Merhaba, Başlıkta da yazıldığı üzere böyle bir hata alıyorum, Biraz araştırınca tüm hatlarda 5 kart sınırı olduğunu belirten bir bilgiye ulaştım. Tüm hatlardaki kartları sildim, sadece 2 kart kaldı ama yine aynı hatayı veriyor. Bu hatayı alıp çözüme ulaşan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 28 Kasım 2022; 10:18:38 > |
Paycell "Kaydedilebilecek Maksimum Kart Limiti Dolmuştur" Hatası (Çözüldü)
Paycell uygulaması üzerinden yeni bir kart eklemek istediğinde "Kaydedilebilecek Maksimum Kart Limiti Dolmuştur" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, hesabına kayıtlı kart sayısının maksimum sınıra ulaşması anlamına gelir.
Maksimum Kart Sayısı
Paycell uygulamasında bir hesaba yalnızca belirli sayıda kart kaydedilebilir. Bu sayı, kişisel hesabın türüne ve Paycell'in belirlediği limitlere bağlıdır. Genellikle kişisel hesaplar için maksimum kart limiti 10'dur.
Çözüm
"Kaydedilebilecek Maksimum Kart Limiti Dolmuştur" hatasını çözmek için şu adımları uygulayabilirsin:
- Mevcut kayıtlı kartlarından birini sil.
- Paycell müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek kart limitini artırma talebinde bulun.
Diğer Olası Nedenler
Nadiren de olsa, "Kaydedilebilecek Maksimum Kart Limiti Dolmuştur" hatası şu nedenlerden kaynaklanabilir:
- Paycell uygulamasında geçici bir aksaklık.
- Kart bilgilerinde bir yanlışlık.
- Kartının Paycell uygulamasıyla uyumlu olmaması.
Bu gibi durumlarda, Paycell müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek sorunu çözmek için yardım alabilirsin.