< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Payday 3 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2023} (2. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyun maç bulmuyor, severlar mı çöktü.
Akşam da login olmuyordu.
PC gamepass ile oynuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimle oynamak isteyen eklesin xbox gamepass nickim: Jarkamelo
Birlikte ekip olabiliriz
-
Gamepassde maç bulmuyor.
-
Dün gece bende de girmedi ama bugün girmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu oyunu ilk defa dün oynadım. bilmediğim için alarmı çaldırdım. sonunda polis çok pis dövdü ve öldürdü :) bildiğiniz güzel bir başlangıç rehberi var mı?
-
Ekledim hocam
Artık ana menüye bile girmiyor hocam. Nebula hatası veriyor :D
-
Eşleşme bulamıyor o yüzden ekleyin beraber girelim gamepass nickim: Jarkamelo , oyundaki nickim: Akanzai
-
hocam siz oyuna girebiliyor musunuz şuan
-
Girebiliyorum fakat eşleşme bulmuyor hala.
-
bende nebula hatası veriyor anlamadım
-
Bende de veriyor.
-
nebula hatası geldi şimdide çok güzelll
düzeltmeye niyetleri yok gibi
-
Steam sürümünde DLSS varken neden Gamepass sürümünde yok? Biz ırgat mıyız?
-
-
C:\XboxGames\Payday 3\Content\PAYDAY3\Content\Paks bu yoldaki bütün pak uzantılı dosyaları sildim. Dosyaları doğrulama yapıp tekrar indirdikten sonra düzeldi.
-
Bu dijital platformların yayılması, internet ve platform güncelleme sistemlerinin iyice oturmasıyla; artık ilk çıkışında tam ve sorunsuz oyun oynamak imkansız hale geldi. Firmalar oyunları yarım yamalak çıkarıp "nasılsa güncelleriz" kafasıyla, oyuncuları resmen beta tester olarak kullanmayı adet edindi. 500TL verdiğimiz online tabanlı bir oyunda, online oynamak için kırk takla atıyoruz şu an. Dijital platformların (Steam) "zahmetsizliğini" çok güzel süistimal ediyor firmalar. Bunun bir de "Erken erişim" versiyonu var. O da oyuncuların güzel söğüşlendiği bir sistem bak. Biz yapamayız da, umarım Avrupa veya ABD'de şu durumun bir an önce farkına varılıp, büyük davalar açılır oyun firmalarına da Steam'e de. Sıkıldım artık aldığım herhangi bir oyunun adam olması için aylarca, senelerce beklemekten.
-
Arkadaşlar oyundaki bir başarı için 2 gönüllü lazım.Bana yardım edebilecek var mı? Oyundaki en zor başarı Shanda tablosunu çalmak.Ben ne yapılacağını anlatırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X