Şimdi Ara

Paycell - 5000 lira, 5 Ay, %0 Faiz - Fibabanka (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
17
Favori
44.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende aynı hatayı alıyorum, aslında hesabım da var dün açmıştım 1 TL yolladım hatta paycell de, nası hesap aç dediniz kendiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gil Mocci G kullanıcısına yanıt
    Yukarıda resim attım ya hocam bende ekranın ortasında cüzdanım kısmında hesap aç yazıyordu açtım oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çektim 2 dakika sürdü haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Sorunu olanlar varsa bu postun altına yazabilirler. Elimden geldiği müddetçe destek olacağım…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hat abimin üstüne kaç yıldır alamadık öylece kaldı, başvuru onun adına mı olmuş oluyor kendi adıma yapabiliyor muyum?

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

yapılmıyor kendi adına

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Fırsatı kaçırdık kötü oldu. Teşekkür ederim hocam

• Yüz tanımlama yapamadık bir türlü.
    Varmı bunun çözümü

• Kredi basvurunuzu, Bankamiz politikalari geregi olumlu degerlendiremiyoruz. Iyi gunler dileriz. Mersis: 0209000780814852 B016

Diğer bankalar 70.000₺ hazır limit kredi veriyor beyfendiler beğenmediler bizi 😂

• riderman R kullanıcısına yanıt
    Ben de s21 den yapamadım.vazgeçmişken bankadan arandım ve bazı telefon modellerinde sıkıntı yaşandığını, başka bir telde yapmam tavsiye edildi.özellikle de xiaomi redmi serisinde sıkıntı oluyormuş.

Evde mi 8 vardı onunla ilk denemede başarılı oldu yüz tanıma.

Bu seferde görüntülü görüşmede ses problemi oldu...başvuruyu tamamlayamadı m.ararlar yine herhalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yararlandık konuyu açan arkadaşa teşekkürler

• Kredi taksidi nasıl ödeniyor? Fiba hesabı mı açmak lazım?

• ehiamico kullanıcısına yanıt
    Evet

benimde aynıydı hesap var para yatırıp çekmeme rağmen son aşamada paycell hesabınıza para geçişi sırasında hata oluştu diyordu şöyle hallettim;

cüzdanım kısmından kartlarım sekmesine gelip yeni kart ekle dedim ve sanal kart oluşturdum. ilk başta gözükmedi hatta sonra çıkıp girince gözüktü kartlarım kısmında. sonra tekrar hesabım sekmesinden diğer işlemler-bağlı kart değiştir diyerek yeni oluşturduğum sanal kartı seçtim ve hesabı ona bağladım. yine uygulamayı kapatıp açtım ve tekrar başvurdum krediye 2. günün sonunda nihayet başarılı oldum.

• 2.5 0.49'dan daha önce kredi kullanmıştım. bir umut yeni ayda belki 5k 5 taksit %0 faiz bende alabilirmiyim acaba diye denedim ama 2.35 faiz çıkartıyor bana.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

daha önce 2.5 den faydalananlar faydalanamıyormuş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi investing -- 1 Eylül 2022; 10:6:35 >
  • KeSaiR kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bende bi deneyeyim dediğiniz yöntemi.

Edit: Denedim sonunda oldu! Cok tesekkurler hocam sayende halledebildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gil Mocci -- 1 Eylül 2022; 13:32:39 >
  • Arkadaşlar kredi çıkıyor da selfie kısmında ekran kararıyor sonra atıyor geri. Telefon xiaomi redmi note 7 varmı çözümü olan.
    Başka bir telefondan yapayım dedim sim kart sizin değil diye girmedi.

hayırlı olsun hocam. bende telefon almak için lazımdı o yüzden çok uğraştım iyi oldu. müşteri hizmetlerine kalsak daha inceliyolarmış😂

• 5000 lira yüzde sıfır faiz ile verdi hemen,ama müşteri olma aşamaları için uğraşmadım kapadım... haber veren arkadaşa teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.