Şimdi Ara

pavillion dv7 6001 stciler bi sorunum var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bluetooth tan ne telefona ne başka pc ye dosya göndermiyorum. aygıt yöneticisinden baktığımda 2 tane bluetooth çevre aygıtının üzerinde ünlem işareti var. hp nin sitesine dv7 6001 st yazıyorum benim model çıkmıyor ona en yakın dv7-6001xx var bende onun bluetooth driverlarını indirdim ama kurulum tamamlanamadan hata veriyor. benim laptopun modeli birebir neden çıkmıyor hp nin sitesinde, 2 diyelimki benim modelin driverları dv7-6001xx serisinin altında bulunuyor neden ben kurmaya çalışınca sonlara doğru hata verip kurulumu iptal ediyor (işletim sistemimi doğru seçiyorum 7 64). arkadaşlar çok canımı sıktı bu durum yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum

• HP'nin sitesinde sizin cihazınız DV7-6000st olarak geçiyor.DV7-6001st ile DV7-6000st modellerinin kod adı aynı(LC750EA diye geçer)
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&sw_lang=&product=5059907#N138
    Olmadıysa C'de SwSetup klasörünün içinde Drivers klasörü var onun içinde setup dosyasının olması gerek
  • sw klasöründeki dosyayı tekrar kurmaya çalıştım ama kurulum tamamlanamadan hata veriyor sona yaklaşınca. dediğiniz linkteki dosyada aynı şekilde. benim laptopu tek sefer üretip sonra piyasadan driverlarını mı çektiler ne yaptılar. ben her driver bozulduğunda recovery mi yapıcam anlamadımki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acer aspire 6100 ne verirsiniz
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.