< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 28 Ocak 2021; 13:46:10 > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (36. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Can851Araya girmiş gibi olmayayım ama bir hatırlatma yapmak isterim Mobil Ödeme' de 3 ayda bir 7 TL alınıyor ama ücretin kesildiğinin gördükten sonra MH aranırsa ücret iade ediliyor (Turkcell kullanırken çok başıma geldi hepsini de iade aldım hiç ücret ödemedim)
Alıntıları Gösterhatta tl yoksa ve faturasiz ise tl yuklendigi anda mobil ucreti kesilir mi? 6 ayda bir kez telsiz kullanim ucretini odemek icin para yukluyorum. mobil odeme bu durumda nasil kesilir benden bilgisi olan var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Faturasız hat için bilemiyorum gailba karışıklık oldu ben faturalı hat için bilgi vermiştimquote:
Orijinalden alıntı: gonulbashatta tl yoksa ve faturasiz ise tl yuklendigi anda mobil ucreti kesilir mi? 6 ayda bir kez telsiz kullanim ucretini odemek icin para yukluyorum. mobil odeme bu durumda nasil kesilir benden bilgisi olan var mi?
Alıntıları Göster -
Anında kesilmiyor, 2-3 ay sonra kesiliyor. Harcama yaptıktan sonra kapatsaniz bile kesilir. -
Kuponlar silinmiş hep paycelldeki -
Paycell benim için bitmiştir ne yükle kazan kampanyası ne fatura kampanyası yüklendi. Her kampanyada kayıtmı açtıracaz böyle işmi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Sleepwake33
Kuponlar silinmiş hep paycelldekibende de silinmiş acaba herkeste aynı mı durum
-
n11 kuponları evet gözükmüyor ancak ödeme sırasında gözüküp kupon tutarı düşüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geri duzrltirler umarim kuponlar mefta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler 7 tl olayından kurtuluş yok mu deli dumrul gibi kullan kullanma kesiyor
-
MOBILODEME KAPAT YAZIP 5522 YE GONDER
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
evet millete yatmış hocam ,benim 3 hesaba da yatmadm kayıt açtırdım.Bende zaten nereden baksanız 30 yükleme var ama yatmadı.
Kafalari eserse yatiriyorlar ozaman sansa kalmis isimiz bunlarin bi sistemi yokmu acaba her ay kayit aciyoruz nerdeyse . -
az geride bende bu yönde sitem ettim hatta müşteri hizmetlerine de.Evet koskoca Turkcell var arkasında ama bir hediye için kırk takla arttırıyorlar.Bence bilerek yapılıyor bu , kayıt açtırmayan farkına varmayanların parası Turkcell de kalıyor.
-
Dün kahve dünyasından alışveriş yaptım QR ile ödedim 1 saat sonra felan 2500 puan ve 10 ₺ yüklendi.Paycell kuponlarım kısmı problemli hicbirsey gözükmüyor şu an.Hediye 10 ₺ alışveriş sırasında otomatik düşüyor mu acaba deneyen varmı
paycell.com.tr
Paycell'le | Kahve Dünyası harcamasına 10 TL ve 2.500 Puan hediye!https://paycell.com.tr/?page_id=22429
-
Benzer başka kuponunuz varsa (n11, istanbulkart vb.) ve düşüyorsa Kahve Dünyası da düşecektir mantıken. Onların denemesi daha kolay, oradan bir çıkarım yapılabilir belki.
-
Ben dün işlem yaptım 2500puan anında yüklendi ancak 10tl hediyeden hala haber yok. Bu arada 10tl hediye alisveris sonrasında bakiye olarak yüklenecek indirim olarak alışveriş esnasında düşmez.
Turkcell mobil ödemeyle ödeme yapmak gerekiyor, mobil ödemeyi seçince 10 TL düşüyor otomatik
Sonraki ay 6.99 mobil ödeme ücreti faturaya yansıyor yada paycell karttan çekiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X