orcum la orcus ismim çok kez kral oldum :D:D:D clanı bozulmus tekrar clan kurcam
güzel inşallah başlıcam pathosa
orc san Haydar_Dümenin(çok saol) bana hediye ettiği charı da alırmısın? lvl 52 ass ama bir tek şey istiyorum clan pelerinli olsun :)))
suanda fazla np yok ama clana alırım lvl kasıyom sürekli 65 e kadar zaten pek fazla plerin clan yok denecek kadar az ama patosta 1 vs 1 de alayına gider :D
abi s.a ben pathostayım orcum lwl 50 assassinim var şu anda anahtarları arıyorum bana yardım edermisin? clana falan? nolur yardım ettt???????
human 55level RoRo
yardım kırıkkılıçççççç
pls
maxiheal senlede görüüsürüz kankalar herkeze yardım edicem 50 anahtar görevini o lvlde unut derim ama beraber lvl kasarız bana çok saat onlin adamalr lazım dediğim gibi 61 lvliim patosa göre çok saağlam carım var ve org clan kurucam amacım grade 1 yanan kolluk yapmak o yüzden np si olması lazım aldığım admalrım ama öteki türlü yardımım tabi olacak yeterki isteyin bir kac resim koyacam ama nasıl oluyo bilmiyorum
tmm kanky saolasın tmm görevi bırakıyorum sen nerdesin p? şimdi başlayalım akşama kadar ne dersin?
oyuna aksamalrı giriyorum siteden pm atarım sana olurmu suan zaten ise gidicem am su resim koymayı öğrenseydim iyi olurdu koyacağım mükemmel resimler var
orcus p1demisin?
oyunda değilim la suan ise gitcem foruma bakınıyom söz sana elimden gelen yardımı edicem emin olabiilrisn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme