Şimdi Ara

[SATILDI] Patron çıldırdı! Msi 1660ti ventus xs 3250TL ilk günkü gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Patron çıldırdı! Msi 1660ti ventus xs 3250TL ilk günkü gibi

Kart ile hiç oyun oynanmamıştır. Ofis amaçlı kullanılmıştır. Yalnızca görüntü amaçlı kullanılmıştır. Satmaya karar verdiğimde 2 oyun yükledim test için. Re2 remake 80watt çektirdi ve sıcaklık 60 derecelerdeydi. 120 watt çektiren optimizasyonu zayıf olan csgo da ve furmarkta sıcaklığı 85 derece görünce 300 TL lik termal macunla macununu yeniledim. Sıcaklık 74 derece max olacak şekilde düştü. Aşağıda sıfır ventus kartın idle ve load sıcaklık değerleri gözükmektedir. Kartım neredeyse sıfır ayarına dönmüştür.

Kartın daha öncesinde güvenlik bandı üzerindeydi. Yüksek Makine Mühendisi olmam ve ısı transferini detaylı bilmem hasebiyle işlemi bilerek ve titizlikle yaptım. Csgo da default ayarda fps 220 civarı gördüm. Fatura ve kutusu mevcuttur. Kart 2021 de alınmıştır. İkinci sahibiyim. Portları herşeyi kusursuzdur. Nokta hatasız. Düşük işlemci + harici gpu dan dahili gpu lu yüksek işlemci ye geçtiğim için satıyorum.

Tüm bunların haricinde fiyatı da uygun tuttum. Fiyat 3250 TL. Alıcıların p.m. den iletişime geçmesini beklerim. Pazarlık mevcut değil. Kargo alıcıdan. Bursa elden teslim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.