Şimdi Ara

paylaşımlı 512 ati ekran kartı uyarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende p4 3ghz bilgisayar var bunun ekran kaartı 128 mb geforce ben buna paylaşmlı 521 mb ekran kartı takabilrmiym 1 gb ramimide 2 gb yapacaktım...ana kartım ASrock İntel P4İ65G simdiden teşekkürler

• anakartının ekran kartı slotu agp heralde onagöre model seç paylaşımlı kartları önermem zaten ram sıkıntınız var bide ekran kartı bindircek
  • tam anlamadımda dediğinizi ben atinn ekran kartını gördüm 90 dolara 512 ramden calan 2 gb ta ram olunca 1 gb a cıkar diye dusunmustum sizn onerebileceginz ucuz bişey warmı bana uyacak??
  • http://www.mavibilgisayar.com/ud/6098
    bu ekran kartını alabilirsiniz en azından sizin ekrankartına bin basar
  • bununla yeni oyunlarıda oynayabilrmiyz aldğımıza değermi??
  • orta grafiklerde evet tüm oyunları oynarsınız ancak sadece crysis i düşük ayarlarda oynarsınız
  • arda kardeş teşekkürler peki benim dediğim gibi ramden çalıpta 1gb a kadar yükselebilen bir kart takamazmıyız??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı-agp 8x
    16 yıl önce açıldı
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedat55

arda kardeş teşekkürler peki benim dediğim gibi ramden çalıpta 1gb a kadar yükselebilen bir kart takamazmıyız??

bellek miktarının hiç bi önemi yokdur 1gb bellek ancak 22 inç üzeri monütörler için kullanılır yani senin için 512 mb ile 1 gb arasında hiç bi performans farkı yoktur firmalar bu durumu bilmeyenleri kandırıp daha fazla para kazanmak için çıkarırlar önemli olan gpu hızı ve belleklerin hızı bellek kapasitesi değil siz benim önerdiğimi alın
    SİZ BU PAYLAŞIMLI EKRANKARTLARINA TAKMIŞ DURUMDASINIZ HERALDE ANCAK BU TAM TERSİ ETKİ YAPIYOR PERFORMANS AÇISINDAN YANİ PAYLAŞIMLI EKRAN KARTLARI TÜM SİSTEMİN PERFORMANSINI AŞŞAĞI ÇEKRER OYUNLARDA KASMA YAPAR

• teşekkürler kardeş sayende bizde bilgilendik..
  • Paylaşımlı kartlara bel bağlamayın. Özellikle ram miktarına bakıp aldanmayın. Ram miktarından ziyade ram'in hızı çok daha önemli bir faktördür. Burada söylenenleri dikkate alın

bu da benim agp kart önerim olsun..http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=315&pid=4172

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 25 Mart 2008; 22:41:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.