3.5 aydır uğraşıyorum hiç kart ekli olmamasına rağmen 1 tane bile kart ekleyemiyorum maksimum işlem sayısına ulaşıldı uyarısı veriyor. Paycell m.hizmetleri sorunu çözemedi. Bu sorunla karşılaşan varmı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paycell kart ekleyememe sorunu
-
-
1 tc kimlik noya ait 5 paycell kart oluşturulabilir muhtemelen hat sahibi üzerine kayıtlı diğer hatlarda açık kartlar var yeni kart ekleyebilmek için birinin kapatılması gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 3 Haziran 2023; 12:28:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 4 hattım var hiç birisinde kart ekli değil . 3.5 aydır defalarca kontrol ettiler . Şaştım kaldım banka kartlarını dahi sildim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hat taşıma yapınca kartların görünürlüğü pasife düşüyor kartı tamamen kapattırmak gerekiyor bununla ilgili paycell desteğe mail attınız mı?
Evet hocam paycelle ekran görüntüsü ile mail attım kart eklemek için hiç bir sorun yok dediler araştırıp geri dönüş yapacaklarını söylediler. Kapalı hatlar da dahil herşeye baktılar
Paycell müşteri hizmetlerinden hesabınızı tamamen sildirip yeniden kaydolmayı deneyin.
Dediğinizi yaptım hocam hesabı sildirdim fakat yine kart ekleyemiyorum
Sikayetvar.com üzerinden şikayet talebi oluşturun son çare olarak.
Tamam hocam sağolun
Alternatif yok mu neden paycell?
-
Başka kullana bileceğim uygulama yok hocam.
Hangi işlemleri yapmak için paycell kullanıyorsunuz?
Kart ekleyebilsek yararlanacagım çok fırsat var .
TV+ ya %75 geri iade veriyor bu bile kullanmak için yeterli benim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimEsad -- 3 Haziran 2023; 23:35:24 >
Sorun çözüldü
Nasıl halloldu hocam gözünüz aydın.
Sağolun hocam. Oğlumun telefonundan denedim kartlar eklendi sanırım benim telefonun android sürümünden kaynaklanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X