Bildirim
Paypal banka hesabına para aktarmadaki sıkıntı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mümkün banka hesabı Iban bilgilerini tam girmen gerekiyor ve yanlış yaparsan 10 tl kesiyorlar(benden kesmediler ama yazıyor.)Ben 2 kere aldım winatan 1 hafta da yatıryor.Birde alt sınır 15 tl -
quote:
Orijinalden alıntı: Pergıos
Mümkün banka hesabı Iban bilgilerini tam girmen gerekiyor ve yanlış yaparsan 10 tl kesiyorlar(benden kesmediler ama yazıyor.)Ben 2 kere aldım winatan 1 hafta da yatıryor.Birde alt sınır 15 tl
Net olmak adına soruyorum tekrar çünkü 7 iş günü az bir zaman değil satıcıyı bekleteceğim. Parayı aktardığın hesap başkasının üzerineydi değil mi? Kendi hesabına aktarmada sıkıntı yok onu biliyorum. İnternette bir yerde okudum paypal üyelik bilgilerin ile aktaracağın banka hesap bilgilerin örtüşmelidir yazıyordu. Aksi halde 10 tl kesilir diye. Bunu sorgulamak istedim. -
Benim kendi adımaydı hesap ama başka birinin adına aktarınca ne olduğu hakkında fikrim yok. -
Paypal hesabindaki soyisimle kart sahibinin soyisimi ayni olmak zorunda diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paypal da böyle şeyler yapmayın.. Paypal Hesabı ismi ve Para aktaracığınz banka hesabınızındaki isminiz Aynı olmalıdır... Aynı değilse aktarım reddedilir 10 tl kesik atar ve inceleme başlatır .. Hesabınız sınırlarlar ve ek bilgiler isteyebilirler.. istedikleri bilgileri göndersen de güvenlik nedediyle sizinle iş yapmalarının risk teşkil edebilir deyip hesabını tamamen sınırlarlar.. 180 gün sonra alırsın içindeki bakiyeyi.. zaten bir kere sınırlama gelirse artık paypal hesabı açmamanızı öneririm , onu da sınırlarlar.. Paypal çok uzun süredir kullandığım için çok katı kuralları olduğunu hatırlatmak ve fikir vermek isterim -
quote:
Orijinalden alıntı: bluraydisk
Paypal da böyle şeyler yapmayın.. Paypal Hesabı ismi ve Para aktaracığınz banka hesabınızındaki isminiz Aynı olmalıdır... Aynı değilse aktarım reddedilir 10 tl kesik atar ve inceleme başlatır .. Hesabınız sınırlarlar ve ek bilgiler isteyebilirler.. istedikleri bilgileri göndersen de güvenlik nedediyle sizinle iş yapmalarının risk teşkil edebilir deyip hesabını tamamen sınırlarlar.. 180 gün sonra alırsın içindeki bakiyeyi.. zaten bir kere sınırlama gelirse artık paypal hesabı açmamanızı öneririm , onu da sınırlarlar.. Paypal çok uzun süredir kullandığım için çok katı kuralları olduğunu hatırlatmak ve fikir vermek isterim
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Aradığım mesaj buydu ;) 10 tl de çokmuş yalnız. Bu kadar da ketum olunmaz. Bir daha yapma diyor adamlar ama yinede çok..
-
rica ederim Kardeşim Paypal dan dolayı sıkıntı çekmeni istemem.. Herkesin kendine göre kazancı parası vardır ve 10 tl 10 tl dir.. altı üstü 10 lira yeri geldiği zaman çok işe yarayabilir..Bu zamanda kim kime 10 lira vermiş de Paypala kalsın.Hele ki ; Paypala Kalacagına cebimize kalsın !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X