msn yazışmaları takip mi.. o hangi programla oluyor?
proagent tarzı keyLogger programLarı oLuyorr.. bizim şirkettede o keyLoggerLardan kuruLu ..
@seb sende ne konuşuyorsun ki.? biz o programLarın sayesinde sayısız kişiyi işten çıkardık .. seviyesiz ve saygısız konuşmaLar geçiyor çoğunun konuşmaLarında .. çoğuda patrona küfürLü şeyLer ..
evet,iş yerlerinde msn çok istismar ediliyor,ablamdan biliyorum :) şirket pclerini özel işleriniz için kullanmayın siz de.
sipmplite msn diye bir program var..dene istersen
Eğer proagent tarzı birşey ise ekran klavyesi yararlı olabilir, belki..
[Deleted by Admins]
ben hiç bişi anlamadım kim kimin msn deki konuşşmalarını okuyabiloyo, nasıl okuyo herkes mi msn deki yazışmalarımızı okuyabiliyo vallahi nlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: ebruuli
ben hiç bişi anlamadım kim kimin msn deki konuşşmalarını okuyabiloyo, nasıl okuyo herkes mi msn deki yazışmalarımızı okuyabiliyo vallahi nlamadım
sen msn den patronLa iLgiLi şeyLer yazıyosun ..yani ekmeğini taşLıyosun ezik bi şekiLde ... her pc yi açıp kapattığında patronun maiL adresine o gün *Hangi siteLere girdiğin *msn den (diğerLeri de dahiL) konuşmaLarın *msn şifren faLan :)
hepsi patrona gityo ... hakeden haketyo ..
hohoho, ben patronum, simdi bu yöntemi öğrendiğim iyi oldu, tüm elemanlar korksun benden hepsini hizaya dizicem şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: FiLDi$i
quote:
Orjinalden alıntı: ebruuli
sen msn den patronLa iLgiLi şeyLer yazıyosun ..yani ekmeğini taşLıyosun ezik bi şekiLde ... her pc yi açıp kapattığında patronun maiL adresine o gün *Hangi siteLere girdiğin *msn den (diğerLeri de dahiL) konuşmaLarın *msn şifren faLan :)
hepsi patrona gityo ... hakeden haketyo ..
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: swedy
bende espri yaptım patronla falan işim olmaz ,hiç işim gücüm yokta msn de arkadaşlarıma patrondan mı bahsedecem ama burda haksızlık var ki ,insanların özel hayatlarına girilmesi,yok msn şifre olayı falan o gerçek mi
o programLa gerçek .. ama bundan 3-4 sene öncesine kdar kuLLanıLyodu .. şimdi neredeyse yok .. çünkü virus proramLarı kuLLananLarın sayısının çoğaLması..
özeL yaşam diyebiLirsin ama bence aLakası yok .. iş yapması gerkeen yerde şirketin interneti üzerinden msn Le sohbet ediyorsa her türLü karışırım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme