Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: slickman , Can851 , noname3403 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25.777
Cevap
572
Favori
1.963.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 31 Ocak 2021; 21:56:43 >
  • 2 adet paycell hesabım var.
    Biraz önce her ikisinde de sanal kartım silindi.
    Oluşturmaya çalışıyorum ama daha fazla olusturulamaz gibi bir hata veriyor. Sizde de böyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

2 adet paycell hesabım var.
    Biraz önce her ikisinde de sanal kartım silindi.
    Oluşturmaya çalışıyorum ama daha fazla olusturulamaz gibi bir hata veriyor. Sizde de böyle mi

sistemsel sorundur düzelir sabah

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Düzelmedi.

Hesaba bloke koymuşlar.
  • yıl sonu bilanço sıfıra sıfır elde var sıfır çıkınca, adamların tabi feleği şaştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahve dünyasından alışveriş yapınca 10 ₺ hemen kuponlarım kısmına yüklenmiş, paycell'de sorun olduğu için gözükmüyor o kısım uygulamada.Mh aradım kuponları görebildi,kahve dünyasında Mobil ödeme yaparak kullanabilirsiniz kuponun 1 hafta süresi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.alisverise 25 tl iadeler yatan varmi bende katildigim kampanyalar kismindan silinmis kuruyemis alicam ins yatar haftasonuna kadar
  • yatarsa son dakika yatıyor hocam 7 şubat sanırım
  • Daha geçen ki 75/15 market yatmadı yatan gelen hiç birşey olmadı bana kartı aldığımdan beri. Aylık 1 tl kesiliyor ama
  • Eylül Ayı market ve Fatura kampanyası yatmış. 2. Elli 25 TL de yatmış

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/196755/(29e6e851-0116-41e1-98b5-3a22563280e5.jpeg, 1080, 433, F48A4E)[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 5 Şubat 2021; 20:48:4 >
  • Şok 5000 puan yatan var mı?
  • FoonBoi F kullanıcısına yanıt
    Yarın yatar. 5000 puan bende bekliyorum n11 kuponu alacağım
  • grandprix kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ben de istanbul karta yüklüyorum.
    Bana ikinci elli harcamaya 25tl yatmadi mail attim bakalim
  • Benim hesabımdan 1 şubatta 1 tl kesildi dün yine 1 tl kesilmiş aylık kullanım ücreti olarak. Ne yapmak lazım

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt

Her ay 1 tl kesiyor kullanmasan da, ilave olarak mobil ödeme kullanıyorsan 3 ayda bir 6.99 da onun için ayrı kesiliyor

• Daha kullanmaya başlayalı 10 gün ancak oldu. Mobil ödeme kullanmıyorum ama 1 inde 1tl dünde 1tl kesilmiş

• Bu paycell tamam güzel getirisi faydası oluyor ama gerçekten üç kağıtçı.n11 100 tl üzeri mobil ödemeden gelen 25 tl ile n11 den ürün aldım.Satıcı ürünü kargolamadı iptal oldu hayatımdan ödediğim tutar geldi , işlemlerde +25 tl de gözüküyor ama çek ortada yok.Gıcık bir temsilciye bağlandım neymiş efendim 7 gün süresi varmış kullanılmaz yada 7 günden sonra iade iptal işlemi olursa kupon yüklenir ama geçersiz sayılır dedi.Bende satıcı ürünü göndermiyorsa benim suçum nedir diye.Haklısınız ancak kampanya böyle dedi.Zar zor kayıt açtıramadım ancak önceki kayıtlara not eklettim.İyi güzelsin paycell ama azıcık ta dürüst olsa tadından yenmeyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eylül mü 😳
    Adamlar nekadar ileri görüşlü ya, 7ay sonraki kampanyanın iadesini şimdiden yapıyorlar 😂

Tebrikler paycell
  • yagmur2780 kullanıcısına yanıt

Aralık'ta unuttular onu şimdi kesiyor

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.