Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.777
Cevap
572
Favori
1.963.618
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

3 aylik periyotta bir kere mobil odeme kullanildiysa eger o ucret gerinalamiyorsun.

hic mobil odeme kullanmadigin halde mobil odeme ucreti kesilirse eger o ucreti geri alirsin.

Hayır ben mobil ödeme kullanacağım zaman açıyordum sonra kapatıyordum ve mobil ödemeyi açıp 1 kere bile kullansan mobil ödeme ücreti alıyorlar ve başıma geldi müşteri memnuniyeti kapsamında hep iadesi yapılmıştı (faturalı hat için konuşuyorum karışıklık olmasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 28 Ocak 2021; 13:46:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Araya girmiş gibi olmayayım ama bir hatırlatma yapmak isterim Mobil Ödeme' de 3 ayda bir 7 TL alınıyor ama ücretin kesildiğinin gördükten sonra MH aranırsa ücret iade ediliyor (Turkcell kullanırken çok başıma geldi hepsini de iade aldım hiç ücret ödemedim)

Alıntıları Göster

hatta tl yoksa ve faturasiz ise tl yuklendigi anda mobil ucreti kesilir mi? 6 ayda bir kez telsiz kullanim ucretini odemek icin para yukluyorum. mobil odeme bu durumda nasil kesilir benden bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

hatta tl yoksa ve faturasiz ise tl yuklendigi anda mobil ucreti kesilir mi? 6 ayda bir kez telsiz kullanim ucretini odemek icin para yukluyorum. mobil odeme bu durumda nasil kesilir benden bilgisi olan var mi?

Alıntıları Göster
    Faturasız hat için bilemiyorum gailba karışıklık oldu ben faturalı hat için bilgi vermiştim
  • gonulbas kullanıcısına yanıt
    Anında kesilmiyor, 2-3 ay sonra kesiliyor. Harcama yaptıktan sonra kapatsaniz bile kesilir.
  • Kuponlar silinmiş hep paycelldeki
  • Paycell benim için bitmiştir ne yükle kazan kampanyası ne fatura kampanyası yüklendi. Her kampanyada kayıtmı açtıracaz böyle işmi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleepwake33

Kuponlar silinmiş hep paycelldeki

bende de silinmiş acaba herkeste aynı mı durum

• vcente70 kullanıcısına yanıt
    n11 kuponları evet gözükmüyor ancak ödeme sırasında gözüküp kupon tutarı düşüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri duzrltirler umarim kuponlar mefta

• beyler 7 tl olayından kurtuluş yok mu deli dumrul gibi kullan kullanma kesiyor

• MuscleTower kullanıcısına yanıt

MOBILODEME KAPAT YAZIP 5522 YE GONDER

• Bana gecen ay 30 harca 5 iade gelmedi kayit actim cevap yok aradığımda kayit olusturun diyorlar alan varmi bu 30/5 leri PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
  • evet millete yatmış hocam ,benim 3 hesaba da yatmadm kayıt açtırdım.Bende zaten nereden baksanız 30 yükleme var ama yatmadı.

• meeb kullanıcısına yanıt
    Kafalari eserse yatiriyorlar ozaman sansa kalmis isimiz bunlarin bi sistemi yokmu acaba her ay kayit aciyoruz nerdeyse .
  • az geride bende bu yönde sitem ettim hatta müşteri hizmetlerine de.Evet koskoca Turkcell var arkasında ama bir hediye için kırk takla arttırıyorlar.Bence bilerek yapılıyor bu , kayıt açtırmayan farkına varmayanların parası Turkcell de kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1DE90C88

Bana gecen ay 30 harca 5 iade gelmedi kayit actim cevap yok aradığımda kayit olusturun diyorlar alan varmi bu 30/5 leri
    Senin parayı bana yatırmışlar

Hiç kullanmadığım bir hesabıma girdim. bir baktım 5tl yatmış hemen 1 tl sini aidat diye kesmiş.

Bu paycell in sağı solu belli olmaz rvd

• Dün kahve dünyasından alışveriş yaptım QR ile ödedim 1 saat sonra felan 2500 puan ve 10 ₺ yüklendi.Paycell kuponlarım kısmı problemli hicbirsey gözükmüyor şu an.Hediye 10 ₺ alışveriş sırasında otomatik düşüyor mu acaba deneyen varmı

paycell.com.tr
    Paycell'le | Kahve Dünyası harcamasına 10 TL ve 2.500 Puan hediye!
    https://paycell.com.tr/?page_id=22429

• senseman62 kullanıcısına yanıt

Benzer başka kuponunuz varsa (n11, istanbulkart vb.) ve düşüyorsa Kahve Dünyası da düşecektir mantıken. Onların denemesi daha kolay, oradan bir çıkarım yapılabilir belki.

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Ben dün işlem yaptım 2500puan anında yüklendi ancak 10tl hediyeden hala haber yok. Bu arada 10tl hediye alisveris sonrasında bakiye olarak yüklenecek indirim olarak alışveriş esnasında düşmez.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Turkcell mobil ödemeyle ödeme yapmak gerekiyor, mobil ödemeyi seçince 10 TL düşüyor otomatik

Sonraki ay 6.99 mobil ödeme ücreti faturaya yansıyor yada paycell karttan çekiliyor

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.