Youtube premium olayını çözen oldumu arkadaşlar. Ayın 15 oldu hala kampanyaya katılım sağlayamadım. ? |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1281. sayfa)
-
-
31'ine kadardı ama erken bitirmişler. Nasıl iş anlamadım
-
Hocam zaten paycell youtube ödemesi artık karlı değil. Ben sipaya geçtim daha avantajlı oluyor
-
Hocam carrefourlarda 30 lira oradan alabilirsiniz. Hatta 2-3 ay öncesine kadar her ay carrefourdan alınan kartlara kasalardan yükleme olunca iade veriyordu. İleride o kampanya tekrar gelirse ondan da yararlanmış olursunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: JaWs1903Hocam zaten paycell youtube ödemesi artık karlı değil. Ben sipaya geçtim daha avantajlı oluyor
Benim Sipay da hesabım yoktu. %10 fark içinde açmaya üşendim açıkçası. Ancak şimdi hesabı açtım. Artık Youtube premium ödemelerini bende Sipay dan yapacağım.
-
Ben youtube 1 yıllık aldığım o sebeple paycelle veya başka uygulama kullanmadım çünkü vereceği para değmiyordu. Eskiden ay ay ödüyordum ama yıl içinde fiyatlara zam gelir düşüncesiyle böyle yaptım.
-
Youtube premium 1 yıllık alınabiliyormu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet alınabiliyor. 200 TL ye kadar iade ediyor Sipay hatta yeni hesaplara daha yüksek veriyor galiba.
Bu arada cashbackler anında yatıyor ve alt limit vs. Koymuyorlar bu sebeple ön ödemeliler arasında en müşteri dostu şirket bence. Umarım bozmazlar …
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınabiliyor. 700 kusur TL bir şeydi 1-2 ay önce. Yalnız bireysel paket 1 yıl alınabiliyor. Aile alınamıyor.
Ben Aile kullanıyorum senelik alamam bu durumda diyenler içinde şunu belirteyim Aile paketini sadece 2 kişi kullananlar aile yerine ayrı ayrı bireysel alsın daha iyi olur çünkü 2 kişiden fazla kişi kullanmıyorsa aile paketi fiyat olarak avantajlı değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 6 kişi kullanıyoruz aile paketini.Senelik alınamıyorsa aylık olarak devam edeceğiz demekki.
Sipayda sanırım verdiği cashbackleri nakit çekemiyoruz diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X