Teşekkür,paycell çok kullanıyorum da ,ban yemeyelim diye bi sorayım dedim. |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1279. sayfa)
-
-
Normal kart yükledim bir kaç kere harcamasını yaptım ama süreklide ne olur bilmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr karekod 300 TL üzeri eczane harcaması yaptım 50 TL iade gelmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Desteğe yazın derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kayıt açtım hocam.
onaysız hesap başka karttan yüklenmiyor, hatta kendine ait olsa da her karttan yüklenmiyor. kart seçiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler. Yükleme, geri ödeme kazanmada sorun yok, olmazsa yarın bir daha kontrol eder, mh’yi ararim.
Gecen yıllarda öyle değildi yeni mi böyle oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet artık böyle, eskiden kendi adına 1 TL eft yapınca da hesap da onaylı oluyordu,
artık o da olmuyor, önceden ekli kartlar vardı onaysız hesapta başkasının kartıyla yükleme yaptırmıyor.
Sürekli değil,sadece 2 kez yükleme yapıcam.
-
Arkadaşın yazdığı gibi kendi kartımla kardeşime yükleme yapamadım.Onaylı hesap şart dedi.
-
Paycell ay sonunda akaryakıt aldım 100 yapmamıştı destekten yazdim 3 gün sonra yatırmış sıkıntı varsa destekden yazın derim yatarsa yatar nasip
Eczane Poslarında şirket isminde..... Eczanesi yazmıyor sadece eczacı adı yazıyorsa vermiyor
Fişin fotoğrafı ile başvurun onu da 20 gün sonra belki verir
Kayıt açtım hocam.Uygulamadaki harcamaya ait ekran görüntüsünüde gönderdim.Direk eczanenin adı yazıyor zaten ….. Eczanesi diye.
depo iyice boşalsın diye 2 ocak son günü bekledim
2 tane telefon hazırladım 750 TL bakiye hazır ettim, ,
aynı bankanın posundan ayrı ayrı karekod 750 ser TL çektirdim,
birine 100 TL anında geldi diğerine gelmedi,
kayıt açtım ifiniim hingi kimpinyi kimmpinyiyi siylmizsiniz 48 saat içinde kapatırm ha bu tikıtı diye cevap geldi,
tekrar söyledim kampynayayı halbuki 750 üzeri karekod ile akaryakıt aldım dedim,
zaten daha niye hangi kampanya diyorsun,
neyse cevap geldi ifinim kimpinyiyi kitilmimişsiniz,
yav katıldım ahan da bu ekran görüntüsü dedim,
yok katılmamışsınzı dediler 100 TL me çöktüler,
geçen seferde karekodla yaptığım eczane harcamasına iade gelmemişti kayıt açtım 30 TL yüklediler,
yav kare kod dedim 30 değil 50 olması lazım dedim yok sen kartla yapmışsın dediler,
kart slibini yolladım orada nal gibi kare kodla ödendi yazıyor nuh dediler peygamber demediler,
memlekette git gidi bir yüzsüzleşme bir arsızlaşma bir ben yaptım oldulaşmaca başladı,
özür dileypi hakedişimi yükleyecği yerde beni yalancı çıkarıyorlar bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 11 Ocak 2025; 0:52:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Ali kıran baş kesen ülkesi oldu maalesef
Çivi falan kalmadı hocam
Hepsiburada denen uygulama Kasım ayından beri THH KARARINI uygulamıyor
Eski bilgisayarımı aldı
Yenisini verecek alamadım
İlamlı icra takibi başlattım
Adliye yoğunluk nedeniyle işlem yapmıyor
Alıntı
metni:Sen de şimdi Wiyo'dan DASK teklifini alabilir, poliçeni hızla oluşturabilir, doğal afetlerin sebep olabileceği maddi hasarlara karşı önlemini alabilirsin. Türkiye'de bir ilk olarak, Turkcell faturana yansıtarak poliçe primlerini 3 taksitle ödeme imkanı yalnızca Wiyo'da! https://wiyo.com.tr/sigorta/satis/dask
Turkcell faturamda gördüm, wiyo turkcell'in sigorta şirketi sanıyorum, faydalanılabilir
-
sana yansımış olması bana yansımadığı gerçeğini değiştirmiyor,
bir de ekran görüntüsü atmanın manası nedir kimseye yatmadı mı diyoruz,
b,i hesaba yattı bi hesaba yatmadı,
geçen troyda da öyle oldu, hesabının birine iade gelmedi, onu yansıttılar benzini yansıtmadılar,
iyi bari yansıyan herkes ekran görüntüsü atsın, biraz düşünerek hareket edin.
teknik sorun olur bi şey olur normaldir,
arada bu tip hatalar olur tabi,
ama senin müşterin kalkmış 750 TL bakiye yüklemiş, gitmiş benzin almış uygulamanı kullanmış,
belli ki kampanyadan haberi var, belli ki kampanyaları takip ediyor,
sen bu adama kalkıp diyorsun ki kampanyaya katılmamışsın, katılmasam diğer telefondaki hesaba da katılmam,
katılmasam katıldım diye kayıt açmam,
burada insanların aklıyla alay ediyorlar,
insanlık hali insan unutur sonra aklına gelir falan amenna,
bilinçli, yapıyorlar, kampanyaya katılanları müşteri gibi değil beleşçi gibi görüyorlar,
bu açılan kayıtlara cevap veren elemanlar da kafalarına göre hareket ediyor denetleyen hesap soran yok,
kampanya yoksa, hangi enayi gider ön ödemeli karta hesaptan para atar da sonra kare kodla benzin almaya çalışır,
bunlar bunu dahi idrak edemiyor, yapacak bir şey yok, yel değirmenleriyle savaşmanın da anlamı yok, biz bildirmimizi yaptık gerisi onların ayıbı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X