< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1283. sayfa)
-
-
Nays'a yükleyip ibana çekebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nays dan banlandık
Arkadaşlar paycell faturanı yansıt yada karta aktarılabilir bakiye aynı şey mi bilmiyorum 250 TL gözüküyordu fatura kesildikten sonra mı oldu bilmiyorum dün fatura kesildi faturaya yansıt limiti 0 TL olmuş bu aylık günlük değişiyor mu bir sıkıntı da yok para yatırdım banka hesabıma da aktardım faturana yansıt kullanmıyorum da merak ettim bu durumu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son 4-5 gündür kayıt açıpta sonuç-cevap alabilen var mı? önceden 2-3 güne hattı aynı günde dönerlerdi.
-
7 Ocakta açtığım kayda 2 kere Gmail ile 2 kere müşteri hizmetleri talep açmama rağmen dönüş halâ gerçekleşmedi
paycell coktan bitmiş valla bunlarda vodafonenin diğer versiyonu.
en azından vodafone iadeleri eskisi gibi değil sorunsuz yatırıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha önce paycelde faturana yansıt ile Migros’ta 400 tl üzerine %15 iade ayrıca 100 tl dijital kod hediye kampanyasına katıldım
Faturana yansıt ile ödedim hala bekliyorum
Mh arayıp kayıt oluşturdum ama hala dönen yok
Keşke ekran görüntüsü alsaydım mh kampanyadan haberi bile yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklemekten başka çarede yok bizim 100 lirayla zengin olmazlar ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Epic den az önce The Last of Us Part II Remastered aldım umarım 200 TL sorunsuz gelir.
God of War 2 aslında istiyordum ama The Last of Us Part II Remastered zam gelir korkusuyla onu aldım. Ön sipariş de olan oyunlara bazen çıkmadan zam gelebiliyor.
-
Ahmetin 100 tl si hasan in 100tl si huseyinin 100tl si derken zengin oluyorlar. Yani kazanim hakkini unutanlar harici bunlarin parayi millete gec gondermesi bile onlar için kar. Sadece benim bile kampanya ya katildigim halde katilmadiniz diye kac kere parami yatirmadilar. Sms le katiliyordum yine katilmadiniz demisti oyle ekran g. Gonderip almistim simdi sms lede katilirim yok böyle bir firma. Kac gündür hepsiburada 300/75 kuponu bekliyorum hala ortada yok. Isin daha kötüsü faturayi odemek için hepsiburada ya 300tl yuklemistim 75tl de uzerine eklesem --30tl de komisyona alsada en azindan 45 tl kar dedim o da bosa gitti
Bugüne kadar hiç üzerine yatmadilar baka güven olmaz tabiki heran belli olmaz
Paycell iadeler düzeldi mi?LCW 500 harcayacam,hala vermiyorlarsa boşuna kayıtla filan uğraşmayayım.10 gün önceki kayda hala dönüş yok,iade de verilmedi.
-
Hocam 7 Ocakta açtığım 4 kere LCW kayıt için bugün iademi yatırdılar
Hediye dunyamdaki market kodlarini da kaldirmislar
bu ay sıkıntı var,demek ki
-
Watsons, defacto kampanyalarindan birden fazla alışverişte iade geliyor mu yoksa sadece ilk alisverise mi acaba? İki kampanyadan da ilk alışveriş yaptım iadeler anında yatıyor.
Nasıl banlandınız hocam?
-
Hiçbir fikrim yok niye olduğuna dair. Sorunca da politika molitika diyip gecistirdiler.
Faturana yansıt ile Defacto'dan alışveriş yaptım internet sitesi üzerinden, kampanya kısmında anında geçer diyor fakat tarafıma para yansımadı. Az önce kayıt açtım ne zamana para hesaba geçer veya yanlış yaptığım bir şey mi var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X