Şimdi Ara

patosta dh clanı isteyen patoslular plss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 61 lvl master assinim isteyen patostadki dh li arkadasalrı kasarım vede clanıma alırım gelmek istyenler sölesin lvl sınırı 45 50

• arkadaşım orcmusun humanmı bende patosta human barbar warriorum level 45 humansan clan pls:D
  • orcum la orcus ismim çok kez kral oldum :D:D:D clanı bozulmus tekrar clan kurcam
  • güzel inşallah başlıcam pathosa
  • orc san Haydar_Dümenin(çok saol) bana hediye ettiği charı da alırmısın? lvl 52 ass ama bir tek şey istiyorum clan pelerinli olsun :)))
  • suanda fazla np yok ama clana alırım lvl kasıyom sürekli 65 e kadar zaten pek fazla plerin clan yok denecek kadar az ama patosta 1 vs 1 de alayına gider :D
  • abi s.a ben pathostayım orcum lwl 50 assassinim var şu anda anahtarları arıyorum bana yardım edermisin?
    clana falan?
    nolur yardım ettt???????
  • human 55level RoRo
  • yardım kırıkkılıçççççç
  • pls
  • maxiheal senlede görüüsürüz kankalar herkeze yardım edicem 50 anahtar görevini o lvlde unut derim ama beraber lvl kasarız bana çok saat onlin adamalr lazım dediğim gibi 61 lvliim patosa göre çok saağlam carım var ve org clan kurucam amacım grade 1 yanan kolluk yapmak o yüzden np si olması lazım aldığım admalrım ama öteki türlü yardımım tabi olacak yeterki isteyin bir kac resim koyacam ama nasıl oluyo bilmiyorum
  • tmm kanky saolasın tmm görevi bırakıyorum sen nerdesin p?
    şimdi başlayalım akşama kadar ne dersin?
  • oyuna aksamalrı giriyorum siteden pm atarım sana olurmu suan zaten ise gidicem am su resim koymayı öğrenseydim iyi olurdu koyacağım mükemmel resimler var
  • orcus p1demisin?
  • oyunda değilim la suan ise gitcem foruma bakınıyom söz sana elimden gelen yardımı edicem emin olabiilrisn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.