< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21guns -- 4 Ocak 2023; 11:29:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PAYCELL 100/25 PTT DEN BAKİYE YÜKLEMEYE

-
-
Paycell bizlere yeni görev atadı demekki. Şimdi ptt görevlilerini de paycelle tanıştırıp yükleme işlemini nasıl yapılacağını öğreteceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 4 Ocak 2023; 11:38:29 > -
pttde sıra bekle, veznedara paycelli öğret.
yarım tavuk döner parası paycellin olsun uğraşamam
-
hahaha amme hizmeti işte :) bilgilendirmek güzeldir :)
-
Çalışanlar kargoyu zor buluyor, bir de paycell dersek ne olur bilemem...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ptt de bir hatta tl yüklecek kadar zeki süper zeka insan çalışmıyor. Alayı torpille girmiş kişiler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PTT de ki yaşlı dayılarla uğraşmak istemeyenler için, Şok markette bekleriz :D
-
Atm'lerde olur mu acaba
Böyle kurumlarda nasıl işe girdikleri malum kimselere çok bile o zam.
25 tl için ptt kuyruk beklemeye değmez. her ptt den en az 100 metrelik kuyruk görüyorum Allah düşürmesin oraya. hatta şok market kampanyasından bile yararlanmadım beceremeyeceklerini bildiğim için, ptt dekilerin de onlardan bi farkı olduğunu düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 4 Ocak 2023; 12:55:52 > -
Yöntemi bilen varsa, açıklarsa bizde PTT dekilere nasıl yapılacağını öğretiriz 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce şoktan yükleme yapanlar için geçerli değil anladığım kadarıyla. İlk defa diyor.
Ön ödemeli yükleme ekranı-Paycell.
104 TL nakit ödeme, 25 TL iade alma.
-
4 lira işlem ücreti alıyorlarmışşş
Yalnız,yazılan cevaplar süper...İlk cevap,ikinci cevap ve diğerleri...Eyvallah...
-
Vayişşşşş... Şok a kizarken PTT den 4tl masraf çıkması kötü oldu. ATM den olmaz kanaati nasıl oluştu herkeste ben onu anlamadım. Belki de olur
Abi oda birşey mi
Şok tan yatıran
PTT den faydalanamaz diyen var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vaz geçtim
paycell böyle her yüklemeye para almaya devam ettiği için
uzun süre ara verip 1 ay önce tekrar başladığım payceli yine bıraktım
zaten PTT ye de Allah düşürmesin
-
21 lira için, o kalabaliga girip, bi covidliden hastalik kapma riski ve stresine giresim yok. Yine de teşekkürler firsat icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Paycell bizlere yeni görev atadı demekki. Şimdi ptt görevlilerini de paycelle tanıştırıp yükleme işlemini nasıl yapılacağını öğreteceğiz |
Ptt de bir hatta tl yüklecek kadar zeki süper zeka insan çalışmıyor. Alayı torpille girmiş kişiler...
|
Sonuç olarak işleri bu asıl çalışanlarda suç max 3 dk bile süremeyecek bir işlem. Eminim eğitici kağıt tarzı broşür de yolluyorlardır ama kimse açıp okumaya bile tenezzül etmemiştir. Sanki aynı anda 30 tane işle uğraşıyormuş gibi lanse etmişsiniz ama hepsinin ayrı iş kolu var birisi faturaya bakıyor birisi kargolar için veznede bekliyor başka birisi arkadan kargoları getiriyor yani süreç bazında 1 işle uğraşıyorun benim gözlemeldiğim kadarıyla haliyle birden fazla işlem tipi olduğundan ona göre sıra numarası alınıyor. benim bildiğim pttde gidilir sıra alınır net çıkış ve ara saatleri olur bu çıkış ve ara saatlerine yarım saat kala içeri müşteri bile alınmaz. Vasıfsız bir iş ve bu kadar imkana rağmen (ki tabikide memur maaşı alıyorlar) nasıl böyle yakınabiliyorlar anlamıyorum . Her işin kendine has zorluğu var ve sonuçta bu bir ptt hizmeti. Mobinge uğrar veya haddinden fazla iş yükü verilir o zaman anlarım ama iş tanımı bu ve sen iş tanımında olan bir şeyi bile yapamıyorsan kusura bakma da yakınmaya hakkın yok. İstediği zamanda istifa edip başka bir işe girebilir kimse onu zorla tutmuyor orda.
Ayrıca mantığınızda çok saçma o zaman hemşire damar yolu açacağı zaman bilmiyorum veya başım çok dolu zaten her açtığım damar yolundan ekstra bir şey kazanmıyorum başka hastaneye gidin tarzı bir şey dese ne hissedersiniz |
+1
arkadaş bilmeden sallamış, Ptt de personel eksiği vs. yok çünkü sürekli personel aldılar, alınıyor. Küçücük şubede bile yığınla çalışan var, arkadaşın dediği gibi herkes her işe de bakmaz, herkesin görevi farklıdır, en büyük sorun, Ptt düzgün yönetilmiyor, baştan aşağı köhne kamu zihniyetine tabi yönetim ve çalışma biçimi var halen.. tüm sorunların kaynağı da budur.. Çalışan seçiminde seçiçi değiller,yani genelde istediği yere atanamayanların son tercihidir, ee sevmediğin bir işe de sırf para için gidilince, o çalışandan ne kuruma ne de millete bir fayda olmaz.. Ayrıca verilen işbaşı eğitiminde bir niteliği yoktur, müdür ne derse o olur totalde..sırf daha çok komisyon kazanmak için, her türlü faturaya, ödemeye aracılık etmek de yenilik değildir, Ptt'nin işi hiç değildir, olmamalıdır.. Ama oluyor... Benim asıl takıldığım, bu kemikleşmiş sorunların çözümü olmadığına göre, bu memnuniyetsizliğini de vatandaştan çıkaramazsın..evet bizim insanımız eğitimsiz, anlayışsız cahil bırakıldı ama napalım sonuçta sende amme hizmeti yapmıyorsun maaşın karşılığı çalışıyorsun..ülkede herkes gücü yettiğinden çıkarıyor acısını..kimse birbirini sevmiyor, zerre saygı duymuyor.. ee sonucu da böyle oluyor.. ![]() |
Keşke o anı kaydedip görüntüleri burada paylaşsaydınız. |
Benzer içerikler
- hepsiburada premium worldcard
- algida ile kazan puan hilesi
- feza torpil 120 adet
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- spotify 3 ay ücretsiz
- letgo güvenli ödeme
- zara indirim ne zaman 2025
- hepsiburada kaça satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X