Şimdi Ara

pavilion dv6189 bios hatasi (yardım bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar az once açmaya calıştığım bilgisayarımdan bir uzun iki kısa bip sinyali geldi ve ekrana goruntu gelmiyor daha once bu sorunu yaşayan varmı aranızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unclesam -- 18 Aralık 2007; 20:51:56 >

• Malesef servis yolu görünüyor bu ekran kartının bozulduğunu gösteriyor. Servise teslim etmen gerek.
  • Anakartın değişmesi gerekir !!
  • yardımlar icin tesekkurler arkadaslar bende bılg servıse verıp 30 ıs gunun dolmasını beklıycem artık
  • bnde de 6189 var.tarihe bakılırsa servise vermişsin.bndede aynı sorn oldu dn servise aradm ekran kartının yandıını sölediler.servis ne zaman geri gönderdi aleti
    quote:

Orjinalden alıntı: unclesam

arkadaslar az once açmaya calıştığım bilgisayarımdan bir uzun iki kısa bip sinyali geldi ve ekrana goruntu gelmiyor daha once bu sorunu yaşayan varmı aranızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szpilman -- 3 Ocak 2008; 11:00:06 >
  • 02.02.2007 tarihinde RP957EA dv6189 model pc aldım.. 15/07/2007 de batarya az giitiği için servise gönderdim 09/08/2007 de batarya ve dvd değişmiş olarak geldi. Bilgisayarı açtığımda bir uzun iki kısa ses geliyor boot olmasına rağmen ekran gelmiyordu.. bir kaç kere denedim bir kere ekran geldi.. hdd yedekledim.. kapatınca yine gelmedi.. 4440307 yi aradım kayıt aldılar ups ten gelip aldılar 08.02.2008 de servise teslim edildi. 4440307 nolu tel.i aradığımda fax numarama data onayı için fax gönderilemediği söylendi.. hdd nin boş olduğunu söylememe rağmen bu şekilde bir hafta oyalandıktan sonra.. data onayı için dilekçe yazarak 18.02.2008 tarihinde 2122229474 nolu faxa gönderdim.. Ancak 4440307 nolu teli aradığımda faxın ulaşmadığı tekrar fax çekmem gerektiği söylendi tekrar gönderdim fax gönderim raporları elimde ama yine ulaşmadığı söylendi... 19.02.2008 tarihinde 4440307 nolu teli aradığımda sağosun Ülkü Hanım halime acımış olacakki 2122136392 nolu faxa fax göndermemi kendisinin bu faxı ilgililere ulaştıracağını söyledi. nihayet fax ulaşmış.. ama yine de arayıp onarım merkezine ulaştığına ilişkin data onay teyidi almam gerekiyormuş... cihazım 08.02.2008 cuma günü servise ulaştı.. data onayım zar zor 19.02.2008 tarihinde faxla yapıldı ( umarım teknisyen bugün onarıma başlar.)... 11 gün boş yere bekledim.. muhtemelen ekran kartı ve anakart değişecek.. neden bu kadar problem çıkıyor bu cihazda forumlar şikayetlerle dolu...

• Selam.. Arkadaşlar 22.02.2008 tarihinde tamiri tamamlayıp UPS kargoya verdiler. anakart ellerinde varmış değiştirmişler... ancak 23.02.2008 de bilgisayarımı almaya gittiğimde UPS kargo bana bir sürpriz yaptı.... PAKET BULUNAMIYOR.... bilgisayarım kayboldu... tazmin ederiz diyorlar bakalım bugün görüşeceğiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

Selam.. Arkadaşlar 22.02.2008 tarihinde tamiri tamamlayıp UPS kargoya verdiler. anakart ellerinde varmış değiştirmişler... ancak 23.02.2008 de bilgisayarımı almaya gittiğimde UPS kargo bana bir sürpriz yaptı.... PAKET BULUNAMIYOR.... bilgisayarım kayboldu... tazmin ederiz diyorlar bakalım bugün görüşeceğiz...

İnşallah bulamazlar da sıfırını ya da iadesini alırsın
  • umarım fatura bedelini öderler malum dolar çok düştü acayip bir makine alabilirim...
  • Bedel ödemesi yapılacaksa Fatura hangi değer üzerinden klesilmişse o ödenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SignalProcces -- 26 Şubat 2008; 11:05:35 >
  • ups fatura tutarını ödeyecek ama hp ye hp bana ödeme yapacak ama uğraştırıyorlar.. bu arada laptop resmen kayıp artık...
  • Evet arkadaşlar 10.03.2008 tarihi itibariyle fatura bedeli ödendi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.