Şimdi Ara

Pax Twisted Fate (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
24.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel hortlatılmış.Sizene arkadaş adamda para var almış.Bende olsa ve iyi tf oynasam alıcağım skinlerden biri.Onu geçtim zaten çok az kişide olan bir skin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOTN.*

Sadece NA icin degil mi?

NA serverinde oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelMyScream

hayırlı olsun bir ailenin 1 aylık geçim parasını kıytırık bir oyuna harcadın ama senin tercihin tabi ben birşey diyemem

Çok haklısın gerçekten katılıyorum oyun icin bu kadar para vermek çok anlamsız söylenecek pek bişey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Sadece NA icin degil mi?

NA serverinde oynuyorum

Lagda artis oluyor diyolaa doğru mu? yeni hesap acmayi planliyorum türkiye sunucusu sıktı. Bu arada tf çok severim ilk heromdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sadece NA icin degil mi?

NA serverinde oynuyorum

Lagda artis oluyor diyolaa doğru mu? yeni hesap acmayi planliyorum türkiye sunucusu sıktı. Bu arada tf çok severim ilk heromdur

Amerikada yasadigim icin ping 20-50 civari

• Arkadaslar bu oyun zevk isidir ve insan zevki icin hara da harcar. Boyle skin veya heykel gibi seyleri insanlar koleksiyon olsun diye toparlar. Bu konuda lutfen gereksiz yorumlar yapmayin. harcanan paranin ise haddi hesabi yoktur cunku bu bir zevktir.
    Benim bugune kadar oyunlara yatirdigim toplam para ile rahatlikla bir araba alinabilirdi. Ona keza 3-5 kurus yada birkacbin tl farketmeksizin zevke harcanilan parnin hesabi ve yorumu yapilmaz diyorum. Saygimizi yitirmeyelim lutfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Arkadaslar bu oyun zevk isidir ve insan zevki icin hara da harcar. Boyle skin veya heykel gibi seyleri insanlar koleksiyon olsun diye toparlar. Bu konuda lutfen gereksiz yorumlar yapmayin. harcanan paranin ise haddi hesabi yoktur cunku bu bir zevktir.
    Benim bugune kadar oyunlara yatirdigim toplam para ile rahatlikla bir araba alinabilirdi. Ona keza 3-5 kurus yada birkacbin tl farketmeksizin zevke harcanilan parnin hesabi ve yorumu yapilmaz diyorum. Saygimizi yitirmeyelim lutfen.

Aynen öyle kimisinin sigarası vardır kimisinin içkisi. Sigara yada içki içen birisinin elinde bişey yoktur ani mutluluktur fakat bu her an yanında yada satabilme şansın var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpposingForce

Konuyu okudum da şimdi alakasız olacak ama konuyu açan arkadaştan çok senin mesajın var milletle dalaşman filan cabası seni tanımam etmem ama gıcık kaptım direk

Tamam siliyorum hemen yorumları.
  • pax tf bile olsa bir skine bir oyna 300 $ verilirmi insan zengin olsa bile yapmaz çok gereksiz. Böyle birşey yapıp ardından forumda konu açan arkadaşı tebrik ediyorum. Zatan amaçda buydu sanırsam artislik yapmak millete yoksa kim verirki o parayı .Az oyundakilere bide almışken forumdakielrede hava atıyım demiştir. yazık la geçer geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 19 Aralık 2012; 13:07:49 >
  • İçimemi oturmuş konu ? Koçum sen daha babandan harçlık alıyorsun. Ankara Batıkent te ikamet ediyorum 280 milyarlık dublex evim kapımda BMW 5.40 model arabam var Ankara'da isen gel bi gör hani bana burda malım mülküm var diyorsun ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

300 dolara da iyi kazik yemissin neyse zaten o kadar verdiysen bu sana koymaz ,gule gule kullan :)

http://www.ebay.com/itm/League-Of-Legends-Pax-Twisted-Fate-NA-Black-card-Super-Rare-/261060668535?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cc86dac77

O bidler öyle görünüyor ancak son 15 dakka kala 250 ye 300'e çıkar.

Edit:Daha 8 gün kalmışken 112 ise 8 gün sonunda 400 falan gider.

US $227.50 ye satılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

Hayırlı olsun sanırım bununla skin koleksiyonunu tamamladın.

Black alistar OP

quote:

Orijinalden alıntı: RiotunKurucusu

quote:

Ben daha önce yazdığım ama alıntıdan dolayı silinen mesajımın kısa bir özetini geçeyim.
    Sadece 2009 yılındaki PAX'da daha EU serverları yokken dağıtılan bir skin kodu bu ve 2000 tane falan kod var toplamda. Dolayısı ile birazcık bile skin toplamak hoşunuza gidiyorsa, imkan dahilinde olduğu sürece, hemen hemen hepiniz almak istersiniz.

Bunu almak ve sevinci paylaşmak için konu açmaya terbiyesizlik diyen arkadaşlar, ezilmiş hissetmeyi bir kenara atınca bir daha okusunlar yazdıkları mesajları, kim ne kadar haklı belki daha iyi anlaşılır. -Konunun açılmaması gerektiğini düşünebilirsiniz, doğrudur. Ama açılması kimsenin karakterinin ne olduğunu göstermez, gösterseydi bile forumdaki saçma bir nickin yorumu pek bir kimse için önemli olmazdı..-

kardeşim benim babamın varlığı yerinde.eziklik hiç hissetmedim allaha şükür.ama bu konuyu açmadan insan bir düşünür bu forumda herkesin parası mı var?Hayır.Allah herkese versin fazlasıyla ama bu konu açılmamalı hele açtın tamam hayırlı olsun ama fiyat asla yazılmamalı diye düşünüyorum..gel gelelim ben asla o parayı bir oyuna vermem,para kolay kazanılmıyor.tekrar söylüyorum hayırlı olsun ama fiat konusunu kasten yaptığını düşünmekdeyim.

"SEN" oyuna/skine bu kadar para vermezsin. "O" veriyor. Herkesin öncelikleri farklı olsa da amaç aynı, mümkün oldukça fazlasını gerçekleştirmek.. Fiyat yazılması benim açımdan bir problem değil, hatta almayı düşünen insanlar için iyi bile.
    Forumdaki diğer insanların senin gibi düşündüğünü ya da parası olmadığını düşünüyor olman senin fikrin. Hepsi için 300$'ın normal bir miktar olabileceğini düşünmek ise onun. Hangisi daha doğru? Bunu bilemezsin. Türkiye o kadar fakir bir ülke olsaydı, herkes cebinde 1500-2000 liralık telefonla gezmezdi ya da bu aletler bu kadar kapış kapış satılmazdı.

-Gelip gelir ortalaması çıkartabilirsin, ortalama bir gelir için yüksek bir miktar da çıkar bu para. Ancak insanların istediği ve aslında gerekli olmayan bir şey için daha fazlasını verebildiğini söylemeye çalıştım sadece. Sokağın ortasında gelip de 2000 liralık telefonu çıkarıp konuşmak, hatta üstüne taktığın kabın telefon markasını göstercek şekilde tasarlanması ayıp değil, bu konuya fiyat yazmak mı ayıp şimdi?-

sen bir telefonu kaç yıl kullanıyosun onunla bu bir değil bnce ama adamın parası varmışki almış ona bir şey diyemem.kendi zevki ama arkadaşın dediği gibi mavi olması için 300 dolarda verilmez ama h.o

• quote:

Orijinalden alıntı: sabotage43

http://www.ebay.com/itm/League-Legends-Twisted-Fate-Skin-PAX-2009-/170701366450?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27be9824b2

Bide ucuz olunca insan kendini tutamıyo ya napıyım demiş

Sep 30, 2011

• quote:

Orijinalden alıntı: AvaRéé
    sen bir telefonu kaç yıl kullanıyosun onunla bu bir değil bnce ama adamın parası varmışki almış ona bir şey diyemem.kendi zevki ama arkadaşın dediği gibi mavi olması için 300 dolarda verilmez ama h.o

Kafan mı iyi dostum? Git ilk postumu bul ona falan da alıntı yap istiyosan. Mavi olması ile alakalı değil ona verilen para. Milyon tane oynayan insan içinde 2000 kişide olmasıyla alakalı. Sanki her oyun Pax TF geliyormuş gibi, ah işte dandik skin falan diyip, 520'ye o zaman storeda olan recolorları alan ve güzel diyen adamlar var burda.
  • Şimdi yılı İngilizce yazdın ya (İngilizce yazılısından 45 altı almışsındır eminim) acayip etkilendim. Sonuçta o 175$ a satılmışmı satılmış , seni 300 $ a al hatta
    5-10 tane daha al ucuz bulmuşsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvaRéé

Kafan mı iyi dostum? Git ilk postumu bul ona falan da alıntı yap istiyosan. Mavi olması ile alakalı değil ona verilen para. Milyon tane oynayan insan içinde 2000 kişide olmasıyla alakalı. Sanki her oyun Pax TF geliyormuş gibi, ah işte dandik skin falan diyip, 520'ye o zaman storeda olan recolorları alan ve güzel diyen adamlar var burda.

tmm dediğimi anlamadın sen haklısın
  • Bu neyin kafası anlamadım, milletin aylık sigara parası bu. İnsan neyden zevk alıyorsa ona verir parasını. Çok nadir bulunan bir skin hayırlı olsun.
  • Tipi güzel değil ancak arkadaşlar üstte yazmış sadece 2000 kişide var diye, o yeter adama.
  • Konuyu yeni gördüm gerçekten ucuza almışsın diyebilirim bu visual upgrade sonrasında nasıl bir görünüş elde etti gösterebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.