Onu bilmiyorum ama paycell kredi kartını direkt kullandırmıyor bakiye yüklemek için kayıtlı, o da ön ödemeli olduğu için taksit olmaması lazım. Chipin, iyzico kart seçtirip tamamlıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1303. sayfa)

-
-
Gösteriyor ama kesmiyor 75i yüklerken. Toplam kesinti 30 lira.
330 TL’ye 375 lira yüklemiş oluyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
paycell işlem yapılmazsa ücret mi kesiyor?
-
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimlik doğrulama yapmasak ne oluyor yine mi aynı şey
Kimlik doğrulaması yapsanda yapmasan da fark etmez ama kimlik doğrulaması er yada geç yapmanız gerekecek çünkü kısa bir süre sonra onaylı olmayan hesaplar hiç bir kampanyadan yararlanamayacaklar. Yasal mevzuat gereği böyle bir durum olacak. Bunla ilgili zaten bildiğim almış olmanız lazım. Almadığsanız yakında alırsınız.
-
Bu paycell akaryakıt alımı için 1000 TL'lik alışveriş yapıldığında %15 veriyormu 150 TL cashback
QR ödeme yeterli midir
evet yeterli,ama istasyon fişte yakıt olarak geçiyorsa.,bazıları enerji,inşaat..vb diye geçiyor,o zaman iade vermiyor.
-
Aynen inaktif oluyor.
Hatta işlem yapsanız da kesiyorlar bu ay Aralık ayı diye kesmişler 3.99 ne mh işlem yapmamışsınız diyor ve 20den fazla hareket var.
Kimlik doğrulamasini Türkcell iletişim merkezlerinden yapmak mümkün mü? Yoksa illa uygulamadan video çekerek mi yapmak lazım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O konuda bilgim yok çünkü benim onaylı hesaba geçtiğim dönemde sadece bilgileri girerek yapılıyordu. Video çekmek gibi şeyler bile yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler ,ben kimlik doğrulama yapmadım,yapmayacağım da.Sormak istediğim bu kural geldikten sonra dün-bugün paycell ile işlem yapan var mı? Yoksa yaptırmıyor mu?
Ona göre işlem yapmaya,harcam gibi izin vermiyorsa tüm hesapları iptal edeceğim.
-
Fiziki kart ile mağazada kullanabildim, ancak Aytemiz ve Bimpara uygulamaları ile 3d şifresi gönderilmesine rağmen yükleme yapamadım.
Teşekkür,fiziki olduğuna göre QR ile ödeme de olur sanırım.
-
Amazon hediye çeki aldırmadı.
-
yukarıda arkadaş yazmış,online kullandırtmıyor ama fiziki harcama oluyor diye.
Ben de hep fiziki kullanıyorum zaten.
-
Bende fiziki kart yok ama qr olarak kullanabilirmiyim acaba, hesabı onaylamayı düşünmüyorum bende.
-
Onaysız hesap 25’in de migros online harcamayı kabul etmişti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X