Şimdi Ara

Patos Ring Of Felankor...O_o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Fotografı dün cektim arderam'dan ark'ım gösterdi inanamadım..2 gün önceki ewentte cıkarmışDual rol + skeleton belt yada iron belt werene weriyor..İlgilenenler Patos 1 EquuaL Pm atsınlar..Duyrulur

• vay vay vay vay , müthiş bi item. İstedikleri makul bence. En bulunmaz Unique sonucta..
  • bu equalde kesin 75+ warior falan war geçenlerde ardreamde gece yarısı pasara 3 tane md +8 bide roll koymuştu kerata felaket item yapmış bence pasar kasarak diil yüksek lwli bi adamla boss keserek böle itemler yapabilir die düşünüyorum. adamda 56 lwl asas war bunları kasması çok zor bizde bişi yok onun yanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3alking

vay vay vay vay , müthiş bi item. İstedikleri makul bence. En bulunmaz Unique sonucta..

item benim olsa daha cok şey isterdim ama..Patos Walkyrea sete kafalık + armor'a pp wercem satan warsa söylesin please
  • h.olsn gzl drop
  • Süper Bi İtem
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeirdTilky

Süper Bi İtem

süper ötesi bi item mükemmel
  • 50def var itemde ya ... daha ne olsun ... +130 hp de verio ... e bide bonuslar var dex,str falan .... way anam way ..

bu arada benim telefona bi msj geldi konu dışı gerçi ama rüştü beşiktaşla 3 yıllığına anlaşmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Larsson26

Bu Fotografı dün cektim arderam'dan ark'ım gösterdi inanamadım..2 gün önceki ewentte cıkarmışDual rol + skeleton belt yada iron belt werene weriyor..İlgilenenler Patos 1 EquuaL Pm atsınlar..Duyrulur

@Larsson26
    Resimde lvlin 59 ve resimde 3 tane 30görevi anahtarı var...

Bug yapmamalısın karde$ ..

• böyle bir unique itemi ilk defa görüyorum ama süper bişi abi ya o ne öle
  • Her job'ta kullanabilecegi için satmasi cok kolay ve karlida..
  • hayır o rofu boss eventtan düşüren benim ve en güvendiğim kişilerden biri olan equual (eren , eski nickiyle suspechly) ss çekmek için istedi gözüm kapalı verdim aldı gitti...

işte buda düşürdüğüm ss...

bu adama güvenmeyin en mutlu gününüz en kötü gününüze dönüşmesin..!

eren...allah ne belan varsa versin...başka bişey demiyorum..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_guunay -- 17 Haziran 2007; 13:35:16 >

• ya iide bende event sırasında oyundaydım ama oyun laq dan gecılmıyordu.ben bu laq yuzunden kimsenin drop alamayacagını düşündüm ama adam almış.hemde felankor u.
  • Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DReNisH -- 17 Haziran 2007; 13:36:56 >
  • LinkinqPark dün duydum basına geleni EquuaL bana düşürdüm dedi..Mabel falan pm attı Linkingi soyan sen misin dedi hyr dedim ark'ın item alıcı buluyorum dedim sordu qim dedi EquuaL dedim Linkingi soyan o dedii...Ya sende Öyle bi itemi en yakın ark'ına bile wermemelisin..Senin adına üzülldüm
  • ahmet_guunay ın dediqi doqruysa Equual pi... biri bi daha onla asla bi party qirmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_guunay

hayır o rofu boss eventtan düşüren benim ve en güvendiğim kişilerden biri olan equual (eren , eski nickiyle suspechly) ss çekmek için istedi gözüm kapalı verdim aldı gitti...

kutuya bak full dolu kardesim yazık etmişsin rof verilirmi senin adina üzüldüm

• quote:

Orjinalden alıntı: emure5

ahmet_guunay ın dediqi doqruysa Equual pi... biri bi daha onla asla bi party qirmem

dediği %100 dogru baksana fotoya...Ben EquuaL'ı delikanlı bilirdim ama ne yaparsın herkes ac...Ahmet_guunay Gecmiş Olsun Kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_guunay

hayır o rofu boss eventtan düşüren benim ve en güvendiğim kişilerden biri olan equual (eren , eski nickiyle suspechly) ss çekmek için istedi gözüm kapalı verdim aldı gitti...

2 gün önce fln açmıştın felankor dropu topicini. Gerçekten çok üzüldüm adına. Çok büyük geçmiş olsun.

• benimle aynı hataya düşmeyin...2 kere değerli item kaybettim bu serverda ztn biri hell breaker +7 biride rof..itemlarımıda yaktım bidaha pathosda oynamıyacam o item inş. sana yar olmaz eren..!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.