Şimdi Ara

Paylaşım programlari hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanliş yere açtıysam kusura bakmayin Ares Emule ve Limewire'den başka paylaşım programi bileniniz war mi? Acil bi dosya ariyorumda

• BearShare..
  • saol
  • bitlord (Torrent) , morpheus(lime wire benzeri ama bana göre daha iyi)
    dc++ müzik için 1 e 1..film de indirilir..doğru hub ları bulduktan sonra kimse sizi tutamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 20 Kasım 2006; 3:25:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

bitlord (Torrent) , morpheus(lime wire benzeri ama bana göre daha iyi)
    dc++ müzik için 1 e 1

Aradiğim bi oyunun dosyasi cd'den cıkaramadım yüklemiyoda hata veriyor. torrentla aradim bulamadım ( pek bilmiyorum ). bide morpheus'u deneyim saol
  • o tür şeyleri emule da daha iyi bulursun..bu lime wire da falan pek bulunmayan dosyalardır..o konuda dc++ güzeldir bide.ama kurması uzun ve biraz zahmetli..sen acele arıyosan üsttekilerden herhangibirini kullancaksın
  • Acelesi kalmadiki 2 gecedir 350 mblık dosyayi ariyorum inşallah önerdiklerinizle bulurum
  • sana tavsiyem o dosyayı emule veya dc++ ta araman..madem acelesi kalmadı yapacak bişey yok..o dosya türü bu 2 programın işi..hepsini kullanmış biri olarak söylüyorum bunu sana..en geniş seçenek bu 2 sinde ve en çok dosya türü
  • dedigin gibi evet emule'de buldu ancak indirme başlamiyor bekliyor diyor
  • gerekli port ları açman lazım..4662 tcp ve 4672 udp
    bunun dışında emule nin kötü yanı tek dosya indirirken yavaş çalışır..10 tane felan rastgele mp3 at listeye
    emule da yok yok..ama ayarları düzgün yapmak lazım
    http://forum.donanimhaber.com/m_9701879/tm.htm burdan bakabilirsin
  • cok saol sende olmasan direk kapatirdim
  • öenmli değil yardımcı olabildiysem sevindim..emule ile ilgili METAL arkadaşıma danışabilirsin..ben de yardımcı olurum..kolay gelsin
  • trustyfiles,bitcomet,bearshare,vs...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.