Şimdi Ara

PATOSDA OYNAYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAKIN ŞANSLI GÜNÜNÜZ OLABİLİR YARDIM ETMENİZİ BEKLİYORUM SERWER ALPS OLCAK +40 BLADE WEYA GLAVİE ARIOM KARŞILIĞINDA PATOSDA +8 CLEAWER +7MD +7CHİTİN SET WE +8 FP BOOT WERCEM İLGELENEN WARSA SERWER ALPS OLCAK
    MSN Ali_miccoli@hotmail.com

• +40?
  • EWET BULABİLİRSENİZ MSN YAZIO PATOSDA BU İTEMLERİ WERCEM SERWER ALPS OLCAK ACİL LAZIMPATOSDA +8 CLEAWER +7MD +7CHİTİN SET WE +8 FP BOOT WERCEM İLGELENEN WARSA SERWER ALPS OLCAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: kece

EWET BULABİLİRSENİZ MSN YAZIO PATOSDA BU İTEMLERİ WERCEM SERWER ALPS OLCAK ACİL LAZIMPATOSDA +8 CLEAWER +7MD +7CHİTİN SET WE +8 FP BOOT WERCEM İLGELENEN WARSA SERWER ALPS OLCAK

Blade'in veya Glavienin ismini versen ona göre varsa söylerim
  • +40 ne ya ? alla alla +21 var en fazla
  • NASIL İSMİNİ WERSEM İSİM DEMEKLE NE KASTEDİON ARKADAŞIM GLAVİE STR OLCAK DİĞERİ ÖNEMLİ DEİL SERWER ALPS OLCAKPATOSDA +8 CLEAWER +7MD +7CHİTİN SET WE +8 FP BOOT WERCEM İLGELENEN WARSA SERWER ALPS OLCAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

+40 ne ya ? alla alla +21 var en fazla

ya knighttaki itemı silkroaddaki bi itemla takas edicek heralde
  • He Oqe Anladım
  • bi char ile takas etcem arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kece

NASIL İSMİNİ WERSEM İSİM DEMEKLE NE KASTEDİON ARKADAŞIM GLAVİE STR OLCAK DİĞERİ ÖNEMLİ DEİL SERWER ALPS OLCAKPATOSDA +8 CLEAWER +7MD +7CHİTİN SET WE +8 FP BOOT WERCEM İLGELENEN WARSA SERWER ALPS OLCAK

iyice kafam karıştı
    glavie ve blade silah çeşididir lvla görede isimleri değişir sen sadece Glavie Veya Blade yazmışsın
  • tam bende bilmiom glavie olsun yeter
  • ekledim msne
  • +40 CHAR ARIOMPATOSDA +8 CLEAWER +7MD +7CHİTİN SET WE +8 FP BOOT WERCEM İLGELENEN WARSA SERWER ALPS OLCAK
  • çok akıllısın baba sen
  • saol acil lazım patoslu yeteneklere duyurulur+40 CHAR ARIOMPATOSDA +8 CLEAWER +7MD +7CHİTİN SET WE +8 FP BOOT WERCEM İLGELENEN WARSA SERWER ALPS OLCAK
  • patos da oynayan yokmu silkroad cı neler weriom bakın bu itemler o serwer için fazla ii
    PATOSDA +8 CLEAWER +7MD +7CHITIN SET WE +8 FP BOOT WERCEM ILGELENEN WARSA SERWER ALPS OLCAK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.