Trabzonspor Westerlo'da forma giyen 22 yaşındaki golcü oyuncuyla prensip anlaşmasına varmıştır. Kaynak:NTVSpor Bu sezon 39 maç 22 gol 9 asist.
Bence süper transfer yapmış trabzonspor helal olsun eksiklerini bir bir kapatıyor hemde fazlasıyla bence.
umarım gerçektir.
sırada kloseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tanımıyorum ama iyi adam gibi Westerlo gibi orta sınıf diye bildiğim bir takımda 22 gol 9 asist güzel performans yaşı da genç denemekten zarar gelmez :) Hayırlı olsun Trabzon camiasına ;)
Klose degil artık alınacaksa diego gibi ortasaha alınsın ortasaha olmadan bu kadar forvetı napıcaz bırde gokdenız gelsın sozlesmesı ocakta bıtıyormus
Aktif bir oyuncuya benziyor
İyi miki bu adam hiç tanmıyorum
Bende tanımıyorum hocamİyidir diye umuyorum
Bu adamı kim izledi kim istedi sorunlumudur sorunsuzmudur hangı oyun sıstemınde oynar. Neye göre yapıldı bu transfer bilmem ama hayırlısı olsun
guzel transfer..
quote:
Sporx.com(alıntı) ve DHA Trabzonspor, Westrelo'nun forveti Paulo Henrique ile prensip anlaşmasına vardı.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de Başkan Sadri Şener'in de katılımıyla gerçekleştirilen transfer görüşmesinin ardından resmi imzaların atılabileceği bildirildi.
Geçtiğimiz sezon Weterlo forması ile Belçika Ligi'nde mücadele eden Henrique, oynadığı 31 maçta 18 gol attı. Geçtiğimiz yıl Belçika Ligi'ni 8. sırada bitiren Westerlo takımında kiralık olarak forma giyen Brezilyalı oyuncunun bonservisi Desportivo Brasil takımında bulunuyor.
13 Mart 1989 tarihinde dünyaya gelen Paulo Henrique 1.85 cm boyunda ve her iki ayağını da etkili şekilde kullanabiliyor.
Takımın ismini bi doğru yazamamışlar
Ah be bu adam çok sağlam. Keşke biz alsaydık
Yanlız çok iyi adam diyenler gansoyla karıştırmasın bu adamı. Bu adamı ben de tanımıyorum da nette karıştıranlar var dehşet transfer diyenler falan onun için diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: dwightt
quote:
Sporx.com(alıntı) ve DHA Trabzonspor, Westrelo'nun forveti Paulo Henrique ile prensip anlaşmasına vardı.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de Başkan Sadri Şener'in de katılımıyla gerçekleştirilen transfer görüşmesinin ardından resmi imzaların atılabileceği bildirildi.
Geçtiğimiz sezon Weterlo forması ile Belçika Ligi'nde mücadele eden Henrique, oynadığı 31 maçta 18 gol attı. Geçtiğimiz yıl Belçika Ligi'ni 8. sırada bitiren Westerlo takımında kiralık olarak forma giyen Brezilyalı oyuncunun bonservisi Desportivo Brasil takımında bulunuyor.
13 Mart 1989 tarihinde dünyaya gelen Paulo Henrique 1.85 cm boyunda ve her iki ayağını da etkili şekilde kullanabiliyor.
Takımın ismini bi doğru yazamamışlar
quote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
Yanlız çok iyi adam diyenler gansoyla karıştırmasın bu adamı. Bu adamı ben de tanımıyorum da nette karıştıranlar var dehşet transfer diyenler falan onun için diyorum.
+1 Videoları izledim oyuncu iyi ama rakiplerde sanki yürüyüşe gelmiş gibiler. Kalitesiz bir ligden geliyo galiba
Bu FM'de wonderkid olan eleman mı?
Seneye Trabzonspor'un hücumlarını çeşitlendirecek, sezona damgasını vuracak bir isim. Tebrikler çok iyi bir transfer. Ayrıca FM'de de bir sezonda değerini 4 katlayabilen nadide bir futbolcu
quote:
Orijinalden alıntı: Something
aynen o
15 milyon euroya almıştım, şu an 40 milyon euro.
quote:
Orijinalden alıntı: judith
quote:
Orijinalden alıntı: Something
aynen o
15 milyon euroya almıştım, şu an 40 milyon euro.
Hayır o değil. O belirttiğiniz adam Paulo 'Ganso' Henrique. Santos'da oynuyor.