Merhaba, Yeni aldığım İpad2 ye uygulama yüklemek istedim. İlk uygulamayı indirirken verify your account deyip beni account kısmına yönlendirdi. Buraya kadar hersey normal. İş ödeme kısmına gelince hata verdi. Vermiş oldugum tüm kredi kartı bilgileri doğru olmasına rağmen PAYMENT METHOD DECLİNED hatası verdi. Hangi kart bilgisini girdiysem kabul etmiyor. Aynı işlemi iphone4 için denedim yine aynı hatayı verdi. İsin garibi Free uygulama yüklesem bile aynı yönlendirmeyi yapıyor ve tüm bilgileri doğru girmeme rağmen aynı hatayı veriyor
Ne yapmam gerekiyor.?
not. iPad 2 verizon 64gb. Ama icinde sim kart yok....iPhone 4 Kanada'dan alınma simkilitsiz...yani modellerde bir problem yok.
Apple kart bilgilerini onaylarken 1$ cekiyor kartinizdan (daha sonra geri iade edilmek uzere), dolayisiyla limitinizin olduguna emin olun.
Uyeliginizi onaylamaniz gerekiyor, mail hesabiniza gidin ve onaylayin
eski üyeyim zaten. üstelik limit de vardı. sanal kartlardı zaten...
VISA denedim gerçekleşti herhalde MASTERCARD ile bir şeyler var.
*
bu arada ipad2 süper birşey yahuuuu
quote:
Orijinalden alıntı: wm1tr Merhaba, Yeni aldığım İpad2 ye uygulama yüklemek istedim. İlk uygulamayı indirirken verify your account deyip beni account kısmına yönlendirdi. Buraya kadar hersey normal. İş ödeme kısmına gelince hata verdi. Vermiş oldugum tüm kredi kartı bilgileri doğru olmasına rağmen PAYMENT METHOD DECLİNED hatası verdi. Hangi kart bilgisini girdiysem kabul etmiyor. Aynı işlemi iphone4 için denedim yine aynı hatayı verdi. İsin garibi Free uygulama yüklesem bile aynı yönlendirmeyi yapıyor ve tüm bilgileri doğru girmeme rağmen aynı hatayı veriyor
Ne yapmam gerekiyor.?
not. iPad 2 verizon 64gb. Ama icinde sim kart yok....iPhone 4 Kanada'dan alınma simkilitsiz...yani modellerde bir problem yok.
evet alabiliyosunuz ben garanti bankasının sanal kartını kullanıyorum. yalnız şöyle bişey var eğer sanal kartınızda para yoksa free olan uygulamayı bile indiremiyosunuz benim başıma geldi ordan biliyorum. bi miktar para atmıştım bitirmişim hepsini free bi uygulama indirmek istedim ödeme metodunu değiştir falan diye uyarı çıktı uğraştım olmadı daha sonra aklıma geldi para attım sanal kartıma düzeldi uyarı falan kalmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme