Şimdi Ara

Payday:The Heist +crysis 1+assasins creed brotherhood KK VAR 18 kasım son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar oyunlar dediğim gibi
    1-CRYSİS 1 40TL
    2-ASSASİNS CREED BROTHERHOOD 50 TL
    3-PAYDAY THE HEİST:33 TL

Hepsi 123 TL tutmakta KİŞİ BAŞI 25 TL DÜŞMEKTE.18 KASIMDAN ÖNCE PS3MÜZDE OLMASI GEREKEN KALİTELİ VE HESAPLI OYUNLAR...
    Ben Kredi kartı kullanacağım oyunları alacağım; sonra 0 risk sisteminde oyunları hepimiz indireceğiz. Oyunlar Psn'de yazan fiyattan 2, 3 Tl fazla olabiliyor. bunun nedeni Tr psnin Uk psnin türevi olması ve kur farkı. Paralar AKBANK hesabına yatırılacaktır. Kartsız işlemde yapılabilir EFTDE . Oyunlar yazan fiyattan bazen pahalı olabiliyor para yatıracak arkadaşlardan 2 tl fazla yatırmasını istirham edeceğim sadece :( (kişibaşı 27tl)
    Oyun ücretlerini AKBANK hesabıma kartsız işlemlede yatırabilirsiniz Eftde de yapabilirsiniz sorun değil. ama Paypal kabul edemiyorum üzgünüm. Ne kadar erken grup kurulursa o kadar erken oynarız inşallah.

GRUP ÜYELERİ

1-BADCAT3535
    2- ?
    3- ?
    4- ?
    5- ?

• Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 16 Kasım 2011; 0:17:12 >
  • Dostum Crysis 2 ve tüm dlc multiplayer map packlerini alsak olur mu?
  • SEVGİLİ DOSTUM SEN O bütün OYUNLARın İİÇİN İSTERSEN BAŞKA BİR KONU AÇABİLİRSİN.ama PAYDAY+CRYSİS1+ASS CREED BROTHERHOOD +TOMBRİDER UNDERWOLRD EKLEYEBİLİRİM.TOPLAM 165 TL EDER.diğer katılcak arkadaşlarda kabul ederlerse kişi başı 35 tl eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcat3535

SEVGİLİ DOSTUM SEN O bütün OYUNLARın İİÇİN İSTERSEN BAŞKA BİR KONU AÇABİLİRSİN.ama PAYDAY+CRYSİS1+ASS CREED BROTHERHOOD +TOMBRİDER UNDERWOLRD EKLEYEBİLİRİM.TOPLAM 165 TL EDER.diğer katılcak arkadaşlarda kabul ederlerse kişi başı 35 tl eder

Tamam hocam teşekkürler
  • arkadaşlar lütfen oyun isteklerinde bulunmayın sabit payday+crysis 1 +assasins creed brotherhood isteyen arkadaşlar olursa grup hemen tamamlanır.böle istekler olursa grup tamamlanamaz kusra bakmayın en fazla 1 oyun daha ekleyebilirim bu oyunlarla birlikte...
  • sadece pay day'e girerim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum iyi kardeşlikler inşallah grubu yakında toplarsın
  • inşallah bakalım ayrın son arkadaşlar oyunlar alındı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.