Bildirim
Paugge V2.0 Premium Sertifikalı HDMI Kablo (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hdmi dijital sinyal oldugu icin, bu tur pahali kablolarin cok etki edecegini zannetmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HDMI 1.4 kablo ilequote:
Orijinalden alıntı: nc39
Hdmi dijital sinyal oldugu icin, bu tur pahali kablolarin cok etki edecegini zannetmiyorum.
HDMI 2.0 girişi olan 4k TV
Fark olur hem de eksi yönde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
piyasada 1.4 kablo kalmamış. 2.0 kabloyu 1.4 destekleyen cihazlarda kullanabilir miyiz?quote:
Orijinalden alıntı: undermunder
HDMI 1.4 kablo ile
HDMI 2.0 girişi olan 4k TV
Fark olur hem de eksi yönde
Alıntıları Göster -
Kullanabilirsiniz. -
Merhabalar hmdi ihtiyacım var da almışken kaliteli olsun istiyorum kullananlar tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kesinlikle tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Domatore
Merhabalar hmdi ihtiyacım var da almışken kaliteli olsun istiyorum kullananlar tavsiye eder misiniz?
Yeni sisteme geçince de 2.1 versiyonlarını satın aldım. -
-
2.0b yeterli olur sanirim dimi? 2.1 8k felan fazla gibi geldi :D Belki yeni nesil konsol alınırsa 2.1 anca kullanılır arada kaldım
8k tv alacaksan eğer...
Tamam o zaman 2.0b alayım geçeyim yarın
Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli HDMI Kablo (5 Metre)
Bu kablodan amazon üzerinden sipariş geçtim dün gece.
Bu konu bana yardımcı oldu bu markayı tercih etmem için.
Xbox One S ve Lg 4K Tv'de kullanmak için aldım.
Geldiğinde yorumumu yazacağım. Sorusu olan her zaman bana yazabilir. -
HDMI bitiyor beyler, Display Port geciniz. -
Eldeki cihazları napalım çöpe mi atalım ?quote:
Orijinalden alıntı: yeappa
HDMI bitiyor beyler, Display Port geciniz. -
Altin platin gumus kapli uc gibi pazarlama tekniklerine kanmamali, sonuna gelinmis bir teknolojiye masraf yapmamaniz yeterli olabilir. -
Monster dahil denediğim farklı tüm kablolarda 15 metre mesafede Anfi ile projeksiyon arasında problem yaşıyordum.
Geçen hafta aldığım Paugge 2.0b HDMI optic kablo ile birlikte suanda sorunsuz kullanabiliyorum.
İhtiyacı olanların bilgilerine, -
Sony str-dn1080 için bu kabloları kullanıyorum. inanılmaz kaliteli, kesinlikle tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X