Şimdi Ara

Pause-Play yapınca ses artyıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5.1 ses sistemi var logitechin. klavyeden sesi kısıp arttırıyorum genelde. herhangi bi video izlerken pcden yada internetten müzik dinlerken yada youtube da video vs. izlerken durdurup başlatırsam yada youtubeda sayfa yenilersem yada yeni videoya geçersem ses 30 daysa birden 50 gibi çalıyor. ses kısma azaltma tuşuna klavyeden bi kez basınca düzeliyor anında. Arttırma tuşuna basınca ses kısılıyor normaline dönüyor yani. Bilgisi olan var mı teşekkürler şimdiden. Açtığım videolarda vs ses hep sonda pc nin sesi ni değiştiriyorum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli mehmet

Arkadaşlar elimde s4 mini var arkadaşımın galaxy note u ile takas yapsam pişman olurmuyum.
    Edit : Arkadaşlar birde arkadaşımdaki Galaxy noteun altında düğme kısmı farklı arkadaşımdaki galaxy noteda alttaki düğmeler dokunmatik acaba telefon çakmamamı bana orjinal dedi ama
    Ö?renci olarak macbook pro alyrsanyz hediye geliyor . Yanlyz ö?renci olayyndada kesin bi belge vs istemiyolar kontrol etmiyolar online sipari?te . Ayny kulakly?yn kablosuz modeli de 300 tl farkla veriliyor .

Eklemek gerekirse , kampanya maddelerinde e?er iade vs tarzy ?eyler yapylyrsa kulakly?ynda iade edilmesi gerekti?i aksi takdirde yapylan ödemeden 700 tl dü?ülece?i yazyyordu .

Kulaklyk piyasasyny bilmiyorum ama açylmamy? kutu için fiyat iyi gibi . Bunuda ekleyim , ilany baltalamak gibi olmasyn

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

Orijinalden alıntı: wamonuop

Ö?renci olarak macbook pro alyrsanyz hediye geliyor . Yanlyz ö?renci olayyndada kesin bi belge vs istemiyolar kontrol etmiyolar online sipari?te . Ayny kulakly?yn kablosuz modeli de 300 tl farkla veriliyor .

Eklemek gerekirse , kampanya maddelerinde e?er iade vs tarzy ?eyler yapylyrsa kulakly?ynda iade edilmesi gerekti?i aksi takdirde yapylan ödemeden 700 tl dü?ülece?i yazyyordu .

Kulaklyk piyasasyny bilmiyorum ama açylmamy? kutu için fiyat iyi gibi . Bunuda ekleyim , ilany baltalamak gibi olmasyn

ilginiz için çok teşekkür ederim hocam. biraz araştırma yaptım dediğiniz gibi öğrenci olarak hediye gelmiş.Müzik sevenler için bence güzel bir kulaklık. aslında ben kutuyu açmak biraz kullanmak istedim fakat asıl sahibi olan amcaoğlum razı olmadı.fakat kutusu bile kaliteyi hissettiriyor.ilan hala güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.