Şimdi Ara

Pax Twisted Fate (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
24.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RiotunKurucusu

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Ben daha önce yazdığım ama alıntıdan dolayı silinen mesajımın kısa bir özetini geçeyim.
    Sadece 2009 yılındaki PAX'da daha EU serverları yokken dağıtılan bir skin kodu bu ve 2000 tane falan kod var toplamda. Dolayısı ile birazcık bile skin toplamak hoşunuza gidiyorsa, imkan dahilinde olduğu sürece, hemen hemen hepiniz almak istersiniz.

Bunu almak ve sevinci paylaşmak için konu açmaya terbiyesizlik diyen arkadaşlar, ezilmiş hissetmeyi bir kenara atınca bir daha okusunlar yazdıkları mesajları, kim ne kadar haklı belki daha iyi anlaşılır. -Konunun açılmaması gerektiğini düşünebilirsiniz, doğrudur. Ama açılması kimsenin karakterinin ne olduğunu göstermez, gösterseydi bile forumdaki saçma bir nickin yorumu pek bir kimse için önemli olmazdı..-

kardeşim benim babamın varlığı yerinde.eziklik hiç hissetmedim allaha şükür.ama bu konuyu açmadan insan bir düşünür bu forumda herkesin parası mı var?Hayır.Allah herkese versin fazlasıyla ama bu konu açılmamalı hele açtın tamam hayırlı olsun ama fiyat asla yazılmamalı diye düşünüyorum..gel gelelim ben asla o parayı bir oyuna vermem,para kolay kazanılmıyor.tekrar söylüyorum hayırlı olsun ama fiat konusunu kasten yaptığını düşünmekdeyim.

Noluyor arkadaş adam önünde yemek yemiyor, neden düşünsün herkesin babası zengin mi diye pax twisted almış hayırlı olsun bunu kıskanıyolarsa bu kıskananların sorunudur. Yani birisi fakir olur kıyafet alamaz birisi giyer markaları gezer hava atıyor dersinde skin almış adam ne düşünecek kimin parası var veya yok.

Hayırlı olsun, insanlar anlayamıyor zengin olmak nasıl birşey çoğumuz orta gelirli ailelerden geldiğimiz için. Yani verirsin o 300$ o para sana hiç koymaz, bilmiyorum bana ters gelmedi ve varlıklı bir ailen olduğunu düşündüğüm için bana saçma gelmedi. Misal olarak annen-baban maaşlı bir işte çalışıp ayda 3000-4000 lira alıyor olsa ve o parayı bir kerede versen bende garip karşılardım, dediğim gibi misal verdim. Tekrardan hayırlı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

quote:

Ben daha önce yazdığım ama alıntıdan dolayı silinen mesajımın kısa bir özetini geçeyim.
    Sadece 2009 yılındaki PAX'da daha EU serverları yokken dağıtılan bir skin kodu bu ve 2000 tane falan kod var toplamda. Dolayısı ile birazcık bile skin toplamak hoşunuza gidiyorsa, imkan dahilinde olduğu sürece, hemen hemen hepiniz almak istersiniz.

Bunu almak ve sevinci paylaşmak için konu açmaya terbiyesizlik diyen arkadaşlar, ezilmiş hissetmeyi bir kenara atınca bir daha okusunlar yazdıkları mesajları, kim ne kadar haklı belki daha iyi anlaşılır. -Konunun açılmaması gerektiğini düşünebilirsiniz, doğrudur. Ama açılması kimsenin karakterinin ne olduğunu göstermez, gösterseydi bile forumdaki saçma bir nickin yorumu pek bir kimse için önemli olmazdı..-

kardeşim benim babamın varlığı yerinde.eziklik hiç hissetmedim allaha şükür.ama bu konuyu açmadan insan bir düşünür bu forumda herkesin parası mı var?Hayır.Allah herkese versin fazlasıyla ama bu konu açılmamalı hele açtın tamam hayırlı olsun ama fiyat asla yazılmamalı diye düşünüyorum..gel gelelim ben asla o parayı bir oyuna vermem,para kolay kazanılmıyor.tekrar söylüyorum hayırlı olsun ama fiat konusunu kasten yaptığını düşünmekdeyim.
    hayatında eline 300 dolar geçmemiş insanın internet kullanıp, donanım haberdeki league of legends konusuna girip, bu konuyu okuyup gözlerinin dolması bana pek yüksek olasılıklı bir durum gibi gelmedi nedense

elime 300 dolar alıp caps atarsam,ne vereceksin?

Not:Tekrarlıyorum arkadaşı fena sıvazlıyonuz hanyy x))
    adam pax sivir kod dağıttı diye

ne diyorsun arkadaş sen gerizekalı mısın? mesajımı evin içinde sol elinde bir bardak soğuk suyla beraber tekrar oku...
    bir de arkadaşı fena sıvazlıyorsunuz hanyy x)) yazmış, beyin.dll not found

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 8 Temmuz 2012; 14:05:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

quote:

quote:

Noluyor arkadaş adam önünde yemek yemiyor, neden düşünsün herkesin babası zengin mi diye pax twisted almış hayırlı olsun bunu kıskanıyolarsa bu kıskananların sorunudur. Yani birisi fakir olur kıyafet alamaz birisi giyer markaları gezer hava atıyor dersinde skin almış adam ne düşünecek kimin parası var veya yok.

Hayırlı olsun, insanlar anlayamıyor zengin olmak nasıl birşey çoğumuz orta gelirli ailelerden geldiğimiz için. Yani verirsin o 300$ o para sana hiç koymaz, bilmiyorum bana ters gelmedi ve varlıklı bir ailen olduğunu düşündüğüm için bana saçma gelmedi. Misal olarak annen-baban maaşlı bir işte çalışıp ayda 3000-4000 lira alıyor olsa ve o parayı bir kerede versen bende garip karşılardım, dediğim gibi misal verdim. Tekrardan hayırlı olsun

bende tekrarlıyorum benim durumum iyi bu forumda diğer arkadaşlarıda düşünmemiz lazım,nasıl bir düşüncedesiniz?
    vermişdir tamam kaç kere hayırlı olsun dedim ama o parayı yazmanın hiç bir amacı yok maksat hava..

• quote:

Orijinalden alıntı: Elyaesin

http://www.ebay.com/itm/PAX-Twisted-Fate-Code-/221066175968?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33789225e0#ht_500wt_1156

Unused PAX Twisted Fate code for NA Server ONLY! Best offers below $300 will be declined automatically.

Adam işini görüyor,siz hala ona o para verilirmi diye yiyin birbirinizi

alıntıla beni bebeğim

• Valla çok boş insanlar var, sanki kuru ekmek yiyen adamın önünde hamburgerler patatesler yiyor adamda alınıyor. 300 dolar verir durumu vardır ki bir insan bir oyuna 300 doları bir seferde veriyorsa durumu iyidir ve ona hiç koymaz. Yani daha ne tartışıyosunuz anlamadım. Altı üstü oyun la bu pax twisted aldı diye kıskanıyosam zaten sorun bende demektir.
  • benim de bahsettiğim konu bu, hayatında 300 dolar görmemiş adam şu anda bu konuyu okumamıştır, adam da alıntılamış elimde 300 dolarla resim çekebilirim diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 8 Temmuz 2012; 14:12:44 >
  • quote:

quote:

http://www.ebay.com/itm/PAX-Twisted-Fate-Code-/221066175968?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33789225e0#ht_500wt_1156

Unused PAX Twisted Fate code for NA Server ONLY! Best offers below $300 will be declined automatically.

Adam işini görüyor,siz hala ona o para verilirmi diye yiyin birbirinizi

alıntıla beni bebeğim

Fenaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theory of Everything -- 8 Temmuz 2012; 14:24:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

hayırlı olsun bir ailenin 1 aylık geçim parasını kıytırık bir oyuna harcadın ama senin tercihin tabi ben birşey diyemem

+1
  • Where is adalet 25 tl lik rp çekemiyoruz daha :(
  • Gider ayak dalacam bodoslama konuya o olacak. Nedir bu tartisma havasi? Alan memnun, satan memnun ne diye tartisiyorsunuz ben anlamadim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Gider ayak dalacam bodoslama konuya o olacak. Nedir bu tartisma havasi? Alan memnun, satan memnun ne diye tartisiyorsunuz ben anlamadim?

dipnot:alan ve satan aynı kişi :D:D:D:D:D
  • quote:

quote:

Gider ayak dalacam bodoslama konuya o olacak. Nedir bu tartisma havasi? Alan memnun, satan memnun ne diye tartisiyorsunuz ben anlamadim?

2 tane aldık tekini satıyorum da bunu buraya yazmak istememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 8 Temmuz 2012; 15:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

quote:

yinede ucuza al pahalıya sat mantığı :D sermaye olsa bende aynı şeyi yaparım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

quote:

yinede ucuza al pahalıya sat mantığı :D sermaye olsa bende aynı şeyi yaparım

Napalım ucuza bulunca insan kendini tutamıyor kar etmekten

• YuGiOh'a benziyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

quote:

quote:

bende tekrarlıyorum benim durumum iyi bu forumda diğer arkadaşlarıda düşünmemiz lazım,nasıl bir düşüncedesiniz?
    vermişdir tamam kaç kere hayırlı olsun dedim ama o parayı yazmanın hiç bir amacı yok maksat hava..

Bu konunun havayla ne alakası var. Adam sevincinden konu açmış siz kıskanç fakirlerin eli ayağı birbirine dolanmış.. Adam fiyatını yazmasa 10 sayfa "ne kadara aldın" postu olacaktı bu konuda.. Forumdaki başka adamları düşüneceksek ohoo.. Gocunacak adam girmesin o zaman bu konuya bu kadar basit.

O paraya 1 ay aile geçiniyo bla bla.. Size ne oğlum si-ze-ne.. Adamda para çok gibi demek ki parayı skine harcamış.. Belki de çok parası yok ama para harcayacağı tek hobisi bu oyun.. Kimisi Zippo alır kimisi kıyafet alır, herkesin hobisi zevki farklıdır.

Ben hayırlı olsun diyorum.. Durumumuz orta halli.. Benim skine 300 dolar verecek param yok ama çatlamıyorum kıskançlıktan en azından buradakiler gibi.

Yarası olup gocunanlar bu konuyu "Hava" konusu olarak görür benim düşünceme göre. Konu sahibinin bu konuyu hava atmak için açtığını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: utku1676

Ne gerek var ki peh

Tamam.
  • Abi adam çıkmış bu skin 300$ etmez yazmış. Hadiii canım valla mıı??

O skinin görünüşü 5$ bile etmez. Ama skin 2000 tane çıkartılmış yani milyonlarca kullanıcısı olan bir oyundaki 2000 özel kişiden biri bu adam artık. İşte bu duygu 300$ eder. O yüzden koleksiyonculuk mantığı gazoz kapağı ve pul koleksiyonculuğundan ileri gidemeyen insanlar gelip de bu adamı yargılamasın burda, komik duruma düşüyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 tl ya kulaklık alan adamlar var forumda.
    Bu bir zevk meselesidir 2 bin dolar harcayıp yugi-oh destesi dizen kuzenim var sorun yok yani.(18 yaşında)
    İnsanlar maddi durumlarına göre harcamalar yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01
    aynen 300 dolar olsa ...

Allah aşkına söyler misin şu an cebinde 600 lira olsa ne değişirdi hayatında diye. Ciddi anlamda merak ettiğim için söylüyorum, ne yapardın yani o parayı. (Öyle saklardım yalanları sıkma yani, toplu gelen para kolay harcanır. Farz et ki adam skin almak yerine sana bıraktı 600 lira)

Edit: Sorum sadece sana değil sadece bu arada, "AH 300$ BENDE OLCAKTI!" diyenlerin hepsine. Ne yapabileceğinizi zannediyorsunuz o kadar parayla çok merak ettim. Uçak bileti bile alınmıyor o parayla.

600 Lira olsa idi cebimde, şu an şu konuyu açan arkadas gibi boş insanlarla aynı ortamda olmak yerine arkadaşlarımla tatil yapıyor olacaktım. Ama cebimde 300 dolarcık (!) olmadığı için hayatımın en kötü yazını geçiriyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.