< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Paycell’den ÇiçekSepeti’nde 150/40 TL İndirim Kodu Hediye! (4. sayfa)
-
-
uygulamayı kullanacaksnız
-
Şifre çalışmıyor galiba artık. Ben de ilk alışverişte kullanılabilir hatası veriyor zaten ilk siparişim olacaktı anlamadım bişe.
-
komboladık bakalım 150/40 ve 150/30u.
kodu , uygulamayı hiç kullanmamış cihazda kullanabiliyorsunuz.
-
150/30 hangisi hocam?
-
yine paycellde 150/30 hocam. kod şeklinde değil cashback deniyor sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam özel değilse ne aldınız çiçeksepetinden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam şampuan lazımdı, deniz olmayan bir ilde bulunuyorum ve bu sebepten saçım kötü oluyor. Anlayacağınız şampuan aldım :)
-
Aracıma H4 Led aldım bende 56w olana 194 ödedim, teslim aldım taktım hatta, iş görür bu akşam test etmiş oldum.
akbank kodlarından da T10 Led 5W aldım 2 TL'ye yine araç için. Gelmedi henüz bugün verdim onları da.
N11 de, trendyol da, hepsiburada da olan satıcılar Çiçeksepeti’nde de var.
Teşekkür ederim hocam
Teşekkürler ederim hocam
150/40 yok bende normal mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kampanya olursa kod alabilirsiniz. Bu kodlar 2 hafta önce alındı. Bitti.
Kibrit çöpünü dahi internetten alan ben, Çiçek Sepeti'nden hayatımda üç kez alışveriş yaptım. Üçünde de sorunla karşılaştım. İlk siparişimdeki ürün çok dandik çıktı. Hadi Çiçek Sepeti'nin suçu yok deyip konuyu unuttum. İkinci siparişimdeki ürün ise yaklaşık on beş gün sonra kargolandı. Satıcıya mesaj atıp "kargo çıkışlarını aylık mı yapıyorsunuz" diye sordum. "Çiçek Sepeti'nin kargo sisteminde sorun olduğu için kargo çıkışı yapamıyoruz" diye cevap verdi.
Son olarak Paycell'in verdiği kodu kullanıp farklı satıcılardan bir sepet oluşturdum. Siparişimi verdim. Aynı satıcıdan aynı sepete aynı ürünü iki kez ekledim, birine kargo ücreti yansıtmamış, diğerine ise kargo ücreti yansıtmış. Bunu, siparişi geçtikten sonra fark ettim. Ödemeyi de Paycell kart ile yaptığım için siparişi iptal etsem ücret iadesi vb. sorun yaşamamak için saçma kargo ücretini kabullendim. Siparişteki üç üründen ikisi kargolandı. 91 TL'ye (yani piyasa fiyatına) aldığım A4 fotokopi kağıdı bir türlü kargolanmadı. En son Çiçek Sepeti MH tarafından arandım ve fotokopi kağıdında fiyat hatası olduğu için siparişimin iptal edileceği bilgisi verildi. Doğal olarak Paycell kartın 150 TL'ye 30 TL iade kampanyasından da olmuş oldum. Ayrıca sırf fotokopi kağıdını biraz uyguna getireceğim diye sipariş ettiğim ilave ürünleri, pek ihtiyacım olmadığı halde almış oldum.
Bu kadar yazıyı niye yazdım? Çiçek Sepeti benim için artık bitmiştir. Bir zamanlar bir sebepten dolayı yerli bir elektronik markasını (S...ny) hayatımdan çıkarmıştım. Bu tarih itibariyle Çiçek Sepeti'ni de hayatımdan çıkarmış oldum.
-
Akbank 30 Tl alt limitsiz kod ile 32 liralık T10 ampül aldım ( araba için parklar, plaka ampülü)
Ürün 2 günde çalışmamaya başladı, çiçel sepetine dedim ki iade edersem kuponum ne olacak dediler ki yatırmayız ama isterseniz tekrar gönderelim ( okadar emin konuşuyor ki gönderelim falan), iyi dedim gönder. Satıcıyı arıyorum bekler misini dedi, tabi aynı ürün gelecek oda iki güne bozulacak diye düşünüyorum ben o ara. Görüşmüş göndermiyor dedi iade de almıyor dedi. Kusura bakmayın da sizin yapacağınız iş bu kadar satıcılar sizinle t.... geçiyor. Hiç birşey istemiyorum dedim kapattım
Caya zam geldiği gün ciceksepetinde eski fiyattan çay satışı vardı. 5 adet alarak hem kuponu hemde paycell cashback dan faydalanayim istedim. Ama ürünü stok ta yok denilerek yollamadilar. 100/20 kupon tanimladilar. Ama hayalkırıklığı tabii
Aynen O. market zamdan önce aldığım çayları 10 gün bekletti,sonra iptal etti,ve ilginç olan firma dükkanı kapatıp gitmiş ama üç kuruşluk tuz ürününü göndermiş çiçek sepeti olaya seyirci kaldı.yok arka planda şunu yapacağız,yok bunu yapacağız ,böyle süslü laflar,bana ne sizin ne yapacağınızdan ,ortada bir mağduriyet var,Akbank kuponu var.paycell ödeme var,ama çözüm yok ,neymiş çek tanımlanmış,TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ ÇÖZÜM BULUR MU ,bakıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X