Şimdi Ara

paylaşmak istedim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnsan hayatında aşık olur,sever,hiç silinmez bu insanın yüreğinden acı çekeceğini bile bile..Atmak istemez bırakmak istemez.her şeyi dener ya da dener gibi görünür unutmak istemez.Ruhunu teslim eder geri almaksızın..Onunla doğar,büyür,yaşlanır ama ölmek istemez.İki değil bir can vardır onun için.Her zaman onunla olmak onunla yaşamak ister oysa yapamaz.Belki inkar eder ama sever.Düşünür karşılık görmediğini,bilir imkansızlığını bilmek istemez.Başka şeylerde arar çareyi bulamaz.Onu sevmek istemez.Kaçıştır bu bilir saklar,,sonra utanır nedenini bilmeden...İçindeki heyecanı bastırmak ister ama yüreğindekinin bu olduğuna inanmak istemez.....
    Yıllar oyalar onu..Kapalı kaldığı kafesten çıkmak ister çıkamaz.Sıkılmıştır özgür olmak ister.Yenik düşer insan ona.Çaresini ararken şiddetli bir rüzgar eser üzerine.Devrilir ağlar.Büyük acı hisseder,umursamak istemez.Umut eder gülmek istemez.Gitmek ister oralardan kuş olup uçmak,başka yürekler keşfetmek ister.Fakat bilmezki kanadının biri kırık...
    01/10/2002 s.recelar

sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar ozamanlar birine aşıktım ve karşılıksız bende insanın bu durumda neler isteyip neler istemediğini yazdım umarım beğenmişinizdir

acele ile yazdım yazım hatası olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.reca -- 14 Ekim 2006; 1:52:18 >

• Beni candan usandırdı cefâdan yâr usanmaz mı?
    Felekler yandı âhımdan murâdım şem’i yanmaz mı?

Demiş Fuzûli....
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

Beni candan usandırdı cefâdan yâr usanmaz mı?
    Felekler yandı âhımdan murâdım şem’i yanmaz mı?

Demiş Fuzûli....

güzelmiş
  • Sende yazarmısın hiç..
  • quote:

Orjinalden alıntı: seçççil

Sende yazarmısın hiç..

Bir ara uğruna herşeyimi verebileceğim sevgilimden ayrılmıştım...
    O zamanlar yazardım,şuan hiçbirşey yazamıyorum,ne düz yazı ne şiir...
    Bu bölümde yazdığım şiirlerim(gerçi şiir diyemiyorum ama...) de vardı,bir konu altında toplamıştım...
    Bulursam link vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 14 Ekim 2006; 2:50:00 >
  • quote:

quote:

Sende yazarmısın hiç..

Bu bölümde yazdığım şiirim de vardı,bir konu altında toplamıştım...
    Bulursam link vereyim.

genelde öle dönemlerde yazılıyor zaten mesela şuan bende yazamıyorum

• quote:

quote:

Sende yazarmısın hiç..

Bu bölümde yazdığım şiirlerim(gerçi şiir diyemiyorum ama...) de vardı,bir konu altında toplamıştım...
    Bulursam link vereyim.

okudumtakip edicem gerçekten çok güzel insanın böyle bir yeteneği olması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paylaşmak Güzeldir :)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence o yetenek değil,

duyguların yazı ile ifade edilmesi,
    ifadelerin anlama dönüşmesi,
    anlamsızlıkların içinde anlamlı bir şeyin oluşması;yazı olarak
  • quote:

YENİK SERÇE

İnsan hayatında aşık olur,sever,hiç silinmez bu insanın yüreğinden acı çekeceğini bile bile..Atmak istemez bırakmak istemez.her şeyi dener ya da dener gibi görünür unutmak istemez.Ruhunu teslim eder geri almaksızın..Onunla doğar,büyür,yaşlanır ama ölmek istemez.İki değil bir can vardır onun için.Her zaman onunla olmak onunla yaşamak ister oysa yapamaz.Belki inkar eder ama sever.Düşünür karşılık görmediğini,bilir imkansızlığını bilmek istemez.Başka şeylerde arar çareyi bulamaz.Onu sevmek istemez.Kaçıştır bu bilir saklar,,sonra utanır nedenini bilmeden...İçindeki heyecanı bastırmak ister ama yüreğindekinin bu olduğuna inanmak istemez.....
    Yıllar oyalar onu..Kapalı kaldığı kafesten çıkmak ister çıkamaz.Sıkılmıştır özgür olmak ister.Yenik düşer insan ona.Çaresini ararken şiddetli bir rüzgar eser üzerine.Devrilir ağlar.Büyük acı hisseder,umursamak istemez.Umut eder gülmek istemez.Gitmek ister oralardan kuş olup uçmak,başka yürekler keşfetmek ister.Fakat bilmezki kanadının biri kırık...
    01/10/2002 s.recelar

sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar ozamanlar birine aşıktım ve karşılıksız bende insanın bu durumda neler isteyip neler istemediğini yazdım umarım beğenmişinizdir

acele ile yazdım yazım hatası olabilir

Kardeş yeteneklisin belli yazın hoşuma gitti kaydettim birine göndermeyi düşünüyorum
    Paylaştığın için teşekkürler devamını bekliyorum

• SERÇE NİN SÖZLERİ DUGUSALLIKLA YAZILMIŞ BİR YAZIDAN BAŞKA BRŞEY DEĞLİ HAYAT GERÇEKLERİ ÖYLEMİ ACABA KARŞI CİNSE OLAN SEVGİ BİTER GİDER BİTMEYENLE İLGİLENMEK LAZIM ZATEN BU ROMANTİZMİ BATILILAR İÇİMİZE SOKTULAR. ASIL HEDEFİMİZİ SAPITTIRDILAR BÖYLECE.BİZ NASIL DÜNYAYA HAKİMDİK BİR ZAMANLAR ROMANTİZM BUNLAR YOKTU O ZAMANLAR HAYATIN GERÇEKLERİ VARDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliihsanuz

SERÇE NİN SÖZLERİ DUGUSALLIKLA YAZILMIŞ BİR YAZIDAN BAŞKA BRŞEY DEĞLİ HAYAT GERÇEKLERİ ÖYLEMİ ACABA KARŞI CİNSE OLAN SEVGİ BİTER GİDER BİTMEYENLE İLGİLENMEK LAZIM ZATEN BU ROMANTİZMİ BATILILAR İÇİMİZE SOKTULAR. ASIL HEDEFİMİZİ SAPITTIRDILAR BÖYLECE.BİZ NASIL DÜNYAYA HAKİMDİK BİR ZAMANLAR ROMANTİZM BUNLAR YOKTU O ZAMANLAR HAYATIN GERÇEKLERİ VARDI

baya sanattan anlıyormuşun sen yaa senide görelim bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliihsanuz

SERÇE NİN SÖZLERİ DUGUSALLIKLA YAZILMIŞ BİR YAZIDAN BAŞKA BRŞEY DEĞLİ HAYAT GERÇEKLERİ ÖYLEMİ ACABA KARŞI CİNSE OLAN SEVGİ BİTER GİDER BİTMEYENLE İLGİLENMEK LAZIM ZATEN BU ROMANTİZMİ BATILILAR İÇİMİZE SOKTULAR. ASIL HEDEFİMİZİ SAPITTIRDILAR BÖYLECE.BİZ NASIL DÜNYAYA HAKİMDİK BİR ZAMANLAR ROMANTİZM BUNLAR YOKTU O ZAMANLAR HAYATIN GERÇEKLERİ VARDI

Arkadaşda duygudan eser yok galiba ki böyle bir açıklama yazmış, birde kendini kasmış gibi çok realist anlaşılan
  • hiç re realist deil. gerçekler varken dünyaya hükmedioduk dio,o dünyaya hükmedenlerin çok iyi birer edebiyatçı olduklarını bilmiyor muydu?
    kendiyle yüzleşemeyen biri sadece.
  • OLSA VEYA BİLSEM

Birgün hayata açılabilsem diyorum...
    Gidebilsem en uzak yerlere
    Sonra ittirsem elimle şöyle bir ufuğu...
    Daha da genişlese dünya hiç bitmese
    Hani bir yerden başlayıp tekrar aynı yere gelirsin yaa.
    Ben hiç dönmesem
    İnsanları geride bırakıp yeni yerler keşfetsem
    Kimsenin bilmediği ama güzel ama çirkin
    Ne farkeder?
    Önemli olan benim bulmam...
    Yürüsem uzun uzun,bazende koşsam
    Hiç birşeyim olmasa beni engelleyecek
    Zamanı unutsam...
    Çırılçıplak olsam bütün mevsimleri hissetsem bedenimde
    Yorulmasam...Ne yesem ne bir şey içsem.
    Sadece özgürlüğün tadına varsam
    Birde gökyüzüne değebilsem tabi.
    Tutunup yıldızlara ordan da Ay'a
    Atlasam sarkıla sarkıla..Ulaşsam Güneş'e
    Şöyle bir de tepeden görsem Dünya'yı
    Sonra bitse ömrüm hiç üzülmeden.
    ''Gördüm,bildim,yaptım.'' desem ve...
    Eriyip gitsem bir buz tanesi gibi güneşimin yanı başında...

5,11,2002 s.recelar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.reca -- 30 Kasım 2006; 18:05:44 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.