< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Paycell Kart ile Anında %10 Hediye! (11. sayfa)
-
-
Buyrun hocam.
Playstation Store'da cüzdana para eklerken direkt istediğin meblağı ekleme imkanı yok sanırım. Böyle parçalı parçalı yükledim.
-
Fatura ödemelerini saymıyorlardı herhalde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılım nerden oluyor acaba ? firsatlarda Istanbul kart ile ilgili kampanya göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akaryakıt ödemesi olumlu
-
Opet’te iade aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paycell EFT yükleme hep sorunlu. Burada defalarca kez yazıldı. En güzeli banka kartı ile yüklemek.
-
Fiziki ödemelerde de sorunlu, kasada da insanı utandırıyor. 3 kez şifre istedi üçüncü de ödemeyi onayladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün Hepsiburada aytemiz yakıt kodu alımında hemen anında yüklendi fakat bu gün iade olmadı..
-
Bende diyorum ki neden hata verdi 😀 şifreyi değiştirdim alışveriş esnasında 3. denemede onayladı hocam bir düzeltemediler sistemi gittiquote:
Orijinalden alıntı: İsmail D.
Fiziki ödemelerde de sorunlu, kasada da insanı utandırıyor. 3 kez şifre istedi üçüncü de ödemeyi onayladı.
Konuyu haber verene teşekkürler. Yararlandik .
Migros fiziki olumlu
Pepsipay vermedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 15 Aralık 2022; 20:23:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
deneyen oldu mu altungold u
Hepsiburada dün almistim hepsiburada iptal etmişti yani iade verilmesi %10 u. O iptal olunca iade de geri alindi . Bugun aldim gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 15 Aralık 2022; 21:55:26 >
-
yarıdan çoğu siteye gider çok pahalı satıyorlar %10 değer mi bilemedik
-
Arabaya parça lazımdı LPG regülatörü yenilenecekti hem pazarlık yaptım üstüne de bu iade çok güzel oldu. Şaşırttın beni PAYCELL
-
Aytemize yukleme yaptim iade geldi
normal fırsatlar kısmından oluyor. arada bazen kampanyalar kaybolabiliyor ara ara bakmak gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X