Şimdi Ara

Pax Twisted Fate (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
24.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Konuyu yeni gördüm gerçekten ucuza almışsın diyebilirim bu visual upgrade sonrasında nasıl bir görünüş elde etti gösterebilir misin?

http://www.lolking.net/models/?champion=4&skin=1
  • Hayırlı olsun.Lütfen bu parayla geçinen aile ayaklarına yatmayalım, ne yapsın adam her ay bi aileye 600 lira mı versin ? Dünya'nın düzeni bu, birileri ekonomik olarak düşük düzeyde olacak ki birileri zengin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mncnmzkr

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Konuyu yeni gördüm gerçekten ucuza almışsın diyebilirim bu visual upgrade sonrasında nasıl bir görünüş elde etti gösterebilir misin?

http://www.lolking.net/models/?champion=4&skin=1

Teşekkürler gerçekten en güzel skini pax'mış.
  • Belki yeni arkadaslar bilmez, bilemez ama skin gercekten cok degerli bir skin. Yukarida da bahsettim. Icinde sirf bu skin var diye hesabin degeri hem madden hem manen cok cok artiyor. Inanmayanlar biraz arastirabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotage43

İçimemi oturmuş konu ? Koçum sen daha babandan harçlık alıyorsun. Ankara Batıkent te ikamet ediyorum 280 milyarlık dublex evim kapımda BMW 5.40 model arabam var Ankara'da isen gel bi gör hani bana burda malım mülküm var diyorsun ya

Ok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

Ok.

Git yat hadi be çocuk 'Ok.' nedir ALLAH aşkına ? 17 yaşında ergen liseli olduğunu belli etme bari Ankara'da isen gel bi gün beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotage43 -- 20 Aralık 2012; 0:09:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

Ok.

Git yat hadi be çocuk 'Ok.' nedir ALLAH aşkına ? 17 yaşında ergen liseli olduğunu belli etme bari Ankara'da isen gel bi gün beklerim

Yok kalsın. Madem para çok git al kendine. Adam oyundan zevk alıyor alir skini. 10bine alacagin araba ayni gorevi goruyorken bmw almanin mantigi ne peki?

• Bana bütün heroları vericez, girdiğin oyunlarda istediğin lane e gideceksin kimse karışmayacak, senin sisteminden daha kalitesiz adamlar karşına veya takımına gelmeyek ki yükleme ekranında beklemeyesin, 0 ping ile oynayacaksın, rankedlarda 6 heroyu da sen banlayacaksın ve last pick olacaksın, bi de üstüne Pax Tf vericez deseler yine 300 kağıt vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 2 Kasım 2014; 18:59:06 >
  • abi kasmayın bu kadar,2 dakika da hemen baba nasihati aile-gelir muhabbeti yapıyorsunuz sevinin adamın adına azıcık...

@ hdloader11 bir de medieval twitch al altın değerinde olsun hesabın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

abi kasmayın bu kadar,2 dakika da hemen baba nasihati aile-gelir muhabbeti yapıyorsunuz sevinin adamın adına azıcık...

@ hdloader11 bir de medieval twitch al altın değerinde olsun hesabın

O vardi ama sahte referral yaptigimi farkedince geri aldilar

• quote:

Şimdi yılı İngilizce yazdın ya (İngilizce yazılısından 45 altı almışsındır eminim) acayip etkilendim. Sonuçta o 175$ a satılmışmı satılmış , seni 300 $ a al hatta
    5-10 tane daha al ucuz bulmuşsun

adam berkeley üniversitesinde okuyor sen neyin kafasını yaşıyorsun ?
    edit:

OKU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 20 Aralık 2012; 4:01:28 >

• Millet ne kadar müsrif olmuş...
  • Ne gereksiz topic olmuş bu adam heves setmiş hobi olarak bakmiş ve gitmiş pax tf almiş. keşke uyguna yakalayabilsem bende alsaydim.Eğer accountunuzda pax tf varsa burda 100-200 tlye satcağiniz hesabiniz bir anda 800 tlye fırlar o yüzden güzel bir yatırım hayırlı olsun.West'e geçemden almayi düşünüyordum ama kısmet olmadi.
  • quote:

Şimdi yılı İngilizce yazdın ya (İngilizce yazılısından 45 altı almışsındır eminim) acayip etkilendim. Sonuçta o 175$ a satılmışmı satılmış , seni 300 $ a al hatta

Adam Amerika'da yaşıyor?

• Ya allah aşkına sabotage43 müdür nedir, 10 yaşında cebinde 10 lirası olmayan çocuğun teki. -Parası olmaması kötü bir şey değil, yanlış anlamayın. Benim ailem de öyle çok büyük kökeni olan aşırı üst düzey yerlerden gelmiyor yani. Ama gelip de adama parası var diye laf etmek saçma.-

300 lira, 500 lira veya 1milyar, süper büyük rakamlar değil bunlar. Gelir durumunuz iyi ise eğlendiğiniz bir "şey" e verebilirsiniz rahatlıkla. Çok daha fazlasını hiç bir çıkarı olmadığı halde hayır kuruluşlarına bağışlıyor insanlar. Neden? Çünkü bunların gerekli olduğunu düşünüyor, başkasına yardım etmekten mutlu oluyor. Adam da milyon kişi içinde 2000 kişiden biri olmaktan mutlu oluyor ki gidip almış.

Sen vermek istemeyebilirsin, kimse de vermek zorundasın demez zaten. Ama gelip de adam veriyor daha doğrusu verebiliyor diye de hakaret etmenin, kendini parasız ve çekemez çocukmuş gibi göstermenin anlamı yok.

sabotage43, paran o kadar çok ise bana 2milyar yollayı ver.

• Konunun hepsini okumadım ama herkes istediğini alır adamın maddi durumu iyiki 300 lira verebiliyor bense steamde 30 liraya oyun almaya kıyamıyorum indirim bekleyip 5-10 liraya alıyorum
  • quote:

İçimemi oturmuş konu ? Koçum sen daha babandan harçlık alıyorsun. Ankara Batıkent te ikamet ediyorum 280 milyarlık dublex evim kapımda BMW 5.40 model arabam var Ankara'da isen gel bi gör hani bana burda malım mülküm var diyorsun ya

.... GTA V çıktı mı ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Ya allah aşkına sabotage43 müdür nedir, 10 yaşında cebinde 10 lirası olmayan çocuğun teki. -Parası olmaması kötü bir şey değil, yanlış anlamayın. Benim ailem de öyle çok büyük kökeni olan aşırı üst düzey yerlerden gelmiyor yani. Ama gelip de adama parası var diye laf etmek saçma.-

300 lira, 500 lira veya 1milyar, süper büyük rakamlar değil bunlar. Gelir durumunuz iyi ise eğlendiğiniz bir "şey" e verebilirsiniz rahatlıkla. Çok daha fazlasını hiç bir çıkarı olmadığı halde hayır kuruluşlarına bağışlıyor insanlar. Neden? Çünkü bunların gerekli olduğunu düşünüyor, başkasına yardım etmekten mutlu oluyor. Adam da milyon kişi içinde 2000 kişiden biri olmaktan mutlu oluyor ki gidip almış.

Sen vermek istemeyebilirsin, kimse de vermek zorundasın demez zaten. Ama gelip de adam veriyor daha doğrusu verebiliyor diye de hakaret etmenin, kendini parasız ve çekemez çocukmuş gibi göstermenin anlamı yok.

sabotage43, paran o kadar çok ise bana 2milyar yollayı ver.

+

• quote:

• quote:

daha türkçe yazı yazmayı bilmiyorsun burada millete laf filan atıyorsun.. çok yazık sizin gibilere..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.