Şimdi Ara

PayPal bakiyesi ile G2A dan oyun almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu açacak yer bulamadığım için buraya açtım PayPal hesabımda 45 lira gibi bir rakam bulunmakta G2A dan 30 lira değerinde bir oyun almaya çalışıyorum PayPal seçeneğini seçtiğimde kredi kartı ile ödeme yapabiliyorum sadece bakiye ile yapılmıyor mu eğer yapılıyorsa nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam G2A sitesine baktım. sağ üstte para birimi seçenekleri var TRY seçtiğinizde paypal hata veriyor ödeme sayfası gelmiyor. Bu yüzden dolar yada euro birimi kullanmanız lazım. EUR yad USD seçtiğinizde paypal onay sayfası geliyor ama sizin paypal hesabınızda EUR yada USD para biriminde bir bakiye yoksa karttan çekmek istiyor. benim anladığım bu.

sizin yapmanız gereken şey paypal hesabınıza USD para birimi ekleyip, TRY para birimindeki tutarı USD'ye çevirerek USD para birimine aktarımını sağlamalısız. USD para biriminde bakiyeniz olduğunda hesabınızdan çekileceğini düşünüyorum. hesap eklemesini anlatayım bir deneyin isterseniz.

1. adımda e-cüzdana tıklıyoruz.

2. adımda paypal bakiyesine tıklıyoruz.

3. adımda para birimlerini yönet e tıklıyoruz.

4. adımda istediğiniz para birimini seçtikten sonra para birimini ekleyin e tıklıyoruz.

5. adımda TRY biriminden seçmiş olduğunuz para birimine dönüştürme yapıyoruz. bakiye dönüştürme yi seçiyoruz. türk lirasını seçiyoruz. kaç TL dönüştüreceğimizi yazıyoruz. 4. adımda eklediğiniz para birimini seçiyoruz. hesapla diyoruz. eğer paranın aktarılmasını istiyorsak devam diyerek işleme devam ediyoruz. ben bundan sonrasını yapmadım gerisini halledersiniz.

• Hiç bir yerde bakiye ile alışveriş yapamıyorum ödeme seçeneklerinde bakiye ile ödeme seçeneği yok dediğinizi denedim fakat değişen bir şey yok...
  • o zaman yapcak bişey yok bakiyeyi banka hesabınıza çekin. Alışverişi kredi kartıyla yaparsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende birkaç yerde denedim bakiyeden çekiyor. anladığım kadarıyla paypal ın sitesindeki mağzalarda sıkıntı olmuyor. linkte anlaşmalı mağzalar mevcut

https://www.paypal.com.tr/Alisveris/WhereToShop/#AllCategories

• hocam bildiğim kadarıyla türk sitelerinde cc'ye gerek yok. yabancı sitelerde gerekli. ayrıca bi tane paypal kart alırsanız kredi kartı gibi kullanbilirsiniz. aylık ücreti veya yıllık ücreti kalktı sadece birkezliğine 4 tl alıyorsunuz cc (kredi kartı) gibi kullanıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G2A'dan Rusya PSN kartı almak
    9 yıl önce açıldı
    Steam Puan almak ucuza
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.