< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paycell Kart ile Anında %10 Hediye! (16. sayfa)
-
-
Aynı hesapta iki tane paycell kart var ayrı ayrı 75 gelirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar güncel olarak şuanda kampanya hepsiburadada geçerli mi değil mi? Cüzdan değil normal hepsiburada alışverişi yapacağım?
-
17 aralıkta hesabıma para yolladım para kayıp. 18 inde yolladığım hesabıma saatler sonra geçti ama öncesindeki para kayıp. Her seferinde ya hesabıma çok geç geçiyor ya da müşteri hizmetlerine mail çekmem gerekiyor.
Hocam ben normal hepsiburada işlem yaptım geçerli saymadı.
Ek olarak Turksat Fatura ödemesini de saymadı. Fatura ödemeleri şartlarda zaten geçerli değil diye yazmışlardı, belki tutar diye denedim olmadı.
-
Kampanya müşteri bazında değil mi
Yani 2 ayri nolu hesap var birinde tek kart diğerinde pyc gamecard mi var nasil ikisine iade verdi ayni müşteri aynı no sonuçta 😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kadar yazıldı çizildi, hesaptan para yollama sıkıntılı ne diye hala yollamaya çalışırsınız. Ben paşalar gibi banka kartından yolluyorum tak diye hesaba geçiyor.
-
Hepsiburada oluyodu hani olmadı :)
malesef hepsiburada alışverişlerinde önce hepsipay yüklemesi , sonra alışveriş şeklinde otomatik olarak yapıldığı için adamlar doğru söylüyor
Hayır 2 seçenek ile ödeme yöntemi de var. Kart ile peşin öde seçince veya sepete dijital kod içeren bir ürün ekleyince ödemeyi normal kart ile yapıyor hepsipay e yükleme yapmadan.
Amazonda çalışıyor
ödeme yapılmıyor bende mh aradım genel sorun var dedi doğru mu
-
doğru, böyle şeyler için ana konuya bak/yaz.
https://forum.donanimhaber.com/paycell-kampanyalar-genel-konu--145902157-688
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 20 Aralık 2022; 16:34:9 > -
HB normal alışveriş + iptal ve cüzdana aktarma şeklinde deneyip sonuç alan?
-
Bugün Migrosta 3 kez denedik, paycell kart işlemi onaylamadı..şifreyi değiştirip denedik yine onaylamadı, kasada rezil etti beniama hemen 1 lira aylık ücreti kesmeyi biliyolar ş.sizler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Aralık 2022; 20:35:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Carrefour kampanyasıyla çakıştı. Yüzde 10 indirimi verdi. 50 TL olan karfur indirimini vermedi. 32 tl zarar ettik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 20 Aralık 2022; 19:3:51 >
ben 2 gün önce mağazadan yapmıştım.. ikisini de vermişti.. müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırın isterseniz.. bugün kartta sistemsel hata olduğu ile ilgili mesajlar gördüm.. ondan kaynaklı olabilir belki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanilhan -- 20 Aralık 2022; 19:56:50 > -
Geçen bizim siparişte de aynısı oldu. Talep oluşturdum, carrefour alışverişiniz yok diye fayda sağlanmadı yazmış kör müdür nedirler birde bunlarla uğraşıyoz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X