|
PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (33. sayfa)
-
-
hadi ya hocam kötü oldu neyse sağlık olsun ama kampanya şartlarında uygulama üzerinden olduğu yazmıyordu paycell kart ile fatura ödemesine 10 lira iade diyordu. -
hocam ben de türk telekom mobil faturasını ödemiştim ancak bana fatura yatmadı. -
100 tl üzeri mi mobil fatura? -
Ben dediğim gibi Türk Telekom un kendi uygulamasından paycell kart ile ödeme yapmıştım.10 tl iade gelmiş. Başka kampanya da hatırlamıyorum bu fatura kampanyasından gelmiş olmalı. -
evet hocam 200 küsürdü -
-
Haber linki hocam?
-
-
vay be, şoktan kart alıp o kartı kurbanlarını arayarak hesaplarına tanımlatıyorlar. sonra hazır limitten 300 TL çekiyorlar karta, sonra bankamatikten çekiyorlar.
o kadar şifreyi de MH ye söylemezsin ya hiç mi uyanmıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell açık kapı bırakmış biraz da bundan dolayı.
-
Migros sanal marketten alışveriş yaptığımız da paycell market harcama kampanyasına dahil eder mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: yagmur2780
Migros sanal marketten alışveriş yaptığımız da paycell market harcama kampanyasına dahil eder mi acaba?Banka kartı ile sanalmarketten alışveriş yapabilmeyi başarırsan sayar...
migros sanal markette debit kartlar geçmiyor sadece kredi kartı ıle alışveriş yapabilirsiniz , kapıda kartla odeme seçeneği varsa normal market posundan cekiyor o zaman geçer ama bir ara kaldırmıslardı bu seceneği
-
5 yıl oldu sanal marketten sipariş vermeyeli . Sistemlerini bilmiyordum. En iyisi gidip almak
su an baktım
kapıda odeme secenegi aktif secerseniz paycel ile odeme yaparsınız.
Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödemek İstiyorum
-
O şekilde yapayım çok teşekkürler
oyun 30/10 yapan yok mu hiç, o da yatmadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X