Şimdi Ara

PayByMe Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben Paybyme kart kullanıyorum Steamden oyun alıyorum 1 USD ek ücret var haberiniz olsun.
    Arkadaşlar paybyme kart ile pos cihazlarından alışveriş yapılabilirmi ???

Yardım Yorum veya PM

Teşekürler

• evet heryerde kullanabilirsin, internettede 3d ödeme istemeyen tüm sitelerde kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sawomne kullanıcısına yanıt
    PaybyMe Kart’la PaybyMe logosu bulunan tüm online sitelerde harcama yapabilirsiniz. Kartınızla ayrıca, PaybyMe Kart Sitesinde “Nerelerde Harcama Yapılır” sayfasında yer alan ancak PaybyMe Kart logosu görmediğiniz sanal işyerlerinde de harcama yapabilirsiniz. Bu sitelerde nasıl işlem yapıldığını gösteren video için Tıklayın.
    Harcama sırasında sadece kart üzerinde bulunan kartınıza özel 13 haneli numarayı istenen alana yazmanız yeterli! Harcamak istediğiniz tutar* kartınızda varsa, başka hiçbir işlem yapmadan alışveriş işleminiz tamamlanır.
    Kartınıza cep telefonunuzu tanımlamanız durumunda, güvenliğiniz için, işlem gerçekleşmeden önce cep telefonunuza gelecek olan 6 haneli tek kullanımlık şifreyi de ekrana girmeniz istenecektir.
    * PaybyMe Kart’ınızla bir seferde maksimum 490 TL, bir yılda ise 5.000 TL harcama yapabilirsiniz.

Tüm dünyada Visa logolu fiziksel POS’lerde harcama yapabilirsiniz. Fiziksel harcamalarda şifrenizi girmeniz istenecektir. (Şifreniz kart numaranızın son 4 hanesidir.) İnternette ise PaybyMe Kart logosu olmayan ancak anlaşmalı olduğumuz işyerlerinden standart kredi/banka kartı ile alışveriş akışı ile satın alım yapabilirsiniz.

https://card.payby.me/faq

• mertgonul kullanıcısına yanıt
    pos cihazı işe yarıyormu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawomne

pos cihazı işe yarıyormu yani

evet yurtiçi yurtdışı tüm poslarda çalışıyor

paypala ekleyebiliyor muyuz ? eğer ekliyebiliyorsak anında alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pumkin

paypala ekleyebiliyor muyuz ? eğer ekliyebiliyorsak anında alıyorum

maalesef paypala eklenemiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enpara Kredi Kartı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    yardımın için teşekür ederim kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.