Şimdi Ara

Paycell Kart ile Anında %10 Hediye! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
31
Favori
45.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de mağazadan yapmıştım. Sonra aradım ama olmadı maalesef. İlgilenen kişi diğer çalışanlara da sordu ama çözüm bulamadı. "Önceliği yüzde 10 kampanyasına vermiş", dedi.

Şimdi Hepsiburada'dan sipariş verdim. Bu kez yüzde 10'u vermedi. Sanırım Hepsiburada kampanyasından 30 TL'yi verecek. Ocak başında yatırır, eğer sorun çıkmazsa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • avantis A kullanıcısına yanıt

beim de hesabıma bloke koydular, giriyorum hesapta para yok hesap dahi yok. aradım hesabınız blokeli dediler, talep oluşturdum, ertesi gün mesaj geldi talebinizde sorun yok diye, girdim hesaba bakiye sıfır sonra, hesap aç dedim bakiyeler geldi.

böyle saçma bir sistemi nasıl işletiyorlar anlamıyorum. koskoca turkcell diyecem, o kadar abonen var elinin altında insanlar var güze işleyen bir sistem kurmak bu kadar zor olmasa gerek.

• crackerss1982 C kullanıcısına yanıt

Adıma kayıtlı başka bir hat daha var onunla da harcama yapsam o karta da %10 iade gelir mi?

• Hepsiburada cüzdan ile ödeme yapmama rağmen destek ekibi cüzdan harcamasından dolayı yüzde 10 iade yatmadı diyor Paycell Kart ile Anında %10 Hediye! [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS-33 -- 21 Aralık 2022; 19:31:30 >
  • GS-33 G kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'da Cüzdan veya kart ile ödeme fark etmeksizin iade vermiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama cüzdan ile ödeme olduğu için demişler kampyadan faydalanmadınız diyor

• Arkadaşlar defalarca sorulmuş ancak cevap veren olmamış. Paycell belki sayar saymaz bilmiyorum ama madde göremedim ben. Trendyol 150 30 verip hem de %10 vermemesi için bir neden var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paycell sanal kartla alışveriş oluyor mu? deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 22 Aralık 2022; 0:52:34 >
  • Adıma kayıtlı başka bir hat daha var onunla da harcama yapsam o karta da %10 iade gelir mi?

• sadbul S kullanıcısına yanıt

Ben dün eczanede ikinci kartımı denedim. %10 iadeyi o karta da verdi. Ben de kullanmaya devam ettim.

• eranyumm kullanıcısına yanıt

Sanal kart oluyor amazon dan 2 kere iade aldım

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Peki eczane harcaması %25 iade gelecek mi?

• mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt

evet bende şimdi onu yazmak için girmiştim. amazon'dan %10 iade oldu

• Amazon.com.tr deneyen oldu mu?

• szymek61 S kullanıcısına yanıt
    2 mesaj yukarısı neden okumuyorsun ?

• Sana ne?

• Migrostan 500 liralık alışverişe yaklaşık yüzde dört verdi. Yüzde on vermemesi ilginç.

• avantis A kullanıcısına yanıt

sanal mı yaptınız? mağazada veriyordu yüzde on

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Mağazada yaptım. Verdi ama yüzde dört. Acaba 75 liraya kadar zaten vermiş mi diye baktım ama toplamda 75 lira olmamış. Diğer kartıma da baktım onda da durum aynı. Yüzde 5.8 vermiş.

Edit: Eşim sanal karttan da alışveriş yapmış. Trendyoldan da iade gelmiş. Oraya bakmayı unutmuşum. Kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 23 Aralık 2022; 15:36:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.