Merhaba, PC ihtiyacım için Mini PC almak istiyorum. Ama işlemci konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu iki ürün arasında kaldım. Virtualization önemli ve hiç Ryzen işlemci deneyimlemedim. Ryzenlerde de virtualization desteği var mı? Oyun, çizim veya video kurgu yapmayacağım. İş için kullanacağım ayrıca Kullanacağım en ağır iş Android Studio olacak. Bu mini pcler bu işi yapabilir mi? amazon GMKtec M6 Mini PC AMD Ryzen 5 6600H Windows 11 Pro 16GB DDR5 512GB SSD https://www.amazon.com.tr/dp/B0D2X3MCBS?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_7RBC96XDD9Y9RFBSCT4Y&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_7RBC96XDD9Y9RFBSCT4Y&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_7RBC96XDD9Y9RFBSCT4Y&starsLeft=1&skipTwisterOG=1amazon GMKtec M3 Intel 12.Nesil i5 12450H, 16GB DDR4, 512GB SSD, Wi-Fi 6, BT 5.2, 1x 2.5Gbit Lan Win11 PRO Mini PC https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCSKVYLB?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TNSVEYPMQRND103HRG43&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TNSVEYPMQRND103HRG43&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TNSVEYPMQRND103HRG43&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 |
Mini PC için kararsız kaldım
-
-
Evet bu işlemcilerin sanallaştırması var, bence yeter ama bazı mini pc'ler çok gürültülü oluyorlar.
MacOS platformu sorun olmazsa ve bütçen yetiyorsa m4 işlemcili bir Mac mini al ömürlük kullan, her işini yapar, hemen hemen tamamen sessiz oluyorlar.
i7 1260p işlemcili bir İntel nuc almıştım 1 gün sonra iade etmiştim, delirtici bir gürültüsü vardı.
-
Kesinlikle DDR5 Ram olsun.
Genelde AMD çok.
İntel olan var ama
H yada P serisi degil U serisi.
----------------------------------------------
Bunlar işlemcileri güçlü ama DDR4 ramli modeller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 13 Kasım 2024; 2:27:55 >
-
-
-
Bende almayı düşünüyorum
çok çeşit var ve çoğu da Çin malı
güvenemiyorsun bu Çin mallarına
e ticaret için kullanicam haliyle photoshop veya benzer fotoğraf düzenleme programları da kullanmak zorunda kalicam -
Sizin için laptop ideal.
Çünkü böyle birşey iyisi olsun derken 15-25.000
+24 veya 27 inch monitor derken en az 5000 daha
30.000 eder.
Size 30.000 TL ye DDR5 ramli laptop mantıklı.
-
Lenovo da çin ama 40 yıldır piyasada ve gayet güzel.
Asus/Acer/msi Tayvan malı.
Dell-Hp Amerikan malı.
Ama içinde benzer işlemciler,Ekran kartı çip entegreler var..
Sadece satıcısı kim ,"tekbobiyotik" mağaza tamir yapıyormu? Bunu sormak lazım.
-
monitörüm klavyem var
birde borsa için kullanicam laptop lar küçük kalıyor
yanımda arkadaş var bazen ekran izleme yapıyoruz beraber
30bine kadar çıkabilirim işlerimi görsün yarı yolda bırakmasın sessiz olsun yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 19 Kasım 2024; 19:30:26 > -
Şu model işinizi çok rahat görür
4tb kadar ssd desteği -96gb kadar DDR5 ram desteği var.
2 ssd +2 Ram slotu var.
Sonuçta japon malı mini pc yok.
İçindeki işlemci ya Intel ya Amd her ikisi de Amerikan.
-
teşekkürler -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X