Şimdi Ara

Paycell Kart ile Anında %10 Hediye! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
32
Favori
45.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Süper kampanya 3 kartla yaptım hepsinde de iade geldi 2 şer defa

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    gelmez tabi buradaki ergenler patlattı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paycell den fups a 750 TL yükleme yaptım başarısız.

• 13 aralıkta 175 liralık eczane alışverişim oldu iade gelmedi. Sektör olarak kişi ismi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiph kullanıcısına yanıt

bana 150tl verdiler. kimsenin akıl edemeğini akıl ettiğim için bi 75 de bizden dediler

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Maalesef gelmez benimde iki ay önce aynısı oldu mail filan attım slip fotosunu ancak dönüş bile yapmadılar

• 3 gündür KYK ödemesi deniyordum, Paycell ile ödeme yapılamıyordu, az önce Paycell ile ödedim, %10 iade hemen hesaba geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Ucuza gitmişsin hocam, bana %10 ortaklık teklif ettiler. Kabul etmedim.  

• Cüzdan alışverişi değil normal hepsiburada alışverişi yaptım işlem detayında da hepsiburada yazıyor zaten 75 TL yatmayınca talep açtım gelen saçma cevaba bakar mısınız? Talep detayında da açıkça yazdım hepsipay değil hepsiburada alışverişi olduğunu verilen cevap ortada. Adamlar tüm hepsiburada alışverişini cüzdan işlemi olarak kabul ediyormuş hangi mantıkla böyle bir cevap yazıldı anlamış değilim. Nereye şikayet edebilirim 75 TL para değil ama insanın aklı ile dalga geçercesine yazılan bu mesaja aşırı sinirlendim.

Merhaba,

Talebiniz ilgili ekiplerimiz tarafından incelenmiştir,

İşlem sonucuna göre, Hepsiburada işlemleri cüzdana yükleme işlemi olduğu ve cüzdan işlemleri kampanya kapsamına dahil olmadığı için nakit iade yapılmamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Cüzdan alışverişi değil normal hepsiburada alışverişi yaptım işlem detayında da hepsiburada yazıyor zaten 75 TL yatmayınca talep açtım gelen saçma cevaba bakar mısınız? Talep detayında da açıkça yazdım hepsipay değil hepsiburada alışverişi olduğunu verilen cevap ortada. Adamlar tüm hepsiburada alışverişini cüzdan işlemi olarak kabul ediyormuş hangi mantıkla böyle bir cevap yazıldı anlamış değilim. Nereye şikayet edebilirim 75 TL para değil ama insanın aklı ile dalga geçercesine yazılan bu mesaja aşırı sinirlendim.

Merhaba,

Talebiniz ilgili ekiplerimiz tarafından incelenmiştir,

İşlem sonucuna göre, Hepsiburada işlemleri cüzdana yükleme işlemi olduğu ve cüzdan işlemleri kampanya kapsamına dahil olmadığı için nakit iade yapılmamıştır.
    Hepsiburada kampanyaya dahil değil bu kadar basit. Kimseyi şikayet edemezsiniz, etsenizde işe yaramaz…

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada nasıl dahil değil kime göre neye göre? Dahil olmadığı nerede yazıyor? Hepsiburada e-ticaret sitesi değil mi buradan yapılan alışveriş dahil olmayacaksa hangisi dahil olacak kampanyaya.

• fuckulteli kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bende de aynısı oldu şimdi kabul etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Hepsiburada nasıl dahil değil kime göre neye göre? Dahil olmadığı nerede yazıyor? Hepsiburada e-ticaret sitesi değil mi buradan yapılan alışveriş dahil olmayacaksa hangisi dahil olacak kampanyaya.
    Dahil olmayan kategoriye aldılar çünkü de o yüzden. Kimse buradaki çok akıllı tipleri sorgulamıyor gidiyor adamları suçluyor.

Hepsiburada dahil değil bu kadar basit. Mecbur değiller dahil etmeye de.

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Dahil olmayan kategori derken dahil olmayan sektör kodları kampanya detayında yazıyor zaten hepsiburada e-ticaret sitesi olduğu için o kampanya dışı olan sektör koduna girmiyor. Buradaki bazı kişiler kampanyanın ilk günlerinde cüzdan yüklemesi yapıp iade almış firmada cüzdan alışverişi ile normal kart alışverişini ayırt ederek ödül yüklemek yerine işin kolayına kaçarak ilgili siteden yapılan alışverişler için komple ödül yükleme işlemini sonlandırmış. Aslında kampanya çok net cüzdan ile ödeyene yükleme tabii ki ama normal kart ile ödeyene yükle bunu ayırt etmek de çok basit pos detayında yazıyor zaten açıklama kısmında nereden harcama yapıldığı.

• Getir 👍👍👍

• %10 kampanyasına katıl butonu çıkmıyor diğer kampanyalar çıkıyor ve katılabiliyorum %10' a katılamıyorum neden acaba?

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    katılım şartı olmadığı için.

• Nkolay kart ile paycell'e yükleme yapılmıor mu?Denedim fakat onaylamadı tutarı çekip iade etmiş geri.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.