Şimdi Ara

pavilion seçiminde kararsızım??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dizüstü alıcam ve kararsızım..
    şuan elimde arkadaşın laptop Hp Pavilion dv6579 var çok ii bir makine ama ekran kartı 256. ben 512 olmasını isterim.. bu pcden daha iyi pavilion modeli varsa onu alıcam.. haberlerinizi bekliyorum şimdiden sağolun arkadaşlar...

• isterse 1512 olsun ekran kartının kalite ölçüsü gpu ve memory hızıdır o ram miktarı sadece bir satış teknigi yani aldatmacasıdır bilginize !! ne alırsan al notebook için oyundan birşey bekleme
  • peki bu elimdeki notebook sence iyi mi? iyi bir performans verecek bi makine arıyorum para olarak bi sıkıntım yok.. linki veriyorum.. neyi alacağıma karar veremedim..
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/1090731-4511061-4511063-4511063-4511063-79744980-80518459.html?jumpid=oc_R1002_TRTRC-001_HP%20Pavilion%20dv6579et%20Notebook%20PC&lang=tr&cc=tr
    şimdiden tşk

• peki neden hp pavilion?
  • madem performanslı bir ekran kartlı notebook istiosn ozmn neden HP pavilion...neden Monster tercih etmiosn 512 ekran kartları kullanıo oldukça iyi makine üretiyor bi bak derim
  • ya açıkçası Monster diye bir marka hiç duymadım ve bilmediğim bi markadan pc almak istemiyorum sanırım sadece istanbul'da servisi varmış..
    hangi pavilionun özellikleri en ii onu seçmeye çalışıyorum arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kararsız kaldım sizce hangisi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seventyseven nickli arkadaş konuyu gayet iyi açıklamiş.512 ye takılmayın bu kadar.
  • 512 ye takılmıcam bi sorum daha olacak sizce vista mı xp mi?
  • vista eng. ayrıca seçimini değiştir derim. dell, asus, lenovo felan tercih etsen hani ya da toshiba di mi.
  • arkadaşlarpavilion notebooklar görsellik olarak iyi notebooklardır ..amma velakin donanım olarak yeterli testlerden gecememişlerdir .nasılmı türkiye için üretilen pavilionlar kalite bakımında 3 derece kalite olduğunda kısa sürede arıza yapabilme riski bir hayli fazla ..hangia rızalar revacda bu cihazda ekran kartı ve anakatr arızaları nedenmi anakart kalınlığı cok düşük esneme şansı cok büyük ...ben masadan kaldırmayacağım derseniz alın derim ..unutmayın destop olarak kullanırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.