Şimdi Ara

Paul Pogba'nın Fantastik Dünyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deha mı desek, ruh hastası mı desek bilemedim :)
    Kaşıyla, gözüyle, başıyla bu kadar oynayan başka bir topçu daha yoktur.
    Beckham başka birşeydi tamamda bunun da hayal gücü fena değil..
    Ne deersunuz?

• Rezil oyunuyla sürekli saç değiştirip gündem olan çöpün teki. İtalya'da da böyleydi bu sürekli avrupa maçları öncesi saç değiştirirdi.

Bu aralar iyi oynuyor bak var mı hiç saç değiştirme veya pogbalon haberleri ortada?
  • Beckham imajıyla gündeme gelirdi ama örnek alınır, insanlar tarafından taklit edilirdi yani beğenilirdi :)

Pogba bu mevzunun dikkat çektiğini biliyor ve sırf onun için uğraşıyor, fazlaca abartıyor.
  • Zencilerin hayat görüşü, eğlence anlayışı çok farklı. Bizim çingeneler gibi onlar da eğlenmeyi biliyorlar.
  • Kanalın
  • Hayırlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olsun
  • overrated, bizim ülkedeki malum kişiler gibi işler kötü gidince götleri başları ayrı oynuyor gündem değiştirmek için yapmadıkları şey kalmıyor.
  • Forumda ki arkadaşların düşündüğünün(yoksa olmasını istediği mi demeliydim?) aksine overrated değil, büyük oyuncudur. Dünyada Modric ile birlikte orta sahaya yazılacak ilk adamdır ve henüz 23 yaşındadır

1-2 sene içinde şu anda üzerine yapışmış olan 105 milyon euro baskıları kalkınca takıma vereceği katkı çok daha büyük olacaktır, Manchester United bu adamı transfer ederek en az 7 sene orta sahayı sigorta altına almıştır
  • bu adama bu kadar para vereceğime şike yaparım
  • Arkadaşlar hayırlı olsun demekle olmaz, abone olun :)
  • adam maaşını berbere yatırıyor
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    üzgünüm hocam asla bir modric kroos iniesta vidal seviyesine çıkamayacak pogba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

bu adama bu kadar para vereceğime şike yaparım

gece gece haykırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.