< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (34. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bana Cuma günü yattı 5 TL hatta kartı kenara attığım için o 5 TL bakiyeyi de istanbulkarta yükledim size yatmadı ise kayıt açtırınquote:
Orijinalden alıntı: meeb
yükleme 5 tl kimseye yatmadı sanırsam?
market ve fatura iadeleri yatmayanlar ne yaptı acaba?Beklesem mi kayıt mı açtırsam bilemedim. -
ben güvenip deneyemedim hiç, steam'den yapıp yatan oluyorsa yapayım bende
-
Yattı benim de.Sana da yatardı hep normalde katılmadın mı yoksa? @meeb
-
yok valla yatmadı.Bu sefer eşimin ve benim hesaba hiç biri yatmadı.
Yaşlı ninem var ,onun hesaba market ve fatura yattı sadece.
valla bıktırdı iyice.Böyle olmayacak ozm en azından sms gelen kullanılar dahil edilsin kampanyalara.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam ben yatmadı sanıyordum.
Benim ve eşimin hesabına 5 tl yatmadı... Program uzerinden katıldım illa sms mi yollamak gerek...
gerekmez kayıt açınca yüklerler birkaç ay içinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun 50tl den yararlanayim diye ihtiyac olmadigi halde fazladan kangal sucukla yumurta aldim insallah yatirirlar 1 hafta sucuklu yumurta yedigime degse bari 🤣 -
quote:
Orijinalden alıntı: inexogerekmez kayıt açınca yüklerler birkaç ay içinde
2 ay önce fatura ödülü yatmadı diye mail attım dönüş olmadı, geçen ay yine mail attım ama önceden mail attınız, talebiniz işleme alınamadı diye cevap geldi
-
quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM2 ay önce fatura ödülü yatmadı diye mail attım dönüş olmadı, geçen ay yine mail attım ama önceden mail attınız, talebiniz işleme alınamadı diye cevap geldi
Alıntıları GösterAdamlar haklı, işlerini o kadar iyi yapıyorlar ki mail takip ediyorlar,
ama , paradan haber yok .
eskiyi takip etmeyi bıraktım artık yatarsa şansımıza
-
talep noyu ve telefonu Twitter dm ye yazın hızlanıyor
Cuma günü şikayet vardan kayıt açmıştım bugün Eylül market Ocak market Ocak bakiye yükleme Ocak fatura yatırma toplam 45 TL yattı. Çok hızlı dönüş yapmış oldular bilgilerinize arkadaşlar.
eşimin ve kendi hattım için aradım paycell müşteri hizmetlerini.Gerçekten bu kadar bilgisiz temsilcilerle nasıl çalışıyorlar anlamıyorum, adamların kendi kampamyalarından haberleri yok ,niçin yatacaktı dedi bir tanesi😂😀.
Hadi bunu da geçtim Koskoca Turkcell teknoloji devi diyorum zira benim gözümde gerçekten gsm operatörün den fazlalar şirket olarak ama bu paycell yüz karası.Nasıl bir alt yapı oluşturulamadı sistemetik sorunsuz çalışan anlamıyorum.Yani yazık diyorum bir tosla ,papara, fastpay kadar olamadılar .Hele papara ve fastpay gerçekten çok başarılı harcama sonrasında anında cashback ler yapıyor ki buna tosla da ayak uydurdu son zamanda.
Paycell = yüz karası.
Hocam fastpay e kadar kesinlikle haklısınız ama onlarda kampanyaları hariç sistem olarak reziller kafalarına göre bloke koyuyolar kafalarından esince kaldırıyolar müşteri hizmetleri bloke yok diyor ancak ne para çekme ne para gönderme hiç bir işleme izin vermiyor sistem bari para yanmasın diye fatıra ödeyim diyince ne hikmetse bloke kalmıyor ortada ancak. -
evet hocam haklısınız özellikle gönderilen paraların hesaba ulaşmaması vs. benzer sorunlar duydum.Aynı şekilde tosla trendyol ve önceki kampanya lardan gelen iadeleri 1 ay kullanmayanlardan geri çekmiş falan.Papara deseniz hiç anlatmaya gerek yok.Benim demek istediğim kampanya yönüyle malasef en beteri paycell ve arkasındaki Turkcell e bu durum yakışmıyor.Ve nedense yine az da olsa bloke vs . olayları paycell de de duydum.
Kısaca bu tarz ön yüklemeli elektronik para uygumaları daha çok 18 yaş altı oyun tiryakisi gençlere hitap ediyor.Bizde zaten kampanya ları için kullanıyoruz yoksa yaş olmuş 29 ne işim olur paycell i bilmem nesi.Ama online alışverişin kurbanı olmuşuz bir kere ne geldi hoş geldi diyoruz.Yalan yok bu tarz uygulamaların kampanları ile ortalama ayda 100 tl faydası oluyor ki günlük zaten 100 küsür liraya çalışıyorum.😳😤☹️
30/5 olan gelmedi mailde attım cevap yok -
hocam bende de aynı durum başladı bu kampanyalara bi başladımı bırakamıyoruz :) hesap geçmişleri saçma sapan şeylerle doldu ordan oraya burdan oraya :) ama gerçekten faydası oluyor market kampanyaları vs yapıyor hemen hemen her firma aylık 150-200 civaı getirisi oluyor ekstra eforsuz o yüzden devam ediyoruz bakalım. -
aynen bazen diyorum aramasam mı diye.Temsilci bakacak geçmişe , bugün kinin beyni yandı zaten 😁😂.yani uyuyan devi uyandırmayayım diyorum ama bakıyorum 3 hesaptan 105 lira kayıp var .niye aramayayım diyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X