Şimdi Ara

PayDay 2 oynayan ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam dan Payday 2 almayı düşünüyorum ama malum tek başına oynancak bir oyun değil ve yabancılıarla da oynamak istemiyorum. Dillerine o kadar hakim değilim internetten videolarını falan izledim herifler oyuna başlamadan yarım saat plan yapıyolar. Bu yüzden size soruyorum eğer oynayan varsa ve alıp oynamak isteyen varsa bende alıcam. En azından vakit buldukca birlikte oynarız.

• Dostum ben az önce goty edition aldım eğer sen de alırsan beraber oynayabiliriz. Orjinal olmayan oyundan tecrübem de var benim.

steam id: webmaster33

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 15 Haziran 2015; 19:25:09 >
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Ekliyom kardeş seni steamdan. bende bi bakam goty editiona
  • Dostum oyunun konusune ne amaç ne ? eğer hoşuma giderse bende alıyım takılırız zaman geçsin maksat
  • ESAras kullanıcısına yanıt
    Oyun online bi fps oyunu kardeş coop oynuyorsun ve hep beraber soygun yapıyorsun (banka kuyumcu vb.] güzel oyun kardeş gir bi bak videolarına istersen
  • yabancıyı kafana takma zaten karşına hep Türk gelecektir
    Türklerin en düzgün oynadığı oyun sanırım Payday 2. Oynamayalı aylar oluyor ama oynadığım zaman gayet düzgün oynuyorduk.
  • Aldım şuan iniyor oyun. Normal Payday 2 aldım steam üzerinden alıcak arkadaşlara duyrulur şuan 7 lira
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Heist 3 kisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuan indiriyorum bende goty aldım . ekleyin 4 kişi ekip kurup oynayalım iyi oyunlar..

steamid : webprogramming
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

yabancıyı kafana takma zaten karşına hep Türk gelecektir
    Türklerin en düzgün oynadığı oyun sanırım Payday 2. Oynamayalı aylar oluyor ama oynadığım zaman gayet düzgün oynuyorduk.

Ciddi olamazsın :D Oyunu 400 saat oynamışlığım var, aylar önce Türkler yüzünden bırakmıştık arkadaşla. Zaten odalara hep türk geliyor çoğu da yeni başlamış oluyor, şu oyunun sürekli indirime girmesine lanet okuyorum. Görevi gizlice yapalım diyoruz adam testereyle girip batırıyor gizliliği. Daha neler neler yaşadım en sonunda sinirden bıraktım oyunu. Tabi herkes böyle değil çok iyi oynayanlar da var

• byvzdlr7 kullanıcısına yanıt
    Deme öyle kardeş bende yeni aldım bütün dediklerini üstüme aldım şimdi :D :D
  • STEAM ID : RedFactory ekleyin
  • Dr.BTHN kullanıcısına yanıt
    Yok yok estağfurullah :D Benim lafım daha çok bile bile trolleyenlere
  • ''Herushingu'' ekleyebilirsiniz steam den yalnız mesajla felan belirtirseniz forumdan olduğunuzu iyi olur herkesi kabul etmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.