Şimdi Ara

PAYDAY 2 - The Diamond

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar! PAYDAY'cılar bilir,payday 2'ye yeni bir update geldi. The Diamond! beraberinde yeni ve ilk kadın karakterimiz "Clover"'da yanında geldi the diamond bölümüyle. ama benim merak ettiğim,bu elmasın hikayesi nedir? bileniniz varsa bir açıklasın rica edersem. nereye baksam tuva'ya düşen elması bulamadımda
     PAYDAY 2 - The Diamond

• Bir el atsanız...
  • Oyun 60 lira dlcler 120 lira

Bos bi update hocam bosverin aç overkill dlc cikara cikara para kazaniyor iste. Bi karaktere kim 10 tl verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım ingilizce bilmiyorsun. Trailerinde açıklıyor herşeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet,ingilizcem çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Detonator

evet,ingilizcem çok kötü

ozaman anlatıyım. efsaneye göre o elmas moğolistanın kuzeyine bir meteorun içinde düştü. sonra cengiz han sayesinde batıya ilerledi. kanlı savaşlardan yaklaşık 1000 sene sonra elmas el değiştirdi ancak bu kişilerde savaşlarda kötü bir şekilde öldürüldü. Bu elmas krallar, kraliçeler ve bazı hırsızların eline geçti ama bunlar bir çok ihanetin kurbanı oldular sonra hitlerinde eline geçti ama hitler intihar ettikten sonra elmas birden kayboldu. takii bir geminin içinde bulunana kadar. sonra bu elması müzeye yerleştirdiler ve orada uzun bir süre kaldı takii bizim dörtlü onu alana kadar.

Not: kendi anladığımı yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Oyun 60 lira dlcler 120 lira

Bos bi update hocam bosverin aç overkill dlc cikara cikara para kazaniyor iste. Bi karaktere kim 10 tl verir

nedense ben tüm dlc ve oyunu 25 tlye aldım.
    önemli olan indirim kaçırmamak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.