Şimdi Ara

Payday 2 ile ilgili sorularım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Su anda Steam de hafta ortası indirimiyle Payday 2 ve DLC leri 50% indirime girdi. daha önce bu tarz co-op oyun tecrubem yok sayılır. Oynayan arkadaslara bazı sorularım var :

-4 kisi zorunlu mu oynamak icin 2 veya 3 kisi ile de oynanabiliyor mu?
    -birlikte oynayacagımız kisiler illa arkadas listesinde mi olmalı, rastgele oyuncu bulunabiliyor mu?
    -server / latency durumları nasıl (server kurmak gibi birsey var mı varsa latency server la aramızdaki mesafeye vs. baglı olma durumu var mı?)
    -okudugum kadarıyla bazı gorevlerle esya dusurmek ve bunları satmak mumkunmus; gercek para/steam/paypal ile bir getirisi var mı yoksa sadece oyun parasına mı satılabiliyor?
    -son olarak indirimde oyun 15$ DLC ler ise toplam 23$ gibi hatırlıyorum, hepsi toplam 38 $ a geliyor yaklasık 80 TL - degecek bir oyun mu sizce? her DLC gerekli midir?

cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurler,

selamlar.

• -İstersen tek kişilikte oynayabilirsin. Multi oynayacaksan max. 4 kişi olmak üzere iistediğin kadar kişiyle oynayabilirsin.

-İstersen arkadaşınla istersen başkalarıyla oynayabilirsin...

- Server kurabilirsin kurduğunda host olursun, ne kadar uzaktaysan hosta o kadar geç join olu.r. Ama join işlemi bittikten sonra ping abartılı olmadığı sürece problem yok ben mesela taaa koredeki arkadaşımla sorunsuuz oynuyorum.

-Esya düşürmekten kastın rozet, kart ise satabilirsin ama sadece steam wallet parası olur yani gerçek kartına veyaa paypala aktaramazsın o parayı

-Hocam DLC'siz oyunda max 4 görev oluyor yani dlc satın almazsan hiç bi mok yapamıyorsun. Not: normalde oyunda 15 görev faalan var. Yani aslında crime temasıyla asıl soygunculuğu starbreeze yapıyor.

Ben şayet oyunu steam multi crack ile oynuyorum dlc'ler dahil ama link isteme çünkü ben steamda bi ara bedavayken oyunu yüklemiştim süre bittiğinde crack ile devam eetmiştim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tesekkurler cevaplar icin. Anladıgım kadarıyla oyun eglenceli ama DLC alırsak...

http://forum.donanimhaber.com/m_25478058/mpage_1883/tm.htm konusunda yazdıgı kadarıyla bazı dlc ler is yapıyor, bazıları yaramaz, hatta dediğin gibi yapımcı firmanın paragöz olması da bunda bir etmen. yaz indirimini kacırdım steam le yeni tanıstım diyebilirim orada belki 80 90 % indirim vardı bilmiyorum anladıgım kadarıyle cok da bu fiyata alınabilecek bir oyun degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Eminn

tesekkurler cevaplar icin. Anladıgım kadarıyla oyun eglenceli ama DLC alırsak...

http://forum.donanimhaber.com/m_25478058/mpage_1883/tm.htm konusunda yazdıgı kadarıyla bazı dlc ler is yapıyor, bazıları yaramaz, hatta dediğin gibi yapımcı firmanın paragöz olması da bunda bir etmen. yaz indirimini kacırdım steam le yeni tanıstım diyebilirim orada belki 80 90 % indirim vardı bilmiyorum anladıgım kadarıyle cok da bu fiyata alınabilecek bir oyun degil.

antalyaya dönünce belki kendi oyunumu kopyalayıp upload edip size link atabilirim :) Steam MP crack dahil son sürüm + tüm dlc'ler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

-İstersen tek kişilikte oynayabilirsin. Multi oynayacaksan max. 4 kişi olmak üzere iistediğin kadar kişiyle oynayabilirsin.

-İstersen arkadaşınla istersen başkalarıyla oynayabilirsin...

- Server kurabilirsin kurduğunda host olursun, ne kadar uzaktaysan hosta o kadar geç join olu.r. Ama join işlemi bittikten sonra ping abartılı olmadığı sürece problem yok ben mesela taaa koredeki arkadaşımla sorunsuuz oynuyorum.

-Esya düşürmekten kastın rozet, kart ise satabilirsin ama sadece steam wallet parası olur yani gerçek kartına veyaa paypala aktaramazsın o parayı

-Hocam DLC'siz oyunda max 4 görev oluyor yani dlc satın almazsan hiç bi mok yapamıyorsun. Not: normalde oyunda 15 görev faalan var. Yani aslında crime temasıyla asıl soygunculuğu starbreeze yapıyor.

Ben şayet oyunu steam multi crack ile oynuyorum dlc'ler dahil ama link isteme çünkü ben steamda bi ara bedavayken oyunu yüklemiştim süre bittiğinde crack ile devam eetmiştim :)

steam crack nasıl oluyor hocam şuan payday ücretsiz indirdim bende..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.