Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mbs79 , Can851 , -massive- Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25.611
Cevap
571
Favori
1.946.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12771278127912801281
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Youtube premium olayını çözen oldumu arkadaşlar. Ayın 15 oldu hala kampanyaya katılım sağlayamadım. ?

• hankmoody1 H kullanıcısına yanıt

31'ine kadardı ama erken bitirmişler. Nasıl iş anlamadım

• Bevkon kullanıcısına yanıt

Hocam zaten paycell youtube ödemesi artık karlı değil. Ben sipaya geçtim daha avantajlı oluyor

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Hocam carrefourlarda 30 lira oradan alabilirsiniz. Hatta 2-3 ay öncesine kadar her ay carrefourdan alınan kartlara kasalardan yükleme olunca iade veriyordu. İleride o kampanya tekrar gelirse ondan da yararlanmış olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: JaWs1903

Hocam zaten paycell youtube ödemesi artık karlı değil. Ben sipaya geçtim daha avantajlı oluyor

Benim Sipay da hesabım yoktu. %10 fark içinde açmaya üşendim açıkçası. Ancak şimdi hesabı açtım. Artık Youtube premium ödemelerini bende Sipay dan yapacağım.

• Ben youtube 1 yıllık aldığım o sebeple paycelle veya başka uygulama kullanmadım çünkü vereceği para değmiyordu. Eskiden ay ay ödüyordum ama yıl içinde fiyatlara zam gelir düşüncesiyle böyle yaptım.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Youtube premium 1 yıllık alınabiliyormu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alsem A kullanıcısına yanıt

Evet alınabiliyor. 200 TL ye kadar iade ediyor Sipay hatta yeni hesaplara daha yüksek veriyor galiba.

Bu arada cashbackler anında yatıyor ve alt limit vs. Koymuyorlar bu sebeple ön ödemeliler arasında en müşteri dostu şirket bence. Umarım bozmazlar …

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Alınabiliyor. 700 kusur TL bir şeydi 1-2 ay önce. Yalnız bireysel paket 1 yıl alınabiliyor. Aile alınamıyor.

Ben Aile kullanıyorum senelik alamam bu durumda diyenler içinde şunu belirteyim Aile paketini sadece 2 kişi kullananlar aile yerine ayrı ayrı bireysel alsın daha iyi olur çünkü 2 kişiden fazla kişi kullanmıyorsa aile paketi fiyat olarak avantajlı değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 kişi kullanıyoruz aile paketini.Senelik alınamıyorsa aylık olarak devam edeceğiz demekki.

Sipayda sanırım verdiği cashbackleri nakit çekemiyoruz diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12771278127912801281
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.