabi ki ya şunları şunları verdim de aldım ya da YTL ile aldım.Bu durumda yalancı Maksi oluyor.Senin gösterdiğin SS de doğru bilmeyen bi adamla konuşmandan ibaret.Bence Sewerim haklı ama iş olmuş bitmiş.İtemini almışsın karakterini düzmüşsün.Bence bundan sonra pek de üstüne düşme onlar anca egosunu tatmin ederler.İnsanlıkları belli bi noktadadır.İster oyun ister reel hayat olsun o noktayı geçemezler.Sen gönlünü ferah tut.

hocam haklısın bakın tekrar soyluyorum benim arkadaşa karşı bir artniyetim yok..

Ayrıca MSN de ismi geçen FURKAN MAKSİ zaten..

1. Ağızdan duyulan bir bilgi.

+ Bu CS alınalı baya uzun bir zaman oldu.. Benim merak ettiğim bu bilgi neden bu kadar geç verildi foruma.

Saygılar.... İyi Oyunlar herkese..

• quote:

Orjinalden alıntı: SeweRim

Bakın byLer .. Ben Hala Israr EdioRum İş yerinDeimm ... oYun olSa girecem Oyuna Ve Herkese KanitLicam DiOrmki madem İnanmıoR bazı inSANlar ! Bu Aksam 9 dan Sonra Saat Kaçta İsitorLarsa gelSinler ... Eğer Yalan ise Ben Clanı Patlatacam Ve İtemLeri Çöpe ataCamm ... Bu kadar büyük Konuştum . HODRİ MEYDAN

Hocam ben sana inanmıyorum die bir şey soylemedim
    Sadece YTL ile alındı diye biliyordum, Bunun yanlış oldugunuda ogrendim..

Yani seni kırdıysam K.bakma. yanlış anlama yani seni yalancı cıkarmak felan deil benim amacım

Kolay Gelsin..
  • quote:

Bakın byLer .. Ben Hala Israr EdioRum İş yerinDeimm ... oYun olSa girecem Oyuna Ve Herkese KanitLicam DiOrmki madem İnanmıoR bazı inSANlar ! Bu Aksam 9 dan Sonra Saat Kaçta İsitorLarsa gelSinler ... Eğer Yalan ise Ben Clanı Patlatacam Ve İtemLeri Çöpe ataCamm ... Bu kadar büyük Konuştum . HODRİ MEYDAN

+1

------------

Bak kardeşHim yazdım Geçde olSa millet bilSin die .. FotoLarı Donanimhaber Haric nerDeySe bütün ForumLarda YayınlamışTım ... Googleden Arama yaparKen Donanimhaber'de bulDum kendimi ve Burayada Atayım dedim .. milletin haberi olSun die !... KAPİŞ ?........ Yukarda yazdıgımın Arkasındayım HALA !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeweRim -- 29 Ağustos 2007; 15:28:48 >
  • quote:

quote:

Hocam ben sana inanmıyorum die bir şey soylemedim
    Sadece YTL ile alındı diye biliyordum, Bunun yanlış oldugunuda ogrendim..

Yani seni kırdıysam K.bakma. yanlış anlama yani seni yalancı cıkarmak felan deil benim amacım

Kolay Gelsin..

Kapiş.. ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRock -- 29 Ağustos 2007; 15:30:49 >
  • 0k tmm Kardes Sorun diiL .. Ama beni yalanCı duruma Düşürmeye Çalışmak NamusumLa oynamak Gibi ßirşey !...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALLEIN

adam yalan söylesede doğru söylesede kimseyi ilgilendirmez çünkü konuyla alakası yoq. Konu patosta cs nin lesathdan cıktığı ve cs drobunun acıldı diye düşünüyorum...

Hayır konu oradan çıktı artık bu forumlar genelde başlıktaki anlamını yitirir
  • quote:

0k tmm Kardes Sorun diiL .. Ama beni yalanCı duruma Düşürmeye Çalışmak NamusumLa oynamak Gibi ßirşey !...

Estafurullah kardeşim.. zaten oyle bi amacım olmadıgını en baştan soyledim.

Iyi Çalışmalar sana..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.