Şimdi Ara

Pax Twisted Fate (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
1
Favori
24.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JiEndo

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01
    aynen 300 dolar olsa ...

Allah aşkına söyler misin şu an cebinde 600 lira olsa ne değişirdi hayatında diye. Ciddi anlamda merak ettiğim için söylüyorum, ne yapardın yani o parayı. (Öyle saklardım yalanları sıkma yani, toplu gelen para kolay harcanır. Farz et ki adam skin almak yerine sana bıraktı 600 lira)

Edit: Sorum sadece sana değil sadece bu arada, "AH 300$ BENDE OLCAKTI!" diyenlerin hepsine. Ne yapabileceğinizi zannediyorsunuz o kadar parayla çok merak ettim. Uçak bileti bile alınmıyor o parayla.

600 Lira olsa idi cebimde, şu an şu konuyu açan arkadas gibi boş insanlarla aynı ortamda olmak yerine arkadaşlarımla tatil yapıyor olacaktım. Ama cebimde 300 dolarcık (!) olmadığı için hayatımın en kötü yazını geçiriyorum...

Burda ağlanacağına bir tavsiye vereyim sana.Git 1 ay boyunca full time bir işe gir bulunduğun şehirde.Ağustos 8'de ise maaşını aldığın zaman tatil yolu görüktü sana.Ama tabikide tembel olduğun için bu tavsiyeye uymayacaksın ve forum köşelerinde sürtmeye devam edeceksin.Bu arada sen kimsin ki bana boş adam diyorsun ? Birdahakine ağır konuşurum.Tanımadığın kişilere karşı laflarına dikkat etmeni tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01
    aynen 300 dolar olsa ...

Allah aşkına söyler misin şu an cebinde 600 lira olsa ne değişirdi hayatında diye. Ciddi anlamda merak ettiğim için söylüyorum, ne yapardın yani o parayı. (Öyle saklardım yalanları sıkma yani, toplu gelen para kolay harcanır. Farz et ki adam skin almak yerine sana bıraktı 600 lira)

Edit: Sorum sadece sana değil sadece bu arada, "AH 300$ BENDE OLCAKTI!" diyenlerin hepsine. Ne yapabileceğinizi zannediyorsunuz o kadar parayla çok merak ettim. Uçak bileti bile alınmıyor o parayla.

600 Lira olsa idi cebimde, şu an şu konuyu açan arkadas gibi boş insanlarla aynı ortamda olmak yerine arkadaşlarımla tatil yapıyor olacaktım. Ama cebimde 300 dolarcık (!) olmadığı için hayatımın en kötü yazını geçiriyorum...

Burda ağlanacağına bir tavsiye vereyim sana.Git 1 ay boyunca full time bir işe gir bulunduğun şehirde.Ağustos 8'de ise maaşını aldığın zaman tatil yolu görüktü sana.Ama tabikide tembel olduğun için bu tavsiyeye uymayacaksın ve forum köşelerinde sürtmeye devam edeceksin.Bu arada sen kimsin ki bana boş adam diyorsun ? Birdahakine ağır konuşurum.Tanımadığın kişilere karşı laflarına dikkat etmeni tavsiye ediyorum.

Çalışmadığımı nereden biliyorsun ? Bir de uğraşıp plan yapmış bana, kıyamam. Hayat öyle toz pembe değil her zaman.
    Gözlemlerime göre öznel bir yargı kullandım. Senin boş biri olduğunu düşünüyorum. İstediğin şekilde karşılık verebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun içi görsellerinide ekleyebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Konuda biri benden yeni bir alıntı yapmış gözüküyor ama bulamadım. Bulan olursa bana pm atsın, sakın bundan tekrar alıntı yapmasın. Bulamıyorum sonra.

Bundan sonra yeni bir uygulamaya geçiyorum, işine gelen alıntı yapar çok da wifi. Alıntı yabdıkdan sonra bana pm atın "Teyze kızı ben senden alıntı yabdım;)" deyü.

Hdloader teşekkür mü etmişti eyvallah mı demişti bir şey demişti ama hayırlısı derken bende alıntı yapmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmnyk

Oyun içi görsellerinide ekleyebilir misin ?

Çektim böyle ama nekadar güzel oldu bilmiyorum

• quote:

quote:

Teşekkürler skillerde görsel değişiklikler var mı yoksa leblancın mistletoe gibi sadece görünüş mü değişik hayır yani madem limited biraz değişik olsun demi yani

• Abeci düğün zurnacılarına benzeyen bir yanar dönerli kostümü olsa da fena deyin la \o/
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler skillerde görsel değişiklikler var mı yoksa leblancın mistletoe gibi sadece görünüş mü değişik hayır yani madem limited biraz değişik olsun demi yani

Sadece görünüş değişik.

• Yok diablodan kaldırdığı parayı harcıyormuşta öyleymişte şöyleymişte. Güldürdün vallahi gece gece birde gelmiş millete hava atıyor gel sen pax tf ni ol ben classic tf olcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotage43

Yok diablodan kaldırdığı parayı harcıyormuşta öyleymişte şöyleymişte. Güldürdün vallahi gece gece birde gelmiş millete hava atıyor gel sen pax tf ni ol ben classic tf olcam

Nasıl içine oturmuşsa konuyu hortlatmışsın , yazdıklarınla sen baya güldürdün cidden
  • Ne adamlar var forumda yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 19 Aralık 2012; 0:25:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok temiz para israfı tebrikler
  • Bende birinin bir sorusu varda konuyu uplamis sandim gereksizin teki uplamis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotage43

Yok diablodan kaldırdığı parayı harcıyormuşta öyleymişte şöyleymişte. Güldürdün vallahi gece gece birde gelmiş millete hava atıyor gel sen pax tf ni ol ben classic tf olcam

: Banlayın şunu hemen.
  • Yine toplanır forumun parasız kısmı, israf diye bağırırlar heralde.
  • Heraldeyi bırak yukarıda toplanmışlar bile çoktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx
    Yine toplanır forumun parasız kısmı, israf diye bağırırlar heralde.

Konuyu okudum da şimdi alakasız olacak ama konuyu açan arkadaştan çok senin mesajın var milletle dalaşman filan cabası seni tanımam etmem ama gıcık kaptım direk
  • anam buna rework gelmemiş ya la
  • hehe
  • Sadece NA icin degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.