Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.768
Cevap
572
Favori
1.962.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LoRdOfWeB

Turkcell Mağazalarında QR Ödeme ile alınacak 3 - 5 liraya bir şeyler var mı?

Eğer Turkcell faturalıda iseniz istanbulkart yüklemesi yapabilirsiniz (başka şeyler de var ama genellikle bunu yaptığım için aklımda kaldı) puan ile ama başka operatörde iseniz ağaç ve 1 GB internet dışında hiçbir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 26 Ocak 2021; 10:14:2 >

• Babamı paycell e kayıt etmeye çalışıyorum ama SMS gelmiyor.

Annem in telefonu is kayıt oldu fakat TC vs doğrulama yapamıyorum.
    Daha sonra tekrar deneyin diyor.
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Paycell kart al bitane daha dursun kenarda markete 2.gidislerinde vs onu kullanirsin
  • hocam kampanyalar müşteri bazında değil mi ben mi yanlış biliyorum
  • FoonBoi F kullanıcısına yanıt
    Evet hanim coluk cocuk anne baba yada ikinci tel varsa yeni bir paycell hesabi acip kullanabilirsin ben oyle yapiyorum zaten ayda en az 2 3 defa markete gidiliyor 30 yukle 5 iade 75 tl ustu 15 iade kampanyalarindan 2kere yararlanmış oluyorum.
  • Ben zaten istanbulkarta dönüştürüp a101 ve migrosta kullanıyorum.

Benim sorduğum turkcell mağazalarında ne alabilirim puan kazanmak için düşük fiyatla.
  • Hazır limit 0tl görünüyor, daha önce limit 500tl görünüyordu , faturasız hat harcamada yapmadım sonra Turkcell e borçlu çıkmayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de hocam aynı şekilde 3 hesapla katılıyorum
  • fatura iadesi için ödemeyi paycell uygulamadan mı yapmak lazım

• Bugün Kahve Dünyası kampanyasını kullandım. Hediye anında değil bir süre sonra geldiğinden, verdiği puanı hemen ikinci bir işlem yapıp kullanamıyorsunuz. Onun dışında sorunsuz, iyi bir kampanya.

• mkaray M kullanıcısına yanıt
    Ne kadarlik birsey aldiniz hocam
  • 3'ü 1 aradalarından aldım 5 tane. Alt limit yok zaten isterseniz 1 tane alıp 1 lira ödeyin.

• Arkadaşlar merhaba, paycell i ben de kurup hesap açayım dedim ama uygulama sayfasında bir ton olumsuz yorum var. Hem alışveriş sırasında bir miktar komisyon alınıyor, hem aylık kullanım ücreti kesiliyor yazmışlar. Her harcamada komisyon mu alınıyor?
    İkinci olarak bazı kişiler faturaya 6.99tl mobil ödeme üyeliği gibi ücret yansıtıldığını yazmış. Böyle bir ek ücret ne durumda alınıyor?

• karaelf7 kullanıcısına yanıt
    evet kampanya iadeleri de söz verildiği gibi ya zamanında yatmıyor yda hiç yatmıyor.

Canınızın sıkılmasını istemiyorsanız bulaşmayın derim.Gelecek 5 ,10 lira iade ,gb hediyesi için inan çok yorucu bir uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 28 Ocak 2021; 0:33:12 >
  • şokta qr ile ödeme için kasada bilmeyen kişiye nasıl tarif edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, fiziksel paycell kartı almak şart mı ve faydası var mı? Yoksa, uygulamadaki qr kodu yeterli mi?

• inexo kullanıcısına yanıt

youtube u acin paycell qr kod odeme diyin hocam.

hala anlmazsa kasain basina gecin siz ogretin bence  

• bu kartlar on odemeli kartlar hocam

750 tl limit acik olarak.geliyor.

limitleri tim den yukseltirsin.

cok harcama yapiyorsan e ticareti aktif kullaniyorsan guzel bi secenek.

donem donem kampanya yapiliyor 75 e 15 30 a 5 100 tl ye 10 tl iade olarak. ama ugrastiriyor biraz.

mobil odeme kullanmani tavaiye etmem yilda 4 kez 7 tl kesinti oluyor.

harcama yaltilca uygualamdan fatura odedikce puan kazanirsin bu puanlarla internet paketi aliyorsun.

ayda 1 tl yilda 12 tl toplamda kart aidati veriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

bu kartlar on odemeli kartlar hocam

750 tl limit acik olarak.geliyor.

limitleri tim den yukseltirsin.

cok harcama yapiyorsan e ticareti aktif kullaniyorsan guzel bi secenek.

donem donem kampanya yapiliyor 75 e 15 30 a 5 100 tl ye 10 tl iade olarak. ama ugrastiriyor biraz.

mobil odeme kullanmani tavaiye etmem yilda 4 kez 7 tl kesinti oluyor.

harcama yaltilca uygualamdan fatura odedikce puan kazanirsin bu puanlarla internet paketi aliyorsun.

ayda 1 tl yilda 12 tl toplamda kart aidati veriliyor.

Araya girmiş gibi olmayayım ama bir hatırlatma yapmak isterim Mobil Ödeme' de 3 ayda bir 7 TL alınıyor ama ücretin kesildiğinin gördükten sonra MH aranırsa ücret iade ediliyor (Turkcell kullanırken çok başıma geldi hepsini de iade aldım hiç ücret ödemedim)

• 3 aylik periyotta bir kere mobil odeme kullanildiysa eger o ucret gerinalamiyorsun.

hic mobil odeme kullanmadigin halde mobil odeme ucreti kesilirse eger o ucreti geri alirsin.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.